גם דייויד בפפרצי

גם דייויד בפפרצי../images/Emo168.gif

תראו היום בפנאי פלוס איך דיוויד בורח....מהפפראצי...החוליגנים האלו נטפלים אפילו אליו שבאמת כאילו מה העניין?

glitter8

New member
אהלן!! מזמן לא היית פה, מה קורה?

יש את זה גם באינטרנט או רק בעיתון האמיתי?

חג שמח לך ענבל

כן יש לי חפש פסח אז יש קצת זמן גם לכתוב לגבי אם יש גם באיטרנט אני לא יודעת אבל זה נראה כאילו הוא מאד הובך...מסכן

טומי*

New member
אני לא פאפרצי ../images/Emo9.gif

אתמול במרינה...הסכים ללא בעיה להצטלם עם ידידה שלי אנה

glitter8

New member
תמונה מקסימה!

אתה מוזמן להישאר!
בד"כ כלל מסכים להצטלם עם אנשים, אלא שלנו יש מן "הסכם לא כתוב" להצטלם איתו רק באירועים שקשורים להופעות שלו, או מפגשים איתנו ופחות במצבים בו הוא אדם לעצמו, (חוץ מחנית שנוהגת לזנק עליו גם גשהיא רואה אותו ברחוב או בקפה שליד הבית שלה...
) וגם אנה מוזמנת לפורום שלנו. ואגב, יפה שאתמול בין שתי הופעות של "בחונטוס" עוד היה לו זמן ללכת לשוטט במרינה...בן אדם עסוק
חג שמח

alti26

New member
ענבל לתשומת ליבך

דיוויד לא ישן מספיק הוא עומד בלחץ נראה לי שהוא צריך לנוח קצת שיהיה רק טוב דודי תשומת ליבך להפרשי הזמן מהחזרה מהצפון עד לתמונה הזו דודי

glitter8

New member
דודי לתשומת ליבך

טרם קיבלתי את המינוי הרשמי להיות האחראית על מספר שעות השינה שלו... וכאן הסתיים הדיון.

glitter8

New member
ראיתי את הפאפרצ'י

3 תמונות, ולא נראה שהוא בורח או מסתתר, הצלם/כתב, פירש את הדברים לפי איך שנוח לו. לא נראה לי שדיויד יסתתר מאחורי ניירות...או עצים. לא לרמה שלו. הוא החזיק דפים ביד, וכשמצלמים מזוית מסויימת זה יכול להראות כאילו הוא מסתתר מאחורי הדפים, אבל זה כל כך ברור שלא.... כמה פתאטי מצד הצלם לשבת שם ולהטריד אדם שיושב לתומו בשיחת רעים או עסקים ולנסות שוב לקשור את זה לרכילות מיותרת וישנה מאד על פרידתו מאשתו. אני בטוחה שאם זו היתה שיחה כל כך חשובה כמו שהכתב מציין שם, הם היו עורכים אותה במשרד כלשהו או במקום הרחק מעיני הרכילאים. אבל כל עוד הוא מופיע בעיתון...סבבה מבחינתי. יצאו לו שם תמונות מצויינות!

למעלה