באמת? אם ביבי וכ"ץ יחליטו על פינוי מאחז, תושבי המאחז לא יעתרו לבג"צ נגד הפינוי?לוין וכל הציבור היהודי בארץ כבר לא רואה בבגץ דבר מעבר לחבורת דיקטטורים שתפסו שלטון בכח ושמנהלים את המדינה מעל בחירת הציבור
רבי יהודה הנשיא היה תלמיד של אלישע בן אבויהבאמת? אם ביבי וכ"ץ יחליטו על פינוי מאחז, תושבי המאחז לא יעתרו לבג"צ נגד הפינוי?
אני הייתי מייעץ להם לא ללכת לבג"ץ אלא להצטרף לנערי הגבעות שבונים בלי חשבון לאף אחדבאמת? אם ביבי וכ"ץ יחליטו על פינוי מאחז, תושבי המאחז לא יעתרו לבג"צ נגד הפינוי?
אני הייתי מייעץ להם לשלוח מחבלים מוסלמים בשמם. כי במקרה כזה יש הרבה יותר סיכוי שבג"צ השמאלני יקבל את העתירה ויסכים לדון בה.אני הייתי מייעץ להם לא ללכת לבג"ץ אלא להצטרף לנערי הגבעות שבונים בלי חשבון לאף אחד
מפנים אותם הם חוזרים, לא לפה אז לשם,הם חוזרים וזהו
שייפנו, מה זה יעזור להם? כמו כוסות רוח למתבאמת? אם ביבי וכ"ץ יחליטו על פינוי מאחז, תושבי המאחז לא יעתרו לבג"צ נגד הפינוי?
משהו שאתם לא מבינים. שרי הממשלה וראשה צריכים לקיים את החוקים.לוין וכל הציבור היהודי בארץ כבר לא רואה בבגץ דבר מעבר לחבורת דיקטטורים שתפסו שלטון בכח ושמנהלים את המדינה מעל בחירת הציבור
זהו שהם מקיימים, בג"ץ לאמשהו שאתם לא מבינים. שרי הממשלה וראשה צריכים לקיים את החוקים.
אם האמון הציבורי בבג"צ ורשויות החוק בישראל היה עד עכשיו ברצפה הוא עכשיו עמוק מתחת לבלטות.לוין וכל הציבור היהודי בארץ כבר לא רואה בבגץ דבר מעבר לחבורת דיקטטורים שתפסו שלטון בכח ושמנהלים את המדינה מעל בחירת הציבור
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.