גם דתיים...

ranch22

New member
גם דתיים...

גם הדתיים שמעו על אוהד חיטמן אבל כנראה שלא הכי לטובה.. הנה משהו קטן שנכתב על אוהד בעיתון "בשבע" של הציבור הדתי:"ואפרופו הבן של יהונתן גפן:זה רק אני,או שבאמת קל יותר לחבב זמרים כמו אריאל הורביץ ואוהד חיטמן(האחיין של) גם בזכות ייחוסם המשפחתי?" אל תגידו שזה מקנאה(אני מכירה את הכתב והוא לא כותב דברים מקנאה) אבל לא נראה לי שזה היה במקום...

אמממ

יש לך אולי קישור לכתבה המלאה? קשה להבין מה ההקשר

ranch22

New member
הנה...

http://www.inn.co.il/newspaper.php?id=4592 -איפה שכתוב "חמסה עלינו" ב-ב'

אולי ככה הם מביעים את הערכתם..

כמובן שאנחנו לא מבינים ככה בלי קישור, אם תוכלי לסרוק או לפחות לכתוב לנו יותר ברור, על מה זה מדובר, או שסתם כתבו שורה אחת... תודה.

ranch22

New member
יש את הקישור..

כתבתי את הקישור בהודעה אח"כ... תקראי ב-"חמסה עלינו" את סעיף א' ו-ב'... תאמיני לי שאין הרבה מה לחקור זה די מובן..

דווקא נדמה לי שזה די במקום

אין סיבה להתכחש לקשרים המשפחתיים של אוהד. אם יש או אין להם השפעה על היצירה שלו זה כבר נושא אחר. נדמה לי שבהחלט קל יותר לפנות לקהל רחב אם אתה קשור בצורה זו או אחרת לשם מוכר אחר (הייתי כותב כאן משהו על האחיות פיק, אבל די התמכרתי בזמנו לשירים שלהן
). אין סיבה להתבייש בזה, אני ממש בספק אם מישהו חושב ברצינות שאוהד מצליח רק בגלל שהוא "האחיין של..."

ranch22

New member
אבל זה מה שהוא אומר...

הוא אומר בעצמו שאוהד מצליח בגלל שהוא "האחיין של..." כמו שאביב גפן הצליח רק בגלל שהוא "הבן של..."

ענת 19

New member
אוי באמת...

מזה הדתיים שמעו על אוהד אבל לא לטובה?! כל פירסום גם אם הוא אצל דתיים הוא טוב! (למרות שלא תמיד חושבים, דתיים מאוד מעורים בכל מה שקורה גם אם זה אוהד חיטמן) במיוחד כמו שצפניה אומר, זה שהוא אחיין של.. רק נותן לו להגיע לאנשים שלא חשבו בכלל להקשיב לו אבל הם יתנו את הצ'אנס בגלל שאם הוא אחיין של.. אז אולי יש סיכוי שהוא טוב...

לא לשכוח

עוזי חיטמן ז"ל היה אהוד מאוד בקרב קהל דתי... כך שמה שאומרים על אוהד לא בהכרח מתפרש כדבר רע... חוץ מזה לדעתי גם אוהד וגם אביב גפן לא הצליחו בגלל ייחוס משפחתי, אלא בזכות עצמם

מה פתאום רע...

מה קרה לך? דווקא שיש מגוון רב של אנשים שמתחברים למוזיקה של אוהד זה רק הופך את זה ליותר טוב!

למעלה