גם הבדידות היא נחמה

גם הבדידות היא נחמה

האהבה שלי היא לא סיפור פשוט.. תמיד מסבכת ביתר רגישות, אני חושבת שזה לא בשבילי, האהבה לא פשוטה.. בגללי. תינוק גדול צועק מתוכי בקול: "תסתכלי על עצמך, איך את רוצה שיאהבו אותך?" אלו ציטוטים משיריו של אוהד חיטמן שמבטאים את מה שאני מרגישה. אמ, בא לי לפרוק, לצעוק לבכות.. להוציא הכל.. לא לנסח. פשוט לאמר. אני ל-ב-ד כבר הרבה שנים!!!!!!!!!!!!!. אני מאוכזבת מהגורל. גם לי מותר לפרוש.. אז כדאי שאפרוש מההמתנה הארוכה בתור האהבה.. לא יודעת מהי אהבה! כנראה שלעולם לא אדע. כי אי-אפשר לספור את הדמעות שזלגו בנהר. "על גדות נהר האהבה אתה אמור למצוא סיפוק, כי הסיפוק הוא התקווה להישאר שפוי.. אתה לומד את השפה אבל תמיד נשאר אילם..." אוהד חיטמן. אני בחורה מאושרת, שאוהבת את החיים! מלאת פעילויות וריגושים. אני אסרטיבית ומושכת, יפה.. חברותית ונעימה. [חח חרוזים] בקיצור, טוב לי! אבל הדבר היחיד זה שאני לא מבינה למה האהבה לא מגיעה? איפה אני *עוד* צריכה לחפש אותה? נמאס לי לחיות באויר בתחום הכ"כ עקרוני הזה. אני רומנטית, מגיעה לי אהבה. אוף!! איפה אתה אהובי? :(.. "לא לפחד מעוד מכה"

rafagav

New member
לא איש מקצוע ולא בטיח...

רק הזמן - לא לשבת בחיבוק ידים ולחכות. לדעתי זה אף פעם לא עובד. לי מטולפים ומטופלות, שמספרים על שיטתם = לשבת בבתי הקפה, עם חברים ובני מינם ולחכות. זה ממש לא עובד אז - לפנות אל אתרי ההיכרויות באינטרנט ושם ליצור קשר בצ'ט => בטלפון => פנים אל פנים. ו - לתת צ'אנס = לא להיכנס עם כל אחד למיטה. את נושא הסקס ניתן להשאיר לפגישות מאוחרות יותר. אך = לא לפסול אף אחד, כי - כמו שבך יש יותר מאשר מראך החיצוני, כך ב - 120% מהאנשים האחרים... ** טיפּ קטנטן - אם את תעוניינת, שדבריך יקראו בעיון - וותרי על שלל הציטוטים. הם מסתירים את העיקר!!

מאד מאמינה בלעשות

לעשות כדי להיות במיטב של עצמם. פגשתי במהלך עבודתי עשרות אנשים שעשו התוצאות היו בהתאם למחשבות שלהם על עצמם.

כאן נמחקו הודעות

לא אסכים מהיום והלאה להודעות שיהיה בהם רמז קל שבקלים לשיפוטיות.

הי אחת.

יכול מאוד להיות שבתחום הזוגיות את פועלת שלא בהתאם למנגנון ההצלחה שלך. איתור והגדרת המנגנון הזה, כמו גם הערכים שחשובים לך ומודל הזוגיות שלך, יכולים לקדם אותך בנושא.

למעלה