גם החוקרים נפגשים בשישי בבוקר אצל אולמרט בבית

dariayaari

New member
גם החוקרים נפגשים בשישי בבוקר אצל אולמרט בבית

כך אמרו עכשיו בחדשות. מעניין מה יהייה עלינו, על משמרת הערנות.....

יונה1

New member
מה הקשר???

ראשית, הבית מספיק גדול ומרווח. יש קפה וכורסאות לכולם. שנית, ועם פחות הומור. מקסימום התקשורת ברוב טובה, אולי תחליט לצלם גם אתכם, כך שהרווח יהיה כולו שלכם (ובעיקר אם תכינו שלטים רלוונטיים לארוע, כמו הדוגמה שכתבתי לך במסר הפרטי). שלישית, אני חוששת שאת מייחסת יותר מדי חשיבות למשמרות יום הששי. קחי בחשבון ששום דבר דרמטי לא יתרחש בעקבות המשמרת הזו (כזכור, אנחנו עמדנו אחת לשבוע במשך 8 חודשים ולא המשיח ואפילו לא השבויים הגיעו). זו פשוט עוד עשייה אחת קטנה (ונכונה) שתורמת. ביום שתגיע לשם מסה של נוער לפני גיוס, "האמהות ממחסום ארז", או משפחת שליט עם גייסות גדולים, וגם יוחלט לחסום את הכביש כפי שהיה בארוע שציין שנתיים לשבי, אז כנראה תתחיל אופרה אחרת...

לכן - שימו לב היכן כדאי לכם להתייצב למשמרת !

בהנחה שחשוב שאנשי-תקשורת ידעו עליכם, ובהשערה מראש שהם יארבו למכוניות החוקרים תחילה במחסום-הכניסה למתחם בית ראש-הממשלה, ואחרי שיכנסו - במחסום-היציאה מהמתחם, כדאי שתאתרו את 2 המחסומים האלה, ותתייצבו לידם בשעה המתאימה (שימו לב: את בית ראש-הממשלה מקיפים 3 מחסומים, מ-3 כוונים וב-3 הרחובות המובילים לכניסה לבית). למיטב זכרוני, המקום שבו בדרך כלל מתייצבים למשמרות, להפגנות ולעצרות הוא ברחוב בן-מימון סמוך למחסום המוביל רחוב בלפור. זהו שער יציאה ! להיות שם ב-10:00 עלול 'לפספס' את כל אנשי התקשורת והצלמים, שיעמדו באותה שעה באחד ממחסומי-הכניסה (במורד רח' בלפור או ברח' סמילנסקי). כדאי להתייעץ עם יותם ועם איתי - [email protected] הם בעלי-נסיון רב משל כולנו. ועוד דבר: חישבו על סיסמא שתחבר בין נושא החקירה (המעטפות שלכאורה העביר טלנסקי לאולמרט) לנושא המשמרת. משהו כמו: "אל תשאיר את גלעד שליט בתוך מעטפה של שבי !" או - "כמה מעטפות שווה שבוי מוחזר אחד ?", וגם - שוטרים, אולי כדאי שתחקרו גם מדוע השבויים כבר שנתיים בשבי ?!" וכיו"ב.

"דרושה עוד חקירה: מדוע 3 חיילים עדיין בשבי !"

"מעטפת-השבי כבדה ממעטפת הכסף !" "אולמרט שבוי של טלנסקי כמו גלעד שליט בידי החמאס ואודי ואלדד בידי חיזבאללה" "אולמרט, מה כבד יותר: המעטפות מטלנסקי או השבי של חיילים ?" כל אלה רק ניסוחים שלופים מהבוהן. אולי 'קופירייטרים' טובים ממני ינסחו טוב יותר.

קמנצינד

New member
שלום דינה

אני מציע שתגיעי למשמרת ביום ששי הקרוב, שיותם ואיתי מארגנים, אם עוד לא היית במשמרת 'רגילה', כלומר לא כמו זו האחרונה שהיתה לציון שנתיים לישיבתו של גלעד שליט בשבי. שם תוכלי גם לראות איך זה ניראה, וגם להעלות כל שאלה ותהייה. ואז תוכלי להחליט מה מתאים למשמרת ומה מיותר. אם את תארגני משמרת כל יום ששי שני, זכותך לנהל אותה כטוב בעיניך. אגב, באחת הפעמים שבאו לחקור את אולמרט בעיניין טלנסקי היתה משמרת. בגלל זה היו צלמי טלויזיה ליד הכניסה לביתו.

קמנצינד

New member
תודה רבה על העצות והרעיונות הנהדרים, דן !

האמת היא שלא כל כך הבנתי איפה בדיוק אתה חושב שכדאי שנעמוד במשמרת, וגם אם הייתי מבין, יותם ואיתי לא היו מקשיבים לי. אולי תוכל להגיע בעצמך ולהראות להם ? אני די בטוח שלך הם יקשיבו. בהזדמנות זו תוכל גם להביא את עשרות הכרזות שהצעת להכין, ולהודיע לכולם על כל שאר הרעיונות הנהדרים שלך. אם לא תספיק להכין את כל הכרזות בעצמך, אולי תבקש עזרה מתום בן חיים במסר פרטי. ניראה לי שהוא יישמח לעזור. לצערי לא אוכל לעזור לך. חוץ מלהגיע למשמרות אני לא פעיל בעיניין השבויים. אני גם כותב די הרבה פה בפורום, אבל זה לא נחשב בעייני. כל הכבוד ! יישר כוח !

dariayaari

New member
כן בטח שאגיע, תודה,

בסופו של דבר שמעתי להצעתם של יודעי דבר, והחלטתי בשלב הראשון לעבות את המשמרת הקיימת. אגב, אתה מגיע לשם?

רק שעתיים לחקירת אולמרט. יותר משנתיים לשבי

"רק שעתיים הקצה אולמרט לחקירתו הפלילית. יותר משנתיים הוא כבר מחזיק את החיילים שלנו בשבי !" "רק שעתיים לחקירה. כמה עוד לשבי ?" "רק שעתיים לחקירה. יותר משנתיים לשבי !" "אולמרט בבית אפילו בחקירה. גלעד, אלדד ואודי לא בבית אפילו אחרי סוף-השירות !"

אולמרט, מה חשוב לך יותר - החקירה או השבויים ?

"אולמרט נחקר כאדם פרטי. אולמרט אדיש כראש-ממשלה" "אולמרט, מה חשוב לך יותר - החקירה או השבויים ?" "אבא של שאול רגוע לגבי שלום בנו. האבות של גלעד, אודי ואלדד חרדים לשלום בניהם". "אולמרט, אנחנו לא מאמינים לך ! החוקרים כן ?" "מדוע שחוקרי-המשטרה יאמינו לאולמרט אם הצבור כבר לא ?" אין ברירה: צריך 'להכניס לו' תוך כדי פגיעה אישית, בנקודות תורפה "רכות". רק זה אולי 'יזיז' לו.

לראש-ממשלה יש משימות נוספות על תשובות למשטרה

"אולמרט, מה שאתה עונה לשאלות-החוקרים איננו יודעים בינתיים. מה שענית להורי-השבויים אנחנו יודעים: לא בכל מחיר !" לראש-ממשלה ישנן משימות נוספות על מתן תשובות לחוקריו. הוא צריך לתת תשובה לחיילים השבויים, מדוע הם כבר יותר משנתיים בשבי ?" "חוקרי-המשטרה: קיבלת כסף מטלנסקי ? הורי-השבויים: מדוע עוד לא קיבלנו את בנינו בחזרה !"

קמנצינד

New member
אל תשכח דן..

לפני שאתה מביא את כל הכרזות האלו למשמרת מול בית רוה"מ, לפני שאתה בכלל יושב להכין אותן, אל תשכח לשאול את איתי ויותם אם כל הסיסמאות האלו מקובלות עליהם. שלא תיטרח לחינם...

הערב פורסם: הנכים מפגינים עם מעטפות שחורות

הנה דוגמה למה שהוא אמנם 'גימיק', אבל בעל חיבור לנושא המחאה מצד אחד ולנשוא (אל מי שמתכוונים) המחאה: הערב פורסם שאנשי מטה מאבק הנכים, שכבר לפני 4 שבועות חידשו את מאבקם מלפני כמה שנים (2003 ?) על התאמת קיצבאות-הנכות לצרכים וליוקר המחיה, ועוד נושאים, הפגינו לפני משרד ראש-הממשלה עם מעטפות שחורות גדולות, בהן - לדבריהם - רשומים פרטי הפניות שלהם אל המוסד לביטוח לאומי ואל משרדי הרווחה והבריאות, שלא נענו. כזכור, ה'תקשורת' לא התעניינה כל כך בהפגנת הנכים הנמשכת כבר כחודש, עד שבשבוע שעבר 6 נכים גרמו לשוטרים לפנות אותם בכוח מפתח משרד הרווחה או האוצר, והשבוע - ההפגנה עם המעטפות. לכן הצעתי בכמה 'פוסטים' שלי לאחרונה כמה הצעות של נוסחי שלטים 'גימיקיים', המחברים את ענין השבויים לאולמרט ולמה שכנראה מטריד אותו יותר מכל (כולל החזרת השבויים): החקירה והחשש שיוגש נגדו כתב-אישום בגין שוחד, מרמה, הפרת-אמונים ושאר מיני האשמות ה"מתאימות" בעיקר לנושאי-מישרה צבורית רמה, והרבה פחות ל'עמך' כמונו. כתב-אישום שבעקבותיו - על פי הבטחתו שעדיין לא ברור אם יקיים ("מה יש, אסור כבר להבטיח ? הרי לא הבטחתי גם לקיים את ההבטחה !" אמר בזמנו ראש-ממשלה אחר, לוי אשכול) - הוא יאלץ לוותר על הכוח והיוקרה הגלומות בשררה, וכמובן גם על משמניה והנאותיה. לכן: "אולמרט, השבויים הם לא שטרות במעטפה. הם אנשים חיים בשבי !" וגם -"אולמרט, כמה חקירות עוד דרושות עד שתודה שלא עשית די להחזיר את השבויים ?" וכו' וכו' וכו'. בלי הענין של התקשורת, גם באמצעות ניסוחים כאלה ודומים, אף אחד בציבור ובלישכת ראש-הממשלה "לא יניד עפעף" !

למעלה