גם החילונים רצינים!

יוני1616

New member
גם החילונים רצינים!

אהלן חבר'ה! פרסמתי את זה בעבר, אבל כל פעם פונים אלי אנשים נוספים, אז אני כותב את זה שוב.. כתבתי את הרוב בלשון זכר, אבל זה מכוון גם לבנות. אתה יהודי. מה זה אומר לך? את יהודיה. מה זה אומר לך? עלו לך שאלות על אמונה? על אלוקים? על התורה? מה אתה חושב על הדתיים? ביקורת? אהדה? האם הם בני אדם כמוך, או שהם יצורים מוזרים שנתקעו אי שם באירופה של ימי הביניים? בכל אופן אנחנו עם אחד, אז אולי כדאי שנכיר אחד את השני.. איך את רואה את הדת? האם לדתיים יש השקפת עולם מעבר לקיום מצוות או שהם מרובעים? האם יש הגיון בכל המעשים והאיסורים המוזרים? האם לאלוקים זה באמת משנה אם נקיים כל כך הרבה מצוות?... אני רוצה להציע לך התכתבות עם צעיר דתי, פשוט בחור רגיל- בדיוק כמוך. די לסטיגמות! צריך לשבור אותן. לקבל תמונה אמיתית יותר על היהדות. אני רוצה להציע לך לברר ולשאול מה שבא לך- לא איזה רב מבוגר, אלא מישהו שבגיל שלך, שבראש שלך- שאתה יכול לדבר איתו בחופשיות. כל אחד יתחבר עם מישהו, איתו הוא יתכתב באופן אישי לחלוטין, ממש כמו בין חברים- פשוט אחד על אחד. להתעניין, להעלות שאלות, לחפש תשובות. מסע מרתק לתוך עולם עמוק, אמיתי ורלוונטי. לפרטים, ולהשגת כתובת של בחור או בחורה לדבר איתם- [email protected] יוני, בן 19.5. תנועת 'אחד על אחד'

האמת שהייתי שמח

אבל אני מכיר את העולם הדתי ויש לי חברים דתיים, ככה שאני אהיה סתם בזבוז זמן בשבילך. וחוץ מזה אני זקן בשבילך.

יוני1616

New member
תגובה

השאלה היא האם יש לך שאלות שאתה לא שואל. אם כן- כל גיל הוא טוב (אפילו מישהו בן 43 כתב לי).

באתי על סיפוקי../images/Emo13.gif

הסרתי את ה"ערפל" מעל המונח "דתיים". אבל אני בהחלט מתכוון להפנות אליכם אנשים.

יוני1616

New member
תגובה

אשמח מאד אם תוכל לעזור לי בדרך כלשהי להעביר את הרעיון. באמת, זה העניין שקשה לי עכשיו, אז אם אתה מוכן לעזור- אנא פנה אלי במייל, ובאמת אשמח ואודה לך מאד. יום טוב

למעלה