גם היום הפרשים גדולים בתעודות סל קסם תא 75

shay1013

New member

לא יתכן שיום אחרי יום ישנם הפרשים גדולים (מיספר אחוזים)בין תעודות הסל קסם ת"א 75 ונדלן 15 ושאר תעודות הסל של קסם על המדדים,ונקבל אותה תשובה מטומטמת של אופיר פרבר "שהבדיקה הנכונה אינה השוואת אחוזי השינוי".אלא הוא שולח אותנו למחשבון מטומטם שאם נילחץ עליו נקבל את מחיר התעודה-(שהם קבעו) אדון אופיר היקר מה דעתך שמחיר תעודות הסל של קסם העוקבת אחר מדד מסויים תהיה זהה בדיוק למחיר המדד ואז לא ניצתרך מחשבונים מטומטמים כדי לחשב את מחיר תעודות הסל של קסם . היום 02.07.09 למשל מדד תא 75 ירד ב 1.05% ואילו תעודת הסל קסם 75 ירדה ב 1.62% מדד נדלן 15 ירד ב 1.09% ותעודת קסם נדלן 15 ירדה ב 1.53% וביום הקודם היו הפרשים של 2-4% מעניין שההפרשים תמיד לרעתנו ולא לטובתנו.

aeonf

New member
תפסיק לקשקש

במקרה בימים האחרונים מכרתי קצ קסם נדל"ו אז בדתי את הספרדים ואת השווי ההוגן ושניהם מצויינים ! אם אתה לא מבין במה אתה משקיע (וניכר מדבריך שאתה לא!) , נורא פשוט אל תשקיע בזה !! או לחלופין תן את כספך לאיש שמקצועו זה כן להבין.

shay1013

New member

כניראה שאתה אחד העובדים של אקסלנס נשואה,התשובה שלך לא עינינית,אתה מתחמק מהעובדות,וגם מטעה את הציבור,הספרדים ענקיים יותר מחציא אחוז,ואתה לא עונה לשאלה :למה בכל יום (וניקח את שלושת הימים האחרונים של השבוע)יש הבדלים של אחוזים שלמים בין 2-4% ביין המדד לביין תעודות הסל קסם העוקבות אחר המדד. הבדיקה שאתה עושה לשווי ההוגן היא לפי מחשבון של אקסלנס.והתוצאה יכולה להיות מה שאקסלנס רוצה,והם יכולים לשנות את הנוסחה עשר פעמים ביום. ואני פונה בפעם השניה לחברת אקסלנס נשואה:למה לא תשנו את ערך תעודות הסל של קסם לאותו ערך של המדד שאחריו היא עוקבת ??? כמו ששאר תעודות הסל של כל החברות עושות. למשל:אינדקס,ותכלית,

aeonf

New member
אתה טרול!

לא רואה צורך לענות לך משעשע שאתה טוען שאני עובד אקסלנס שכל אדם שני שנכנס לפה אני דווקא ממליץ לו לרכוש ת"ס אחרות ולא של קסם. בכלל אפשר למחוק את השרשור הזה.

hananhr

New member
האם אתה מתכון לציטוטים ?

שי שלום האם אתה מתכון לכך שקסם מצוטטים ( עומדים קניה מכירה) לא בשווי הוגן ? ככלל אני חושב שאופיר עושה עבודה מצויינת במתן תשובות והסברים לכל בעיה ועל כך ישר כח. למיותר לציין שאין מקום למילים לא מכובדות שבהן השתמשת !!! ולא אני לא עובד אקסלנס. יום טוב

שבוע טוב לשי ולכל הגולשים

אין אלא להוסיף ולהדגים שוב את נושא אחוזי השינוי והשווי ההוגן: נניח וישנה תעודת סל דמיונית (רגילה, לא ממונפת ולא בחסר) העוקבת אחרי מדד דמיוני. ונניח שהמדד עומד על 100 וגם תעודת הסל עומדת על 100 ביום המסחר הבא המדד עולה בחמישה אחוז ועומד על 105. בהתאם לכך גם תעודת הסל עומדת על 105. כעת, בשלבי הנעילה (שלבקצר מאוד ביחס לשלב המסחר הרציף) המדד חוזר ל 100, אך תעודת הסל לא הספיקה להגיב (שוב, בגלל שיטת הנעילה בבורסה, אך למעשה זה לא ממש משנה להסבר הזה) ונשארת על 105 כלומר - את יום המסחר הדמיוני הראשון סיימה תעודת הסל במחיר 105 שהוא עליה של 5% ביחס לתחילת המסחר באותו יום והמדד נותר סה"כ ללא שינוי ביחס לתחילת המסחר (100) כעת, מיד עם המעבר לשלב הרצף בתחילת יום המסחר הבא התעודה תסגור את הפער שנוצר בסיום היום הקודם כלומר תרד ב 5% ל100. נניח לצורך הפשטות שהמדד נותר לאורך כל היום על 100 וכך גם תעודת הסל. מה יקרה לנו בסוף יום המסחר השני? תעודת הסל תעמוד על 100, והמדד על 100 - הכל תקין , התעודה עומדת בשווי ההוגן שלה. אלא מה... אם נתעקש להביט על אחוזי השינוי היומיים הרי שביום המסחר השני תעודת הסל ירדה ב 5% בעוד המדד נותר ללא שינוי. אבל הדגש הוא על כך שלכל אורך המסחר הרציף , לאורך כל הדוגמה - התעודה עמדה בשווי ההוגן שלה תודה לכולם ושבוע נפלא _________________________________________________________________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

למעלה