די לריקוד הבזוי על דמם של חללי צה"ל@!כמו בכל יום מאז המירוץ לנצחון הכיסא
היחידי שרוקד כאן על דמם של החיילים שנהרגים ועל החטופים שנרצחיםדי לריקוד הבזוי על דמם של חללי צה"ל@!
שוין. תשתמש בשיטת ההשלכה ככל שתחפוץ בכך, ובלבד שתפסיק את ההתנהגות הנלוזה הזאת של הריקוד על דם חללינו. תאשים אותי בכיף כמה שתרצה, תכתוב איזו סיסמה נבובה ואיזו השמצה שמתחשק לך. אני בסדר עם הכל. אבל בחייאת בן אדם, פשוט תפסיק (תעשה כאילו אתה מפסיק ביוזמתך. איש לא ישים לב).היחידי שרוקד כאן על דמם של החיילים שנהרגים ועל החטופים שנרצחים
זה רק
אתה!
רק אתה רוקד על דמם של החללים , החטופים והנרצחים.שוין. תשתמש בשיטת ההשלכה ככל שתחפוץ בכך, ובלבד שתפסיק את ההתנהגות הנלוזה הזאת של הריקוד על דם חללינו. תאשים אותי בכיף כמה שתרצה, תכתוב איזו סיסמה נבובה ואיזו השמצה שמתחשק לך. אני בסדר עם הכל. אבל בחייאת בן אדם, פשוט תפסיק (תעשה כאילו אתה מפסיק ביוזמתך. איש לא ישים לב).
טוב חמוד. מה שתגיד. כאמור, כל השמצה וכל סיסמה נבובה מקובלת עלי לצורך השגת המטרה הזאת ובלבד ואכן תושג. אם לא, לא אשתוק עוד ואצביע כל פעם מחדש על הריקוד הנלוז הזה שאתה עושה.רק אתה רוקד על דמם של החללים , החטופים והנרצחים.
ורק אתה וסטילהוק מוציאים דיבתו של גולש.
המשמיץ , המטריד והמכפיש באקטואליה את הגולשיםטוב חמוד. מה שתגיד. כאמור, כל השמצה וכל סיסמה נבובה מקובלת עלי לצורך השגת המטרה הזאת ובלבד ואכן תושג. אם לא, לא אשתוק עוד ואצביע כל פעם מחדש על הריקוד הנלוז הזה שאתה עושה.
מיצינו.
Loop #8 ובעיקר למילה המופיע בשורה התחתונה שם.המשמיץ , המטריד והמכפיש באקטואליה את הגולשים
הוא רק אתה .
כרגיל,Loop #8 ובעיקר למילה המופיע בשורה התחתונה שם.
הרבה בריאות ואנא סלח לי אם לא אטרח לקרוא את תגובתך הבאה שלבטח תבוא, לא כל שכן להגיב עליה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.