גם היום משעמם בטירוף!!

גם היום משעמם בטירוף!!

הלוו יש פה מישהו מישהי?... נוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!

Ma E

New member
אני לא זמין אינ לא פנווווי.. חחח

אייייייייייייייייייייייייייייכככככסה שונתא מזרחית

שמעו קטע מפגר-נחמד כזה

אתמול לא יצא לי לשמוע אפילו לא את קולה של אהובתי, שלא נדבר על כל הדיסק או שיר אחד... קיצר... בפרסומות של דודו טופז יצא לי לחשוב על זה... התבאסתי כזה, כאילו , לא הגיוני,אבל מילא, החלטתי שחפיף, ושמחר אפצה את פינק ואותי על כך :) ו א ז בדודו טופז היה קטע סטנד-אפ ו ו ו וו ו שמו שיר שיר פינקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ואני חייכתי כמו עמהההההההההה וסיפרתי ללירן שלא הבין מה עובר עליי \: חיחיחיחי יום קסום עולם יפההה !!!!! כמה טוב להיות מאוהבתתתתת !!! * בע"מ *

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

גם לי זה קרהההההה!! חחחחחח עוד אתמול היה לי חום10000 מעלות חחחחח ופיתאום אני כזה מעבירה לדודו טופז ו....פינקקקקקקקק כפרה עליה! ומורנדה גמאני לא ראיתי את הקליפ://איזה דיכאון! אבל תודה על התמונותתתתתתת!

נה נה בננה ראיתי וראיתיייייייי

אני ראיתי ת'קליפפפפפ חביב הכי אהבתי שבסוף היא כזה מציצה למישהי מתחת לחצאית או שאחרי זה (או לפני זה לא זוכרת) היא מחליפה עם מישי סוכריות יאאאמיייייייייייייייייי :) ****************************************************************** החיים בזבל !!!!!!!!!!!! ******************************************************************

*מתלהבות*

דאמאטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא עוד מציצה לבנות בקליפ???????.!!!!!!! עוד יותר דיכאון!! איך לא ראיתי:(((((((((((((((((((((((((((

STAR15

New member
../images/Emo18.gifלכל מי שפיספס!!!!!!!!!!!!!!

כנסו מהר לאתר pinkaliveאתר פצצה!! קליפ פצצה!!
איכות גרועה

אלשין ואומר שלאורו'ש שלנו

קצת נמאס מפינק שלנו.... ואני חושבת שאנחנו בתור חבריו,אימו,אחותו דודותי, אחיינית שלו והכלבה שלו, חייבת להתאחד ולהחזירו לפורום,הלא לא מזמן הוא עצמו פתח בשירשור תמונות ענקי של אהובתי היפהפייה, אז מה קרה?!? מה התהפך?!?!? י ח ד נגבור על המכשול ויחד נחזיר את אור אלינו!! בע"ה :) * מושפעת מהעבודה * לילה קסום עולם ניפלא אני אוהבת את החיים האלהההההההההההההההההההה אוהבת כ"כ!!

למעלה