גם היום צפוף בתפוז אנשים

גם היום צפוף בתפוז אנשים ../images/Emo178.gif

היום ב-19:00 רועי יחזקאל מארח את בועז טביב Live בפורום מוזיקה יוונית. כדאי לקפוץ לשמוע על המוביל בתחום המוסיקה היוונית בארץ!
באותה שעה בצ'ט של פורום פוליטיקה בשרון מגיע עמוס גבריאלי, המתמודד על ראשות עירית כפר סבא. הוא יענה לשאלות הגולשים למשך כשעה קלה.
פורום אופניים מארח את דן בזנר, מנכ"ל צימוק, שמארגנת אירועי אופניים. היום בשעה 21:00.

../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif|שי!

ירדן חוגגת שנה בפורום
אפילו שכרגע אין לה אפשרות לכתוב בפורום - היא מתגעגעת מאוד
ההודעה הראשונה של ירדן הייתה הודעת "אני חדשה" ולאחר מכן מספר רב של עידכונים על הופעתה של סופי בחיפה
הודעה אישית מירדן: שלום לכולם
אני מאוד מקווה שכולכם זוכרים אותי ומתגעגעים
מה שבטוח - אני כן
היו לי הרבה רגעים יפים בפורום, ושלא תחשבו שהפסקתי לקרוא, אבל אין לי אפשרות לכתוב כיוון שנחסמתי. בכל מקרה- אני חוגגת שנה בפורום, גם אם אני יכולה לכתוב בו וגם אם לא
אני מתגעגעת מאוד לימים בהם כתבתי את הסיכום השבועי ובכלל כתבתי בפורום.. מקווה שגם אתם מתגעגעים אליי
בכל מקרה, אני הולכת לנהל פורום משלי (כרגע אני עדיין לא יכולה להגיד איזה עד יום ראשון הקרוב) ואני מקווה שתקפצו לבקר בו
וזאת פקודה
מתגעגעת המון, ממני, ירדן

טוב אז הנה ../images/Emo49.gif

זאת הודעה משלי,את ההודעה הקודמת ירדן בעצמה כתבה ואני רק שלחתי בשמה. אז הנה עכשיו
משלי,לרגל שנה בפורום "לחיי האהבה". אני זוכרת שכשהגעת לא יכולתי להגיד לך ברוכה הבאה כי המחשב שלי לא עבד....אז הנה,אני אומרת לך עכשיו:ברוכה הבאה! חח...ובהצלחה בפורום שאת הולכת לנהל!

actress

New member
למה אין לה אפשרות לכתוב את זה לבד?

אבל מזל טוב בכל מקרה

SofyTofy

New member
כי חסמת אותי../images/Emo103.gif

אבל כנראה שהחזרת אותי עכשיו (
).

actress

New member
לא חסמתי אותך בכלל אלא התרעתי אבל

אם את תמשיכי לשגע אני באמת אחסום אותך!

SofyTofy

New member
אין טעם../images/Emo103.gif

אני את הפורום הזה עוזבת, את הרי חסמת אותי וכבר כמה חודשים אני חסומה, ובמקרה היום החלטת לתת לי לכתוב כאן. להזכירך (למקרה שבאמת שכחת) רבנו באיי סי קיו ובמסרים אני אפילו חסומה אצלך. אז אני מצטערת ששכחת את הכל, ותודה לכל מי שאיחל לי
. אני אתגעגע ואמשיך לקרוא כאן. ביי.

actress

New member
לא שכחתי ואולי את חסומה באי סי אצלי

אבל בפורום לא היית חסומה, נו טוב כנראה ההתראות עד כדי כך עזרו שלא כתבת כמה חודשים ולא ניסית אפילו. ולגבי המסרים שלי והאי סי אז אנחנו לא חברות ואין לי מה לדבר איתך וממש לא שכחתי. בי!

actress

New member
תודה ../images/Emo25.gif זה מחמיא לי ../images/Emo9.gif

גם אני אוהבת אותך.

למעלה