גם הלילה תתכנה סו"ר בצפון מזרח הארץ. גם מחר אני לא שולל

גם הלילה תתכנה סו"ר בצפון מזרח הארץ. גם מחר אני לא שולל

אפשרות לסו"ר עם הגשמים הצפויים, בעיקר במערב הארץ.
מדובר על פעילות מקומית של סו"ר.

לא הלילה בצפון מזרח ולא היום במערב הארץ

לגבי אמש - לא התממש. מזרחית לשם בהחלט נקלטו ברקים במכ"מ.

זו הסיבה שנכתב "ייתכן".

מחר כנ"ל: יש פוטנציאל עצום לבלגאן, אבל גם יכול להיות שלא יהיה משהו מיוחד (שזה מה שקורה ברוב המקרים).

כתבת אתמול: "עם הגשמים שצפויים מחר". כלומר היום.

זה כבר לא בסטטוס יתכן, אלא בסטטוס צפוי = 100%. לא קרה. סה"כ יום חמים עם הרבה שמש ועננות אביבית. לא גשם ובוודאי שלא רעמים. הגשם לפי התחזיות, אמור להתחיל בלילה ולהימשך מחר. אתה אומר שאפשרי שלא יהיה משהו מיוחד באותה נשימה עם פוטנציאל עצום לבלגאן ובעצם מכסה את עצמך מכל הכיוונים.
אתה אומר שנקלטו ברקים ממזרח הלילה? זה קרה שלשום, אלא אם אתה מתכוון למזרח = עשרות ק"מ מזרחה. לא לעניין כיוון שכמה עשרות ק"מ מזרחה מאיתנו, יש כבר 3 ימים פעילות.
תעשה בדק בית מה התפקשש לך.

אני רואה שנרשמת במרץ 2018... הבנתי...

לגבי היום, אם לא יירד גשם עד הערב - אכן, פקשוש.

לגבי הלילה ומחר: אין מה לעשות. זה המצב הסינופטי: מכלום ועד בלאגן גדול.

כן נרשמתי לא מזמן למה? איך זה קשור לעניין?

אם הייתי נרשם לפני 10 שנים, היית מתייחס אחרת? מקבל את הביקורת? לא ברור. למה אתה ממהר להתקפל ולחפש מתי נרשמתי?. אפילו את השם שלי בחרתי באווירת הפורום בתקופה הזו. בעיקר קלוצים ופוצים.

לא מזלזל במאיר אף לא במעט..

4ל אני חושס שמן הראוי שיקח בחשבון שלרוב מצבים נפיצים כפי שטען שיהיה, לרוב לא מתממשים.אין טעם לפתח ציפיות, וכמו שנאמר - לא יהיה כלום, כי אין כלום!

אין מקום לזלזול אלא לאמת.

קצת תמוהה, שהוא צבוע אדום = מומחה בפורום ואני היחיד שהתייחסתי להודעה שלו וזו התייחסות בודדת אחרי מעל 24 שעות ולהודעה שעל פניו ממגנטת תגובות. וזה בזמן שהודעות קלוץ/פוץ אחרות כאן, זוכות להתייחסות. אז זה אומר אחד משני דברים:
1. אף אחד לא הבין מה הוא כתב.
2. אף אחד לא מתייחס אליו ברצינות.
סעיף 1? קצת מגוחח ואף מזלזל לחשוב ככה. ניכר שהרוב כאן מבין דבר אחד או שניים בתחום. אז נשארנו עם סעיף 1.
עכשיו שכל אחד מהצדדים יעשה את החשבון.

guprnds

Active member
הרבה יותר תמוה

הוא המאמץ שאתה משקיע כדי להעכיר כאן את האווירה. אם אתה מעוניין להעביר ביקורת, דבר לגופו של עניין ולא לגופו של אדם.

אתה צודק ב-100%. והביקורת הייתה לגופו של עניין.

אם שמת לב לתגובה הראשונה ולזו שהוגבה לתגובה הבאה שלו, אבל אז באה התגובה שלו לעניין = מתי נרשמתי לתפוז עם 3 נקודות ו-"הבנתי" = מי אתה בכלל שדתעביר עלי ביקורת! פה כבר לקחתי את זה צעד אחד קדימה לגופו שלו. עין תחת עין ונאה דורש נאה מקיים. אני איתך. אבל כדי לנהל דיון שהוא לגופו של עניין, צריך פרטנר שעונה לעניין ולא מתחבא בהאשמת שם משתמש והעת שבו הוא נרשם. יפה היה אילו הוא היה פשוט ממשיך מהנקודה שאיתה התחיל כשטען שזה פשוט לא התממש. הבחור למעלה שכנראה מלווה את מאיר בחייו הפרטיים ויודע עם מי הוא נכנס למיטה ועם מי לא, הוא דווקא זה שמעכר אווירה. יפה יהיה אם תממש את פחדיך מעוכרי אווירה למניהם ותגיב למי שצריך.

למעלה