גם המוכערים מניקים??!!!!

• פותח הנושא ela99
  • פורסם בתאריך

ela99

New member
גם המוכערים מניקים??!!!!

או קי טוב הכרתי אותו באחד האתרי האינטרנט האלו, בן 30 , הכי הכי LOW במראה ונתונים שיצאיתי אי -פעם .. אבל הייתי מושפעת מכל ה"תני צנס" ואלה.. בחור נחמד, אבל אמרתי - מכוער למדי , זין קטן, ודי מינימום הנדרש של אינטלגנציה. אבל אני - נותת צנס!! ( טעות , לעולם לא תחזור)טוב מהדייט השני הוא מביא אותי לכל החברים שלו, ואחרי שבוע וחצי גם למשפחה, ככה עוברים להם שבויים וחצי צפופים בהם אני מכירה את כל החברים שלו , העמיתים שלו וכווולם.. ( כבר שמעתי מאחרי הגב- זאת החברה של) ערב אחד הוא מזמין אותי אליו עם כווול החברים לארוחה , ישן איתי וכו.. ולמחרת נעלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לגמרה! שאלה - ????????????? מה????? למה???????? מסכנות: לא , לא , לא לתת צנסים!!! גם ובמיוחד אם הוא מכוער עם זין קטן משאלה - הלוואי שימות הזבל כדאי להתקשר ולהגיד לו מה אני חושבת עליו? מתחת לכבודי, אבל בכל זאת סיפוק.. ומחקתי את הכרטיס המטומטם הזה מהאתר - אני חוזרת לברים/ מועדנים/ ים וכו

ela99

New member
גם המכוערים מניאקים?

מרובעצבים כתבתי כותרת עם שגיה SORRY

קודם כל...

מה הקשר בין איך שהוא נראה למי שהוא..?! מי שאת טוענת שלא תואם דרישות שלך אז למה מלכתחילה תנסי משהו איתו!? חוצמזה.. זה שהוא נעלם, כנראה מסיבה. ולא סתם ככה. אהה.. ואומרים צ'אנס. ושגיאה.. אהה ולגמר*י*. וגם מסקנות. בכולופן.. אם זה מתחת לכבודך אז אל תשקלי את זה אפילו.. שאת!? תרדי מתחת לכבודך!? תתקשרי לבחור ותאמרי לו מה שאת חושבת.. עזבי.. לא מתאים לך. מה קשור בין יופי לבין האיכויות של הבנאדם. והזין שלו?! - - - כל הבאסה לך. בדוגרי תעשי חושבים עם עצמך על הדרך שבה את מקטלגת בנאדם שיצאת איתו וקיימתם יחסים.

ליאן.

New member
אהמ.

נו באמת. את מתרצת. או שהיית נואשת ברמות שיא או שהוא קצת מצא חן בעיניך בכל זאת. נראה לי שאולי קצת אהבת את תשומת הלב שקיבלת ממנו.

pain is MY love

New member
עצה ראשונה

ללמוד לכתוב. עצה שנייה לא להתפשר. אם הוא לא לטעמך אל תתחילי אותי קשר בכלל! מכוער או חתיך זין קטן או כלי כלייייי מה זה משנה?! הוא לא לטעמך אז אין לזה פואנטה כנראה שגם האופי שלו לא מתאים לך... אז בשביל מה להתעצבן סתם? הלך? שיילך....

תקשיבי-

כל בנאדם יכול להיות מניאק, לא קשור לדת, גזע, מין ובטח לא למראה חיצוני. אם את כל כך לא נימשכת אל הבחור- למה בכלל לנסות? למה לתת צ'אנסים על פשרה של עצמך? תעשי טובה לעצמך- אם הוא לא תואם את הדרישות המינימליות שלך, אל תנסי אפילו.

numerw

New member
מסכים עם ששי ומוסיף:)

אנשים טובים,רעים ומניאקים יש בכל מקום ובכל צורה. היה מה שהיה להחזיר את הזמן אי אפשר כמובן, מה שכן אפשר ללמוד מהטעות ולהמשיך הלאה

ela99

New member
כולכם צודקים , מה עם קצת עידוד

אחח כולכם צודקים נו.. באמת .. אבל לכולם יש איזו תקופה פתאום של חוסר ביטחון לא? זה רק אנושי.. (בדיוק כמו לעשות פה ושם טעיות כתיב קטנות כשמדפיסים מהר ובעצבים. אבל אשים לב) תנו טיפה עידוד, באמת..

מיטללל

New member
אל תעלבי מהתגובות

זו לא הייתה הכוונה של אף אחד. לדעתי את צריכה לשמוח שזה נגמר כל כך מהר ולא נשארת עם מישהו שלא באמת רצית. לשמוח וללמוד מזה לעתיד. כי, רסמי, מגיע לך יותר

גלית35

New member
ela99 אם הוא כל כך לא עומד ../images/Emo20.gif

בדרישות שלך אז למה את כל כך מתעצבנת? כאילו מוזר לך שמכוער ולא ממש אינטלגנט לא רצה אותך? אולי הוא מכוער ולא חכם בשבילך -וזו זכותך המלאה אבל אני בטוחה שהוא יעשה מישהי מאושרת-כולל עם |הבננה| הקטנה שלו....

למעלה