גם המרכז רוצה את ביבי

• פותח הנושא um2
  • פורסם בתאריך

um2

New member
גם המרכז רוצה את ביבי

גם מרכז הליכוד תומך בביבי ברוב מוחלט

ש לכ ת

New member
זה ממש לא סוד ../images/Emo124.gif

שביבי יהיה ראש הממשלה הבא של מדינת ישראל הכל עניין של זמן כל מה שעלינו לעשות זה להתאזר בסבלנות

rolex

New member
ביבי יעשה מה שהוא מבטיח ?

אני מקווה אני מאמין ,מה אתם אומרים הוא יעשה מה שהוא אומר איך שהוא חוזר להיות רה"מ בלי לבזבז לנו שנה כמו שרון ?

rolex

New member
הוא מבטיח לסלק את ערפאת ולהפיל

את הרשות..

smile2life

New member
הוא קוסם

גאון, מלך, אדיר, אדם שהתחנך על ברכי תנועת החירות ולבסוף החליט לשזור את חייו בארצות הברית הגדולה. הוא מבין פחות כלכלה ואפילו פחות בבטחון. תלכו אחריו בצורה עיוורת, תלכו אחריו ובסוף נקלוט אתכם באהבה, כאשר תתאכזבו. לא חסרים לנו "מאוכזבי ביבי" במאגר התומכים. נתניהו עשה דבר אחד טוב בחייו - פינה את כס ראש הממשלה לאריאל שרון, שאישית אין לי דבר נגדו (חוץ מהסיבוך של מדינת ישראל בלבנון). טוב יעשה מר נתניהו אם יפסיק לחתור להיות ראש ממשלה - להזכירכם בתקופת כהונתו ישראל הייתה מבודדת בעולם מבחינה מדינית ו(כמעט) שוב עברה החלטה באו"ם שמגדירה את הציונות כגזענות. אני ממליץ למר נתניהו להשאר אזרח, לעשות מליונים בהרצאות ולהניח למדינת ישראל ללקק את פצעיה.

rolex

New member
תתקונן ל-4 שנים של ביבי ../images/Emo25.gif

או שתרד מהארץ יותר טוב ...חחחחחח

smile2life

New member
נו מה יהיה?

שגיאות כתיב זה דבר נפוץ פה - אני רואה גם אצל חבריי מהשמאל וגם אצל אחיי מהימין

Alder

New member
נתניהו לא פינה את ראשות המפלגה

אלא אנו, הימין, הפלנו אותו ברוב טפשות. מאוכזבי ביבי הינו מטבע לשוני אשר התשקורת אימצה בחום, אך ורק לשם המשך ניגוח האיש הכה שנוא עליה. בתקופת כהונתו ישראל היתה מבודדת? כלומר, הינך מעדיף את ה"אחווה" שלה אנו זוכים כעט כאשר אנו תחת טרור פלסטיני? או שמא תעדיף מקסם שווא של "אהבה" כלפינו אם נכנע לכל דרישות הפלסטינים? ובקשר להחלטות האו"ם - לעולם אנו צפויים למתקפות וגינויים מגוף שחלק נכבד מיושביו הינם ערבים שלהם, למרבה הפלא, נטיה מובהקת בצד אחד בסכסוך הישראלי-פלסטיני. או במילים אחרות - או"ם-שמום. אני קורא לנתניהו להמשיך את ראיונותיו במדיה, כולל זו העולמית אשר בה כל תרומה מבורכת, ולהמשיך להשאר נוכח על פני השטח, בשביל אותו יום שבו נקרא לו שוב להתייצב ליד הדגל.

למעלה