גם הסוף קשה כל כך
אנחנו רוצים להכניס אותה להוספיס בתל השומר
. אמרו לנו שהיא כבר לא תחזור הביתה. עכשיו יש וועדות אישור מטומטמות, תורים אינסופיים.. הכל כדי למות?? כל כך מקווה שהיא לא תמות בבית החולים בין אחיות #!@!@#!@ שממש לא אכפת להן, שבשבילן היא עוד אחת זקנה שרק עושה צרות. אם היא לא רוצה שיחליפו לה טיטול??? אין בעיה!!! יחליפו לה בכוח!!! "רק אולי כדאי שתצאו מהחדר בבקשה" (= עאלק התחשבות "במצבנו"). מה עם התחשבות בה לעזאזל? על זה לא שמעו? לא, היא "חולה", היא לא שוות ערך ל"אדם". ואני לא מבינה למה לעזאזל כשהיה אפשר לא היה כסף לעשות בדיקות, ועכשיו כשלא צריך יש כסף לתת לה דם שמחזיק אותה בחיים בכוח, לאשפז אותה ולתת לה כל מיני טיפולים מיותרים לחלוטין???? מי בדיוק צריך את זה???? כל כך מקווה שנספיק להביא אותה להוספיס.. אולי בשבילה זה יהיה מעשה אחרון של כבוד. זה כנראה המקסימום שמערכת הבריאות או המשפט או איך שלא תרצו בארץ מסוגלת לעשות בשביל אדם. או מה שהיה עד לפני שבועיים אדם ועכשיו הוא בקושי משהו שנופל בהגדרת החי. נמאס לי לשמוע במיון את הרופאים מדברים על "בוא נשאיר אותה כי אני לא רוצה לעמוד בפני הוועדה" או לשמוע על טפסים שצריך למלא. נמאס לי מעובדות סוציאליות שעאלק מבינות את המצב אבל לא עושות איתו כלום. נמאס לי ממלחמות מיותרות דרך עורכי דין שכל כך "מבינים" אותי. דההההייייייייייייייייי כבררררררררררררר לאן בדיוק הגעתי? מה זה המקום הזה? זה רפואה בכלל? את מי בדיוק זה אמור לרפא?
אנחנו רוצים להכניס אותה להוספיס בתל השומר