גם העבודה עם קמפיין נגטיבי...

bhnadav

New member
גם העבודה עם קמפיין נגטיבי...../images/Emo144.gif

מפלגת העבודה תפתח מחר בבוקר קמפיין שילוט חוצות חדש תחת הכותרת "אולמרט יחלק את ישראל לעשירים ולעניים". http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3214518,00.html

Tru Man

New member
ממש לא, זה נכון.

אולמרט היה ונשאר איש הקשר בין הון ושלטון כפי שהתריעה הכלכלנית ד''ר לינדה עפרוני. אין כל סיבה לפקפק בעובדה שאולמרט כזה, מספיק לראות את האנשים שאיתם הוא מסתובב כדי להבין שאולמרט הוא איש הקשר בין הון לשלטון. על כן גם הגיוני לחשוב שאולמרט יחלק את המדינה לעניים ועשירים.

ופרץ יחלק את המדינה לועדים?

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=345&msgid=71744213

Tru Man

New member
גם בארה''ב מעוז הקפיטליזם

גם בארה''ב מעוז הקפיטליזם ישנן ועדים ששומרים על זכויות העובדים, אם לא היו ועדים לא היה מי שיגן על העובדים ועל זכויותיהם, ואני בטוח שאפילו אתה אם היית עובד היום למשל במפעל, היית רוצה שיהיה לך ועד שיגן עליך ועל זכויותיך מפני ניצולך ע"י המעסיק שלך.

לא ממש נכנסת לקישור שהצגתי, אה?

הנה כמה קטנים בשבילך.. http://www.dimonanet.co.il/Kol-Ham/news/read.asp?newsID=38 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3205547,00.html http://news.walla.co.il/?w=//727349 עכשיו תאמר לי אתה, לאיזה זכויות אתה מתכוון.. אלה של העובדים בשכר חרפה תחת שרביטו של פרץ? או לאלה מההסתדרות שמרוויחים שכר עתק? עזוב, ליכלוכים לא חסר.. תציג עובדות חיוביות של עשייה בראשות פרץ זה אולי יציל את המפלגה שלכם..

Tru Man

New member
את כל הקישורים האלה אני מכיר

אלה קישורים לכתבות שהציגו באור שלילי את פרץ, אבל באותה מידה אפשר להביא לך אין ספור כתבוות שהציגו באור שלילי את אהוד אולמרט ועוד כמה מנבחרי קדימה לכנסת, קישורים כמו למשל הכתבה עם הכלכלנית הד''ר לינדה עפרוני שמצביעה על אולמרט כאיש שמחבר בין הון לשלטון. SO What? קישורים, כתבות, מה חדש בזה, כאלה היו ויהיו תמיד, ותמיד זה קשור למי שמביא אותם ולמה הוא הביא דווקא אותם? כך שתעשה לי טובה, ועל תיתפס לכאלה דוגמאות, כי תמיד אפשר להציג דוגמאות הפוכות.

בדיוק! תמיד תמצא שלילי...

אבל עד עכשיו.. לא קיבלתי מתומכי העבודה אפילו לא עובדה אחת מגובה במאמר, בנוגע לעשיית חבריה! וזאת לאחר שבמשך שבועות אנו מתחננים לאחת כזאת! אפילו בדף זה תוכל לראות כמה פעמים ביקשתי לראות רק אחת! לעומת זאת - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=345&a=66622&c=6856&sc=0&ssc=0

וודאי שהבאתי.

אתה מסרב לקרוא קישורים, לא להודעות דובר משרד הפנים (שתוכל לראות בהן גם את החלטותיו ומעשיו של ח"כ פינס-פז), לא על סגירת מפעל תעשיות אלקטרוכימיות בעכו, ובוודאי אין צורך להתאמץ בשבילך כדי להביא קישורים לפעילותם החשובה של שני השרים פינס ושמחון להכרזת שמורת חולות ניצנים וניתוב תוכניות הבנייה מחולות הזהב של כולנו לשטחים חקלאיים סמוכים. צר לי, הדמגוגיה שלך מגיעה כל הזמן לשיאים חדשים. מחד, אתה מתייחס לשחיתות חברי מפלגת "קדימה" כהשמצות ולכלוך, גם אם הדברים נקבעו ע"י מבקר המדינה, היועץ המשפטי לממשלה וגורמים אחרים במערכת המשפט, מאידך, אתה משוכנע לחלוטין בעשייה של חברי מפלגתך, גם אם יש לא מעטים שסבורים שעשייה זו היתה כושלת ואומללה (בפרט לגבי השרים צחי הנגבי וגדעון עזרא), ומאידך אתה מתעקש להתעלם מעשייתם של אחרים. אולי בפורום הזה תצליח בדמגוגיה זו, אני מקווה שהציבור לא יקנה זאת ביום הבחירות.

Tru Man

New member
עובדות לא חסרות, רק צריך לחפש אותן

אופיר פינס-פז ופועלו בממשלת שרון הפוליטיקאי הכי ישר והכי בעל טוהר מידות היום בכנסת. פינס עם כניסתו לתפקיד שר הפנים במקום אברהם פורז משינוי, תרם רבות לשיפור התנאים של השכבות החלשות, נתחיל בזה שהוא בלם את ביבי מלבטל את ההטבות שניתנו לנכים ולמקבלי קצבת הבטחת הכנסה בארנונה, ובאגרת הטלויזיה, נמשיך בזה שהוא יצא נגד חברות הסלולאר המסרטנות והביא לדיון ציבורי על השפעת הקרינה ועל הקלות הבלתי נסבלת שבה חברות הסלולאר מניחות את האנטנות המסרטנות שלהן על יד הבתים שלנו, מבלי שאפילו נדע על כך. פינס אף יצא נגד ריף הדגים המזהם באילת והביא לכך שממשלת שרון בשיתוף מלא עם מפלגת העבודה הציבה אולטימטום לניקוי הריף המזהם והעברת הדגים המזהמים משם. בנוסף יצא פינס להגנת ילדי העובדים הזרים השוהים בארץ כבר שנים רבות ורואים את עצמם ישראלים לכל דבר, ואף העניק לקבוצה גדולה מהילדים האלה מעמד של תושב קבע, הוא יצא להגנת מצעד הגאווה שלא רצו לקיים אותו בעיר ירושלים, והפעיל לחצים על ראש העיר לופלויינסקי לקיים בכל זאת את המצעד וכו'... לאופיר פינס-פז מגיע הרבה קרדיט על מעשיו ועל פועלו, לא רק כשר פנים, תפקיד שביצע אותו בצורה הטובה והיעילה ביותר, גם כאופוזיציונר עוד לפני כניסתו לתפקיד כשמפלגת העבודה היתה באופוזיציה ופינס פעל בוועדות השונות של הכנסת למען השכבות החלשות ולמען חסרי היכולת והמגן, די שאזכיר רק את הפעם שבה ישב פינס על מדרגות בית הדין לעבודה עד ערב ליל הסדר, בדרישה חד משמעית שהמשכורות שהלינו הרשויות יחולקו לעובדי הרשויות שלהם שאת משכורותיהם הם הלינו עוד לפני כניסת החג, כדי שיוכלו לפחות לחגוג את ליל הסדר כפי שצריך. גם הציבור הרחב רואה באופיר פינס-פז תקווה גדולה ואפילו בסקר שנערך לפני מספר חודשים, כאשר נשאל הציבור על איזה פוליטיקאי אתה הכי הרבה סומך, שרון ואופיר פינס-פז קבלו בדיוק את אותו מספר אחוזים מהציבור הרחב, עוד באותו ערב פנתה התקשורת לפינס וראיינה אותו, והשאלה הראשונה ששאלו את שר הפנים פינס היתה: האם בעקבות זאת אתה שוקל להעמיד את מועמדותך לתפקיד יושב ראש העבודה ובכך למתמודד על ראשות הממשלה? ופינס השיב להם שהוא לא מתכוון לעשות זאת, ראשית: מכיוון שהרשימות נסגרו והמועמדים נרשמו כבר, ושנית: מפני שכרגע הוא לא רואה את עצמו עדיין בשל לתפקיד הזה, אבל הוסיף ואמר פינס, אני לא פוסל התמודדות על תפקיד זה בעתיד. יש לך עוד שאלות? שאל בני ונען...

Tru Man

New member
האמת שכן, אבל יש לי תקווה

או יותר נכון תקראי לזה חזון, שיום אחד אופיר פינס-פז יהיה ראש הממשלה של מדינת והמדינה הזאת תקבל סוף סוף את מה שמגיע לה, קצת שקט ושלווה וקצת צדק לשם שינוי.

mean girl 16

New member
אופיר פינס.

יש לי המון כבוד לבן-אדם. אני חושבת שהוא האדם המתאים ביותר להנהיג את מפלגת העבודה כיום.

bhnadav

New member
אני דווקא לא מצטרף,

והאמת היא שבמצב הנוכחי אני לא באמת רואה שם מנהיג פוטנציאלי, אולי מלבד אהוד ברק בשנית - ומי יודע בעתיד - מר הרצוג. ועמיר פרץ כמובן, אם הוא לא בא רק כדי לנסות את מזלו ולעוף לירוחם, או לשדרות, או משהו שם... ואגב, לפני מספר שנים אופיר פינס הציב לעצמו יעד, שאם תוך x שנים הוא לא מגיע לתפקיד של יו"ר המפלגה הוא פורש מהפוליטיקה. ה-x שנים האלה כבר עברו, אבל כנראה שאופיר שלנו נהיה ריאלי

mean girl 16

New member
חבר'ה כנסו לקומונה.

סקופ חדש ובלעדי אודות קמפיין הליכוד, בלעדית לחברי הקומונה!

Tru Man

New member
מה קרה? בלעת את הלשון?

מה זאת השתיקה הזאת עליך? הצגתי בפניך עובדות, וזאת התגובה שלך? שתיקה? מה גרם לך לחשוב שרק לאנשים בקדימה יש קבלות ולאנשים משאר המפלגות אין כאלה? אז אם אתה חושב שבשתיקה שלך אתה מוכיח שאתה חכם, במקרה שלך סייג לחוכמה אינה שתיקה...

אני מצטער אם אני לא "גר" בפורום :)

אולי אתה לא יודע איך זה.. עובדים, לומדים וכאלה..

למעלה