גם הצלכם ההינתקות משבשת את

גם הצלכם ההינתקות משבשת את

המסלול ? אצלינו הבן הגיע במפתיע לשבת ולי היו רגשות מעורבים. כמובן שהשמחה היתה גדולה אבל היתה לי הרגשה שזה מסמן לבאות ואכן במוצ"ש התקשר המפקד והודיע לבן להגיע עם ציוד לפחות לשלושה שבועות/חודש. השבוע תרגיל מסכם של אימון מתקדם ומיד אחריו יוצא הבן (רק הוא והנהג שלו) - מש"קי "אלפא" (תותחנים) למי שיודע , יוצאים לרצועה לזמן בלתי מוגבל כששאר החברה יוצאים לאחזקת קו. מקווה שיעבור בשלום ויחזרו כולם למסלולים המתוכננים שלהם. שיהיה שבוע קל לכולם.

oshiko

New member
שנעבור כולנו בשלום

את העניין הלא נעים הזה. שיהיה לו בהצלחה במסכם. יש עוד מסלולים שמשתבשים. הנח"ל של מרץ 05 עשו רק מסע כומתה מקוצר, וקיבלו כומתה ללא הורים. אממאא דווחה שהם מתכוננים לסגירה ארוכה. ועציון מתכונן לסגירה של 40+ יום של הבן בגולני. אני מאחל לכולם שהתחזית הזו תתבדה, ושבו בנים לגבולם הרבה יותר מהר.

סמדר בנ

New member
כל הצבא השתגע...

ההתנתקות שיבשה את מהלך העבודה של יחידות עורפיות - לא רק של יחידות לוחמות. המון קצינים "ג'ובניקים" נקראו להיות מפקדים בהתנתקות. קצינים יותר בכירים הם מג"דים. המון פרויקטים פשוט בתרדמה... וכמובן עובדים שנקראו למילואים כדי להחליף סדירים שנקראו להתנתקות. העיקר שהכל יעבור בשלום!!!!

גם אצל הבן בשריון הדברים לא ...

זורמים לגמרי חלק, כמו שאמרתי לפני מספר ימים, הצמ"פ מדשדש וייתכן שיורידו אותם מהצפון לתפקידי אבט"ש. אצלו ואצל חבריו נתגלו סמפטומים של "שביזות" ובמהלך השבת השקענו במוטיבציה.(אני גם חושב שהצלחנו, אני מקווה). נקווה שהסיפור יגמר מהר ככל האפשר וכולם יחזרו לשיגרה.

עציון

New member
אצלי ההתנתקות משבשת את חיי.....

מסלול פה מסלול שם, בסופו של דבר הכל יחזור למסלולו. אבל החיים? מי יתקע כף לידי שיחזרו למסלולם? מילא אני. אבל רחמי על הבן הקרוע והעומד על מגדל השמירה בציר ועיניו לכיוון הישוב שם חי שנתיים...מי יודע מה עובר עליו? הוא יחזור למסלולו?

רוני61

New member
נכון שמעתי שזה מה שיהיה איתם

אבל אל דאגה, הם יורדים עם האלפות כדי להיות כוח לוגיסטי להעברת ציוד וכו... אל תיהיי מודאגת יהיה בסדר אני בטוחה
וחמסה אחת למזל לא תזיק נכון??
נשיקות לאמא מודאגת

הי רוני, נעלמת קצת...

תודה על העידוד. אני לא ממש דואגת כי אני יודעת שהם ירדו להיות כח לוגיסטי. פשוט הבן היסטרי מזה שהוא יפסיד משהו (למשל קבלת נשק מקוצר שאולי לא יקבל עם כולם). וחוצמזה שאני כבר מתגעגעת מהידיעה שלא יגיע הביתה הרבה זמן. מה שלום הבן, מה קורה עם שברי ההליכה ? את יודעת משהו על שושנת יריחו ? הבן הפחיד אותי עם זה ובאמת בשבת התגלתה עקיצה על היד שנראתה לא טוב ולמחרת ספיח שלה על הפנים. אמרו להם להיזהר כי זה מדבק ועובר לחלקים אחרים בגוף. מזה אני כן מודאגת ולא יודעת אם כבר היה אצל רופא וגם אין לו זמן להתקשר. נשיקות בחזרה.

רוני61

New member
היי מיכל, מה שלומכם?

נכון נעלמתי קצת, מפאת קוצר זמן, אני באמצע שיפוצים בבית וזה גוזל זמן רב. השבוע גם חזרתי לעבוד "פול טיים" כמו שאומרים בנוסף לבלגאן בבית. לגבי שושנת יריחו לא שמעתי על זה באזור שלהם אבל באמת כדאי להזהר ובמקרה של עקיצה לקבל טיפול רפואי אני חושבת שזה מצריך טיפול אנטיביוטי אבל אני לא בטוחה. נקווה שזו סתם עקיצה ולא משהו יותר מזה... דווחי לנו מה קורה עם העקיצה שלו ואיך הוא מרגיש...

הי רוני, תתחדשו על השיפוצים

לגבי העקיצה הרופא אומר שלא נראה לו שזה שושנת יריחו,בכל מקרה קיבל הפנייה לרופא עור שכנראה לא יוכל ללכת עד שיחזור מההתנתקות. יש לו גם פטריות ברגליים ואני מנסה להשיג משחה טובה ולשלוח לו אבל לא יודעת לאן כרגע. יהיה בסדר אני מאמינה. יוצאים אצלך חמשוש, איזה כיף, שיהנו. כאשר יהיו באחזקת קו, זה קרוב אלינו (חצי שעה), אם תצטרכי משהו שנעביר לבנך, אל תהססי לפנות אלי, אני אשמח לעזור. שיהיה סופ"ש נעים לכם ולבן.

רוני61

New member
תודה תודה על ההצעה איזו מתוקה את

כן מחר ב-12 מקווה שהוא כבר יהיה בבית, בשלב זה הם נפרדים משבטה ועולים לקו, מקווה שיהיה בסדר והכל יעבור בשלום. הוא צריך להגיע מחר לצריפין כדי להכין מדרסים מקווה שיספיק. לילה טוב

hhagigit

New member
ההתנתקות כמשבשת חיים

המצב שלנו עכשיו הוא אחד המצבים הנוראים ביותר שהיו במדינה... העניין הוא שיש אנשים שמרגישים קצת יותר קרובים רגשית למצב (משפחות שוטרים וחיילים ומשפחות מפונים) ויש אנשים שה"מצב העגום" נראה להם רחוק אלפי שנות אור מבתיהם בתל אביב או במקום צפוני אחר... וזה לטעמי הדבר הגרוע ביותר...

treeman

New member
את צודקת, מי שלא קשור בשום צורה

להתנתקות ,אז באמת לא אכפת לו, אבל למה זה גרוע ביותר?מי שלא עני , באמת לוקח ללב שיש עוני במדינה?

zehava17

New member
ישנם עוד כאלה שאיכפת להם../images/Emo104.gif

בכל מבט ב"מבט" בטלויזיה הלב נשבר לרסיסים.הדמעות זולגות וההזדהות מלאה עם החיילים,עם המתפנים. הלוואי שיהיה טוב.

tenen

New member
בתור סגל בשיבטה במשך 3 שנים

שושנת יריחו זה דבר שקורה לא מעט, אבל בד"כ עולים על זה מאוד מהר אם החייל דואג ללכת עם זה לחובש ומשם לרופא מכיוון שהרופאים והחובשים כבר רובם מודעים לעניין...

למעלה