גם הרהור

דילן אולי הקליט בגיל הזה

את התקליט הראשון שלו, אבל למעשה הוא כתב מגיל צעיר יותר. זה פשוט עניין של כישרון או שאתה נולד איתו או לא. מה שכן עם כל הכבוד לדילן, בתולדות התרבות מסופר על לא מעט יוצרים שהיו כאלה, בין אם הם מכרו את נשמתם לשטן או בין אם לא. זה אולי ישמע ציני לומר את זה, אבל קח לדוגמא את כל היוצרים ממועדון ה-27. עד לפני כמה שנים חשבתי שגם אני אשתייך אליו, אבל נשלח לי מסר ששלא משנה באיזה אגיע לשם מקומי מובטח.

youngG

New member
הנוער של היום זה לא הנוער של פעם

דילן גדל והתחנך בתקופת הביטניקים, שהייתה מושתתת על אומנות,רוח והשכלה. אלו עקרונות שמפתחים ומגרים את האינטיליגנציה שחבויה בכל אדם,לא משנה מה גילו. אם באמת תשווה אותו לנוער של ימינו שרודפים אחרי הזוהר והרדידות המנטלית גואה בוודאי שתהיה מופתע לגלות בגרות ברמה כזאת בקרב הנוער. זאת אומרת,שאם הנוער של היום היה גם מתחנך על ברכי ערכים של תבונה אולי היה צומח דילן חדש או לפחות היו קרובים לרמתו. מעבר לזה שכן,דילן הוא גאון

דילן הוא ממש לא דוגמא מייצגת

לנוער של "פעם". כמו בכל תקופה יש רוב ששומע מיינסטרים ומיעוט שמקשיב למוזיקה אלטרנטיבית יותר או פחות. הביטניקים היו ה outlaws , האלטרנטיב בשנות החמישים, מיעוט הקשיב להם. לעומת זאת, אני בטוחה שהוא הקשיב ומעריץ עד היום אומנים שהם קונצנזוס כמו אלביס. לדעתי הוא מרדן הרבה פחות ממה שחלק מהמעריצים שלו רוצים שיהיה.

נראה לי שגם היה לו שגעון גדלות

לא קטן כשהיה צעיר. בסרט של סקורסזה מסופר על איך הוא בכוונה בזמן שחבר שלו לא היה בבית הוא גנב ממנו עשרות תקליטים נדירים ולא החזיר. בראיון הוא לא הרגיש שהוא צריך להתנצל על זה, אלא אמר שהוא היה במשימה מיוחדת, שליחות או משהו כזה. גם שמעתי על עוד סיפורים על אנשים שהיו איתו בהתחלה בניו יורק שאמרו שהוא ניצל אותם. בכל מקרה בניגוד להרבה אחרים ללא ספק אני מצדיקה אותו בנושא

Chocoholic

New member
היה מקרה דומה

בדנוור; גם שם הוא "השאיל" מספר לא ידוע של תקליטים, אלא ששם זה הסתיים בתלונה במשטרה. למזלו של בוב, מצאו אותו לפני המשטרה והתלונה בוטלה.

למעלה