גם השנה שיפרד יש שרשור המאה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאם תרצו אין זו אגדה../images/Emo9.gif

השאלה שרשור של מאת מה?..תמונות? שירים?..או שיש רעיון יצירתי נוסף?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifזה בדיוק מה שעשינו בינתיים..שרשור

שירים..ושרשור תמונות קריסמס ברובם עם ברכות...

salt of earth

New member
רעיון נפלא

מה אפשר לעשות? אולי שרשור מאה שאלות על חג המולד? האירוע, דברים שקשורים אליו מבחינת מנהגים וכו'? לא עולה לי לראש עוד רעיון נוסף

נשמע מצויין../images/Emo45.gif

לי יש המון שאלות בנושא, ואני בטוח שאחרים גם ישמחו לדעת יותר על החג.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהיי זה נשמע יעיל גם שאלות על החג..

וזה ניתן לעשות בכל מקרה.. ממ לא יודעת אבל אם כשרשור "חגיגי" זה יתאים..או יספיק... אולי ניתן להעלות שרשור של מאה תפילות למען אחרים, להזכיר בכל תגובה בקשת תפילה מסויימת, להזכיר מישהו שצריך משהו, מישהו במצוקה, קבוצה בדיכוי, מצב סבל מסויים.. תפילה לשינויים באספקטים כל שהם... להזכיר מכרים שאנו רוצים שיכירו את ישוע ומקרוב ויחיו חיי אמונה וישועה... והכל בתקופת הקריסמס ולכבוד הכבוד הגדול והסגידה שאנו נותנים למלך המלכים, ומודים לו על שבא ועזב אתמלכות השמיים בכדי להיות איתנו..אנו הלא שווים.. הללוייה
זה רק עוד רעיון.. חופשי תגיבו

lion 7

New member
מה שתחליטו, אני אעזור להתקפה או בהגנה ../images/Emo86.gif

lion 7

New member
יש גם משהו יותר קל

לצלנים כמוני , אולי תמונות של כנסיות מרחבי העולם ? יאללה חברה מתי נתחיל בזב?

1ysrat

New member
../images/Emo140.gif ספורים אישים מין העבר על חג מולד../images/Emo70.gif

נספר על החוויות מין העבר על החג מי הציפיה מתקרבים אמן!!!!!!!!!!!

lion 7

New member
איך לא חשבנו על זה

את זוכרת הסידרה זווו המרגשת בית קטן בערבה (זוכרת גם אולי אולי את משפחת הוואלטונס גון בוי הבן הבכור או דאקטארי על הגונגלים באפריקה רופא חיות במחיצת אריה פוזל) טוב : מישהו זוכר את החבר של המשפחה של משפחת האינגלס שדאג לשמח אותם( הבת או האמא ? שמה לורה? ) ואיך בניגוד לכל שרדו למרות הכל עניים ואבא שתקן שעובד קשה למחייתו, אמא למופת , הוציאו את הבנות ממצוקות של לעג המשפחה העשירה שהקניטו בהם על היותם עניים , אבל אצל ההורים תמיד היה פתרון סדרות של פעם עם מסר נוצרי מובהק שנחזור כמוהם לשורשים http://www.youtube.com/watch?v=bFrMLVcctvk&feature=related יש זכרונות כמוהם לא אושרת ? אז נספר, אךך אז נספר בשרשור זה או באחר (נותרו כמעט יותר מחודש לחג) חגים שמחים לכולם, תהיו בריאים

בית קטן בערבה!../images/Emo13.gif

אחת הסדרות שהיו אהובות עליי ביותר. לא שהמבחר היה גדול. אך זאת באמת סדרה טובה שלמדתי ממנה הרבה. רעיון מעולה ליאון ויאשרת,

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifבית קטן בערבה זוכרת ומחייכת../images/Emo13.gif

נותרו 3 שבועות לקריסמס, אולי נתחיל בשרשורי הקריסמס לקראת ה10 לדצמבר.. ככה נתן להם שבועיים כי גם ככה יהיה נורא קשה להפיץ ולהדביק אותם לעוד הודע המוקפצת ליותר משבועיים.. נשגע את יעקב היקר קצת עם זה
אבל אין לו ברירה לא?

1ysrat

New member
כל תאריך אחרי יום ראשון בבורך../images/Emo24.gif

יום ראשון מתחילה תקופה ציפיה לכן כל תאריך בתקופה של הציפיה זה מבורך אמן

למעלה