גם הששבוע אין מעורב ירושלמי אין לצערי מעורב ירושלמי בגלל אולימפיידת החורף
נ נמר שחור1 New member 20/2/06 #1 גם הששבוע אין מעורב ירושלמי אין לצערי מעורב ירושלמי בגלל אולימפיידת החורף
ע עינבי ארנבי 1 New member 20/2/06 #2 מההההההההההה ../images/Emo10.gif ../images/Emo108.gif אוווףףףףף נמאס לייייי שלא משדרים את מעורב ירושלמממממממיייי דייי אוףףףף שיחליפו את יצאת צדיק במעורב ירושלמייייי תודע
מההההההההההה ../images/Emo10.gif ../images/Emo108.gif אוווףףףףף נמאס לייייי שלא משדרים את מעורב ירושלמממממממיייי דייי אוףףףף שיחליפו את יצאת צדיק במעורב ירושלמייייי תודע
ל לירווני New member 20/2/06 #4 נוווווווו סעמקממקמקמ סורי... נווו אני גמככה במתחחחחחחחחחח!! כל פעם יש פרק ושבועיים הפסקההההה!! וסדיוק שכנריאה סבא אליהו ימות
נוווווווו סעמקממקמקמ סורי... נווו אני גמככה במתחחחחחחחחחח!! כל פעם יש פרק ושבועיים הפסקההההה!! וסדיוק שכנריאה סבא אליהו ימות
G Green Day 1 New member 20/2/06 #5 ../images/Emo31.gifזה בלתי אפשרי ככה../images/Emo4.gif גם השבוע, לא התקיים פרק... זה ממש לא בסדר, אם כבר היו אמורים לדחות את שידור הפרק של השבוע ההוא למועד אחר. פשוט חבל.
../images/Emo31.gifזה בלתי אפשרי ככה../images/Emo4.gif גם השבוע, לא התקיים פרק... זה ממש לא בסדר, אם כבר היו אמורים לדחות את שידור הפרק של השבוע ההוא למועד אחר. פשוט חבל.
J j e n n y lopez New member 20/2/06 #6 ../images/Emo45.gifממש מעניין אוליפידה../images/Emo115.gif באלי מעורבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
ב בַּמְבָּה יבשה New member 22/2/06 #10 דמט ../images/Emo203.gif אני מרגישה כאילו כבר שנה לא ראיתי פרק|: אז מה, יהיה רק ב-2.3?
ה הילה121121 New member 22/2/06 #11 גם זה לא בטוח רק ביום שבת הם מעלים לאתר של קשת את הזלוחות שידורים לשבוע הבא *ואפשר לראות גם ב7 לילות
ב בַּמְבָּה יבשה New member 23/2/06 #12 ../images/Emo203.gif אבל האולימפיאדה נגמרת ביום חמישי הזה, לא? אז אני לא רואה סיבה שיבטלו שוב (כדאי להם:|)
../images/Emo203.gif אבל האולימפיאדה נגמרת ביום חמישי הזה, לא? אז אני לא רואה סיבה שיבטלו שוב (כדאי להם:|)
N ny22 New member מנהל 23/2/06 #15 טוב, חבל סתם להתלונן... האולימפיאדה הזאת היא פעם ב-4 שנים. אז בואו ננסה להנות ממנה... אני לפחות נהנה ממנה.... צירפי קישור שאולי יעניין פה מישהו... (וכמה חבל שאין לנו מדליה משם...)
טוב, חבל סתם להתלונן... האולימפיאדה הזאת היא פעם ב-4 שנים. אז בואו ננסה להנות ממנה... אני לפחות נהנה ממנה.... צירפי קישור שאולי יעניין פה מישהו... (וכמה חבל שאין לנו מדליה משם...)