גם זה לא נשלח

• פותח הנושא dril
  • פורסם בתאריך

dril

New member
גם זה לא נשלח

הגעגועים אלייך כה רבים קשה לי להתמודד איתם למה עזבת? את עדיין יכולה לחזור זרועותי פתוחות ומחכות, לחבק אותך אליי להריח את שיערך להרגיש את מגע עורך והמחשבות שכל הזמן באות היכן את עכשיו? עם מי את? האם את לבד? חוסר הידיעה כל כך קשה אך עם זאת גם טיפה מקל כי לשמוע שאחר תפס את המקום יעשה את זה קשה מאוד. וקשה עוד יותר לדעת שעזבת לא מכיוון שזה לא היה כשורה עזבת מכיוון שקיבלת הצעה שאני עדיין לא יכולתי לתת לך אותה אך זה היה מגיע גם. אני רוצה להמשיך הלאה אבל זה קשה כל כך הלב לא נותן לי לעשות אף צעד. אני עדיין כאן מחכה לתגובה שכנראה לא תבוא לעולם...

drilאתה יכול לכתוב ספר שירי אהבה

תאמין לי שאני מאמינה לך שאתה מאוד אוהב אותה!! אבל אמרת שהיא מתחתנת
ולפי דעתי אתה חייב לכבד את הבחירה שלה. אם הייתי בגיל שלך הייתי אומרת לך ,תתעודד אחי,צא מזה,תמשיך הלאה,תשתדל להיות עם חברים,ולא לבד, כך יהיה לך קל יותר,ואולי כך תכיר את זאת שמחכה שתגיע

dril

New member
אישה אורחת

יפה את כותבת ברצינות עם נימה של צחוק, אהבתי. תאמיני לי שאני מכבד איתה, אחרת המכתבים האלו היו מכתבים שנשלחו ולא מכתבים שלא נשלחו הם פשוט יושבים במגירה אז רציתי לשתף אתכם (יש עוד
). אני יוצא לא מעט ומנסה להכיר נשים אחרות וכבר הכרתי גם לא מעט נשים מאז אך עדיין לא הגיעה האחת. אבל אני באמת מאמין שתגיע אחרת גם לא הייתי מנסה. ואת יודעת מה הכי מעצבן??? שכולם אומרים לי תתפשר אין מושלמת אבל אני לא מחפש מושלמת, אני מחפש את המושלמת בשבילי. ואין לי סטנדרטים גבוהים מדי. אבל כל מה שאני כותב כבר עכשיו שייך לפורום אחר

גם אותך אני אוהבת היום יותר מאתמול../images/Emo25.gif

והנה גם
שלא תקנא משירי,פשוט לא היה מקום בתיבת הנושא. איזה כיף! אלו מילים שאני אוהבת. בנות שאנה עיניים אל הבחור הזה הוא דוגמא של גבר למופת

dril

New member
תודה רבה

על המחמאות אני כולי
שיהיה לך יום טוב.

למעלה