גם זה קורה בימינו בר"ג סיפור אמיתי

NOK6476

New member
גם זה קורה בימינו בר"ג סיפור אמיתי ../images/Emo12.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo13.gif

ו... תחזיקו חזק!!! אומנם לא נוסטלגיה (ואולי בעצם באיזה שהוא מקום - כן תלוי כיצד רואים זאת ומי המתבונן...) אך לדעתי בכל זאת שווה לחלוק אתכם בפורום את הסיפור הבא כפי שפורסם במקומון של רמת-גן-גבעתיים - (עירי) בתאריך ה- 31.8.01, ולו רק בשביל הקוריוז אפרופו תחילת שנת הלימודים; ההורים דורשים מהמנהלת להרגיע את התלמידים|סדגש חבר ועד ההורים: "ההורים מסתובבים בתחושות קשות של חרדה וכןגם הילדים". במהלך לילות השבוע הגיעו עשרות תלמידים והורים לשטח בית הספר כדי לחפש בעקבות הפרסום, (ושימו לב טוב) אחר (לא פחות ולא יותר מאשר) רוח הרפאים השוכנת לכאורה בבית הספר וזאת ללא הצלחה. דובר העיריה: "לא מתוכננת שיחה כזו עם המנהלת". הורים רבים לתלמידים מבית הספר "מכלל" ותושבים משכונת רמת עמידר דורשים ממנהלת בית הספר, אביטל מכנס, לקיים מיד עם פתיחת שנת הלימודים שיחת הסברה לתלמידי בית הספר, בנוגע לשמועה שמתרוצצת בקרב הורים ותלמידים אודות רוח הרפאים ששוכנת בבית הספר, שיוצאת כל לילה ממשכנה בשטח בית הספר. השמועה זרעה פאניקה ובהלה לאחר שדיירי בניינים הסמוכים לבית הספר סיפרו כי הרוח יוצאת בשירה מצרית ובעקבותיה נטרקות דלתות, מתנפצות זכוכיות ורעשים ורחשים שונים נשמעים באיזור. מספר חברי ועד ההורים של בית הספר סיפרו השבוע, כי הידיעה עוררה סערה בקרב תושבי השכונה והתלמדים שהביעו ברובם חשש כבד לחזור ללימודים, ועל כן נחוץ לקיים שיחה עם התלמידים ולהרגיע אותם. "ביום שבת בצהריים הייתי בבריכה", סיפר בהתרגשות חבר ועד ההורים ב"מכלל", נסים בדש, "כל השכונה געשה ולא הפסיקה לדבר על הנושא. ההורים מסתובבים בתחושות קשות של חרדה וכן גם הילדים. אני מתכוון לערוך בירור עם המנהלת ולנסות לחשוב כיצד לפעול". "אני לא יודעת איך", הוסיפה פאני ישועה, חברת ועד שכונת רמת-עמידר, "אבל חייבים להפריך את השמועה הזו, כי אין בה שום אמת. הבן שלי הלך עם חברים שלו לבית הספר באחת בלילה כדי לבדוק את אמיתות השמועה, ומסתבר שלא דובים ולא יער - לא הבזקי אור ולא דלתות נטרקות. גם אחד מחברי ועד ההורים הלך לחפש את הרוח בלילה, הוא אמר לי ´לא מצאתי אותה, אבל השארתי לה פתק´. עוד דבר שמעלה את חששם של הילדים טמון בכך שכאשר דלת אולם הספורט פתוחה, האור מאיר בדיוק על האנדרטה שממוקמת בחצר בית הספר. הילדים כבר עשו מזה ´מטעמים´, אבל מה לעשות שזה כוון להיות כך". שרון, בתה של פאני, עולה לכיתה ד´, השתתפה השבוע ב"מסיבת פיג´מות" של אחת מבנות כיתתה שמתגוררת סמוך לבית הספר, וחיזקה את דברי אמה "לא שמענו כלום, אפילו מנורה לא זזה, אני לא פוחדת ללכת לבית הספר". אבל למרות הכל פאני מודעת להיסטריה ומתכוונת לבקש ממכנס לקיים שיחת "הרגעה" לתלמידים. סיגי עמוס, חברת ועד נוספת, הביע זעזוע עמוק מהשלכות השמועה. "יש לי שתי בנות ב"מכלל". הצעירה צריכה לעבור השנה לחטיבה הבוגרת שממוקמת ליד המצבה. היא אומרת לי ´אמא, מה יהיה, אני מפחדת מהרוחות´. הילדים באים הביתה עם משקעים. אמנון דשתי, הורה לאחת התלמידות בבית הספר ציין אף הוא כי "בפני כל הורה עומד אתגר - להרגיע את הילד שלו. רצים בשכונה סיפורים היסטריים שמזינים את עצמם". בתו של דשתי, שרון, היא חברת מועצת התלמידים וגם היא לא ממש רגועה: "אנחנו מתכוונות לפנות למנהלת ביום הראשון של הלימודים", היא מעדכנת "ולהגיד לה שאנחנו פוחדות, שתעשה משהו, שתדבר עם התלמידים. אני ואחי ישנים עם אמא שלי מרוב פחד". דובר עיריית רמת-גן, ממי פאר: "לא מתוכננת שיחה כזו עם המנהלת. אם תלמידים התעניינו או ישאלו ודאי שהם יקבלו תשובות". לשיפוטכם... בכיף!!!

ez

New member
על רוחות רפאים ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

אחת גרה בצד השני של בית הקברות. פעם חזרה מאוחר ופחדה לעבור לעבור שם לבדה. בא אחד צעיר חתיך וביקשה ממנו שילווה אותה עד ליציאה בצד השני. הם הולכים בבית הקברות והוא שואל למה המתינה לבדה בחושך. ענתה שמתביישת אבל מפחדת מרוחות הרפאים של המתים שיוצאות בלילה מהקברים. אמר לה, אין לך מה להתביש. גם אני כשהייתי בחיים פחדתי.

magy

New member
איזי דירי, הגם אתה בין הממשמשים?../images/Emo13.gif

magy

New member
בדיחות איזי? בבקשה..........!!!!!!

יצאנית נטפלת לאיש עסקים. היצאנית: " רוצה פינוק? זה עולה מאה ש"ח "? האיש: "אני נשוי" היצאנית: "אז מה?" האיש: " אז אישתי תפנק אותי בעבור חמישים ש"ח ". יום אחד חזרה רותי בת החמש מהגן וספרה בהתרגשות לאימא שהיא יודעת איך מגיע תינוק. באמת? אמרה אימא, ספרי לי. ובכן, הסבירה רותי הקטנה, אבא ואימא מתפשטים לגמרי, הבולבול של אבא מתיישר גבוה גבוה, אימא נעמדת על הברכיים, אבא מכניס את הבובול לפה של אימא, ואז הבולבול של אבא מתפוצץ ונוזל לפה של אימא, וכך אימא מקבלת תינוק חדש. אימא מביטה ברותי הקטנה במבט אוהב ואומרת לה, מתוקה שלי, לא ככה אימא מקבלת תינוק חדש. ככה אימא מקבלת אוטו חדש. ארבע נשים מדברות על הבנים שלהן, אחת אומרת: "הבן שלי הוא כומר, כל פעם שהוא מתקרב, אומרים לו האב הקדוש!" השניה אומרת: "הבן שלי בישוף, כל פעם שהוא מתקרב, אומרים לו הבישוף הקדוש!" השלישית אומרת הבן שלי הוא ארכיבישוף כל פעם שהוא מתקרב אומרים: הארכיבישוף!" והרביעית: שותקת, שואלים אותה: "למה את שותקת?" "כי הבן שלי חשפן, כל פעם שהוא מתפשט כולם אומרים: " הו אלוהים הו אלוהים..." גברת חנה כהן עשתה בדיקות דם בקופת חולים, לאחר שבוע, שלחה את בעלה כדי לקבל תוצאות הבדיקה, הבעל המסור מגיע לרופא ושואל אותו בדבר הבדיקה, הרופא, לאחר עיון אומר: " סליחה אבל יש לנו שתי חנה כהן, מהו מספר תעודת הזהות של אשתך ?" הבעל שאינו יודע את התשובה אומר לרופא: אמור נא לי דוקטור, מה המצב של שתי הבדיקות", הרופא מעיין בתוצאות ואומר : " תראה , המצב לא טוב, לאחת יש איידס והשניה עומדת לחטוף התקף לב" "ואיך אדע מה לעשות?" שואל הבעל המודאג. הרופא חושב ואומר: " תשלח את אשתך לרוץ עשר הקפות מסביב לבניין, אם היא תחזור , אל תשכב איתה"!

למעלה