גם יתושים זה חיות בית?

גם יתושים זה חיות בית? ../images/Emo5.gif

יש אצלנו בבית מכת יתושים כבר כמה חודשים. הרשתות שלנו לא מעניינות אותם - הם נכנסים בכל זאת. התקשרנו למועצה המקומית כמה פעמים, הם שלחו את התברואן והוא הודיע שהוא לא מצא שום מקור ליתושים בסביבת הבית שלנו (ניסיתי להסביר את זה ליתושים, אבל זה לא עשה עליהם רושם). ניסיתי גם להסביר להם (ליתושים כמובן) שהגיע החורף ובחורף הם לא אמורים להיות כאן. כמובן שגם זה לא מזיז להם. תכשירים כימיים למיניהם לא באים בחשבון כי יש תינוק בבית. אז מה עושים?
למישהו יש רעיונות?

../images/Emo91.gif

קני את המוצר של שנו נעד יתושם!!! שימי אחד בכל חדר.. המוצר זהו נוזל המופרש לאויר באדים והורג את הקים! זה טוב ויש לי ניסיון שנתיים

גם אנחנו השתמשנו במוצר הזה

הבעיה היא שעכשיו יש תינוק בבית, ואני לא כ"כ רוצה להשתמש בכל הכימיקלים האלה.

יש דבר כזה שתולים על התקרה

עם אור אולטרא-סגול שמושך את היתושים, ואז הם מתחשמלים. (יש להעיר שכל פעם שיתוש מתחשמל אז שומעים בזזזט! קטן... אבל מתרגלים)

זיו25

New member
חתול.

הם מאוד אוהבים לקפוץ על היתושים ולרדוף אחריהם, למרות שזיהינו גם אצל טולי הכלבה תכונה דומה (כנראה השם עשה לה את זה) ככה גם לכלב לא יהיה משעמם ... בברכה, זיו.

חתול????

את הקטנים הם בכלל לא רואים. ואלו הם אלו שעוקצים. הגדולים הענקיים הם הזכרים והם לא עוקצים. חתולים רואים מה שזז. אם הג´וק עומד (וזה יכול להיות עכביש ענקי) הם פשוט לא עושים כלום.

amichai58

New member
עכבישים - גם חיית ביית

נגד המון יתושים זה לא עוזר אבל אם נכנסים מעטים והם מעצבנים - אם יש מספיק עכבישים - זה עוזר יופי. אפשר להגיד איכס - אבל אז תסבלו או מיתושים או מכימיכלים... אצלי אם אני מדי פעם מנקה במקום שזה בולט מדי לאורחים, אפשר להסתדר.

למעלה