גם כאן שנת לילה...

sariths3

New member
גם כאן שנת לילה...

בוקר טוב, ראשית, תודה על העצות המועילות משבוע שעבר (אני זו עם הילדה שלא מוכנה לאכול מאף אחד אחר...) המצב עוד לא נהדר, אך בהחלט יש שיפור. תזכורת - בתי בת חצי שנה, יונקת, ואיתי רוב שעות היום. בעבר נואשתי מכך שהיא מתעוררת כל שעתיים-שעתים וחצי בלילה לאכול, יונקת כ-10 דקות וחוזרת לישון. מאז המצב התדרדר. בערך עד 2 לפנות בוקר היא ממשיכה בשיטה זו, ואחר כך, היא קמה כל שעה יונקת 2-3 דקות וחוזרת לישון. ברור לי שהיא משתמשת בי כמוצץ (ואולי זקוקה לחום בימים קרים אלו) אבל זה הורג אותי. אני אמנם איתה בבית, אבל אני עובדת מהבית, וזהו מצב שלא יכול להימשך... יש רעיונות? תודה, שרית

התעוררות בלילה

האם לדעתך השינוי בדפוס השינה יכול להיות קשור לכאבי שיניים? זאת תופעה מאוד נפוצה בגיל הזה. בינתיים, בשביל לשרוד, אפשר לאמץ את השיטה של לינה משותפת לחלק מהלילה או כל הלילה. לילה טוב! אורית מדריכת לה לצ'ה

sariths3

New member
לא נראה כמו שיניים

בוקר טוב, עוד לילה של התעוררות כל 45 דקות. זה לא נראה לי כמו כאבי שיניים, כי היא לא נראית בוכה מכאב, אלא יותר מעייפות. גם החניכיים שלה לא נפוחות, ובמשך היום היא ישנה כרגיל. יש לי בעיה עם לינה משותפתת כי הרבה פעמים הבן הגדול (בן שנתיים) נכנס לנו למיטה בלילה, ולא הייתי רוצה שינחת עליה. אמנם אנחנו מחזירים אותו למיטתו, אבל יש פרק זמן כלשהו שהוא כן במיטה אצלנו. שרית

ana09rd

New member
../images/Emo24.gifאני גם בסרט זה כבר חודשיים

לפני חודשיים היא ישנה לילה שלם

sariths3

New member
עוד אין שיניים

אבל גם אין נפיחות בחניכיים או הוזלת רוק מרובה שהם בדרך כלל סממנים לשיניים.

ana09rd

New member
שרית מנסיון אישי

אני ביקשתי מבעלי שהוא ירדים אותה בלילה אחרי שהנקתי אותה והשכבתי אותה וזה עזר, היא ישנה עד הבוקר. אז תנסי גם את מבעלך שיירים אותה וינדנד אותה לאט לאט .אני מקווה שזה יצליח. בהצלחה.

למעלה