גם ככה התייבשתם,אז לפחות סכמו משהו

גם ככה התייבשתם,אז לפחות סכמו משהו

איך עבר עליי השבוע?
הדבר שקשור למקלאוד?
סרט השבוע?
ספר השבוע?
שיר השבוע?
תוכנית\סדרת השבוע?
ציטוט \ פתגם השבוע?
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
ביאוס השבוע?
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
איש השבוע?
תמונת השבוע שבוע נפלא
קישור למדגישטומטיק

היי מורי וכולם.אתמול הייתי במפגש של הקומונה

הוותיקה שלי--בוי גורג'.מישהו מכאן אוהב.ישבנו עד 2 בלילה,בחולות ליד הים באשדוד.היה הורס.בכל ההתקשקשויות שהלכו שם,דווקא כמה בנות,פיתחנו דיון סוער ונוקב על בנות מקלאוד.התפלאתי.מסתבר שהסידרה חביבה,על כל הנשים ובכל הגילאים.כנראה.כולם הסכימו שאלכס הכי חתיך והכי שווה. בקשר לדמויות האחרות בסידרה---לא היו הסכמות. התחילו לפרסם בהולמרק פרומו לעונה החדשה.שתגיע כבר.אין סבלנות. שיהיה לכולם אחלה סוף שבוע.

הי מותק ,שמחה שהיה לך כיף!

והלו, תביאי לפה את כל הבנות מהקומונה, יש פה מספיק מקום לכווולם

מסכמשת

איך עבר עליי השבוע? בסה"כ היה חביב
הדבר שקשור למקלאוד? אממ ראיתי פרק חביב מהעונה הרביעית (הפרק עם ההוא שמתחזה לאח של טס)
סרט השבוע? ארוחת בוקר על פלוטו
ספר השבוע? כמה טוב להיות פרח קיר
שיר השבוע? דוד ושאול של אהוד בנאי
תוכנית\סדרת השבוע? האח הגדול
מי אמר מכורה מי?!?
ציטוט \ פתגם השבוע? אולי זה סתם חור? אולי אפשר לתפור?!
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?הופעה של אהוד בנאי ומשינה
ביאוס השבוע?טבע לי הפלאפון
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? קניות כפיות,שיחות משעשעות
איש השבוע? חניכה שלי מהפנימייה
תמונת השבוע
הודגש באמצעות מדגישומטיק

n o g a m o o n

New member
עייפה ומסכמת

איך עבר עליי השבוע? בעבודה קשה בבית, קידוחים הרכבות וכו' הדבר שקשור למקלאוד? ממש כלום סרט השבוע? תיבת האמת ספר השבוע? לא קראתי שיר השבוע? I'm Alive - Celine Dion תוכנית\\סדרת השבוע? eureka ציטוט \\ פתגם השבוע? Zoe: This is the most humiliating thing you have ever done to me. Jack: Uh, give me time; I'm sure I'll top it דבר מיוחד שעשיתי השבוע? חתונה של בת של חברים ביאוס השבוע? היינו צריכים לצאת למלון לסופ"ש ובגלל פאשלה של מישהו זה התבטל הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? גיליתי שהישרדות 17 גאבון מתחילה ביום חמישי 25.9 יש!! ההישרדות האמיתית, האמריקאית כמובן. איש השבוע? שחר מ"היפה והחנון" כמה ריחמתי עליו תמונת השבוע : סוף העולם שלא הגיע

הישרדות גאבון הייתה אמורה להתחיל השבוע!

אבל ה 25 זה גם טוב, והבנתי שמבירים אותה בארץ ממש מהר, הבנתי שיש כבר פרומאים ביס

n o g a m o o n

New member
אין לי יס

אני מתכוננת לנסות לראות את הפרקים באתר הרשמי. אם לא יילך אמשיך להעזר בדודות
Survivor: Gabon Earth's Last Eden Film Location: Gabon, Central Africa Premieres: Sept. 25, 2008

sivi16

New member
מסכמת!!!

איך עבר עליי השבוע? אא בסדר בגדול הדבר שקשור למקלאוד? אין.. סרט השבוע? A walk to remember ספר השבוע? הארי פוטר ונסיך חצוי הדם..חח תוכנית\סדרת השבוע? בנות גילמור!! ציטוט \ פתגם השבוע? So God is a Woman...!! דבר מיוחד שעשיתי השבוע? עשיתי פוני!! ביאוס השבוע? סף סוף נפל לי האסימון על כל הלחץ שיהיה לי השנה.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? שופינג נעליים וטעימות!! איש השבוע?...... תמונת השבוע

למעלה