גם כן דרך לסגור את החיים בארה״ב

GeJuFan

New member
גם כן דרך לסגור את החיים בארה״ב

אז ביום העזיבה נתקעתי עם שלושה קופסאות ובעלת הבית אמרה לי לעזוב והיא תשמור את זה. מאז יצרתי קשר עם בעלת הבית ואמרתי כי אולי ייקח לי קצת יותר זמן ממה שתכננתי (זה היה בנובמבר) מאז לא יצא לי ליצור קשר עם בעלת הבית לשעבר בגלל קייטי וכל מה שקרה... אז בעלת הבית לא יצרה קשר רק לבדוק אם אני עדיין מעוניינת, ובין לבין החליטה למסור למנקה שלה את כל הנעליים והז׳קטים שלי שהשארתי בקופסאות לשליחה אליי.
בין השאר נעלי השף שלי.

שמחה שבדיעבד החלטתי לקחת את כל molds של האפייה ושוקולד וכו׳ איתי במזוודה ולהשאיר את הנעליים מאחוז... אבל פאק, אין לי עכשיו נעליים בכלל!

ועכשיו תוהה אם זה סימן מהיקום. מלבד לקח שאולי הגיע הזמן לחזור לקחת את התרופות קשב וריכוז.

placid1

New member
בעסה.

לא נראה לי שיש פה סימן לכלום, שיט האפנס ובעלת הבית מנייאקית.

GeJuFan

New member
זה מעצבן כי ביליתי

שלושה חודשים בלנסות להשיג מישהו שיסכים לקחת איתו את התכולה של הקופסאות ולהביא לי לארץ. ועכשיו הכל אלהים יודע. והכי מעצבן שלא ידעתי שמותר לקחת קופסאות קרטון במטוס עד ללפני שבועיים.. אם הייתי יודעת הייתי לוקחת אותם איתי כשעזבתי.
לפחות את הקופסא עם המסמכים שלי היא לא זרקה, עכשיו מרוץ אחרי הזמן למצוא מישהו שיכול לגשת לשם ביום שני ולקחת ממנה את הקופסא וייקח אותה לדואר לשליחה.

זה... מעצבן כי זו דוגמא נוספת לכמה השנה וחצי האחרונה (השנתיים האחרונות בת׳כלס) היו חרא. אבל במיוחד השנה האחרונה.

זה מעין אנלוגיה (לא בטוחה שזו המילה הנכונה)- הזריקה, המסירה אני מניחה, של הנעלי שף שלי בדיוק בתקופה שבה אני מתלבטת הקריירה שלי לאן (ברמה שאני עובדת עם מאמנת קריירה), ואם להישאר במטבח או להמשיך למשהו אחר בתחום או לשנות קריירה בכלל.

metm98

New member
היקום לא באמת מנסה לומר לך משהו, הוא סתם ממלמל לעצמו בלי פשר

אם את רוצה להישאר שפית, אל תתני לזוג נעלים אבוד לעצור אותך. אם את רוצה לשנות קריירה, לכי על זה בלי קשר לבעלת הבית שלך לשעבר.

וסליחה על הבורות - אבל איפה המסמכים נמצאים? אם זה באיזור בוסטון אולי אוכל לעזור.

John the Savage

New member
זה באוקלנד

ולרוע המזל, אני כבר לא באוקלנד אלא 5 שעות נסיעה משם. אם הייתי בסביבה, הייתי שמח לעזור.

GeJuFan

New member
תודה

אני כנראה אקח מישהו/י דרך טסק-רביט. לא מתלהבת מכך אבל אם אין ברירה, אין ברירה.

GeJuFan

New member
תודה

זה קצת מעבר לנעליים, אני לא אכנס לזה עכשיו אבל.

משל333

New member
תנסי לבקש מבעלת הבית עצמה

שהיא תשלח לארץ, כמובן תמורת החזרת עלות המשלוח וגם סכום נאה נוסף (50 $ אולי?) על הטירחה.

GeJuFan

New member
היי, מצאתי מישהי שתלך לאסוף

את הקופסא ממנה היום, בתקווה וזה יקרה.
&nbsp
אין לי שום רצון או תכנון לבקש משהו מהאישה הזו אי פעם! במיוחד לא אחרי הדברים שהיא אמרה לי בשתי השיחות שהיו לנו שגרמו לי להתקף פאניקה ובכי בלתי נשלט. (בוא רק נגיד שהדברים שהא אמרה גורמים לבוסטון גיא שלנו להיראות כמו כלבלב פלאפי חמוד ובלתי מזיק בעליל לעומתה).

למעלה