גם כן טקס העמ"י הזה

גם כן טקס העמ"י הזה../images/Emo4.gif

אם ראיתם ב24, חבל.. הטקס היה כ"כ צפוי ..כמובן
בזמר/שיר/מיוחד השנה ועוד כמה תארים ששכחתי , מה חדש? הראל סקעת.. הוא אמנם זמר עם קול יפה אבל כמה אפשר לשמוע את "ואת.." כמה שמאלץ ואין שום חדש תחת השמש במזויקה הישראלית ,אין רוק ואין זמר/ת שיתנו בראש, ה"רוק" היחיד שהביאו זה רק להקה של בני 14 שזייפו כמו שרק בני 14 יודעים ולזה גורי קרא" לתת בראש",היה חסר כ"כ זמר כמו ג'קו ,הוא כבר היה מרים את המקום ומעיר אותו משלוותו המנומנמת והבדיחות קרש של גורי..
ואגב, אתן לא רוצות לדעת ,הזכירו גם הזכירו את ג'קו, יותר מפעם שמעתי אבל בוא נגיד שלא בהקשר שרציתי לשמוע ולא אוסיף.. (חבל, אחרי האופטימיות של היום, נסיים עם טעם טוב
) ושיהיה רק טוב לכולם ולג'קו גם

rifkin1

New member
היתה לי הרגשה

שיירדו עליו בטקס הזה..זה היה צפוי ודורש .וזה אחת מאלף סיבות שלא ראיתי. מקווה שהמצב עוד יישתנה בעתיד... בקשר להראל סקעת. תאמת? מגיע לו. הוא מוכשר בעל קול מדהים, הדיסק שלו היה ממש טוב והוא גם מקסים כך שבאמת הגיע לו לזכות. אבל הקסים האילה באמת לא מעניינים ועוד יותר לא מעניין מה אמרו על ג'קו...

Nova5

New member
שמיים, למה לא לספר מה אמרו

על ג'קו? רק כדי להשלים את התמונה...מסקרן... אם את לא רוצה בפורום, אז אולי באישי.

ובקשר לטקס...

אייל גולן שיחק אותה, לא ציפיתי לזאת ממנו, ממש הפתיע אותי הבחור, שאפו.... גם אם לא כולכן אוהבות מוסיקה ים תיכונית, אבל יש מקום לכולם.. לטעמי... אין מה לומר קיבל כמה נקודות לזכותו אצלי.

a d i d a s 2 1

New member
מה הוא עשה אייל גולן?

אגב הוא זמר נהדר... אההה ואולי תספרי לי מה אמרו על ג'קו?? נשמתי נעצרה כשנשקת לשפתיייי.. :)

Karina85

New member
אני גם אוהבת את אייל גולן

והוא עלה לבמה עם חולצה שכתוב עליה "מזרחי לא לטע"מי, וחבל"...

Karina85

New member
האמת,

שאני מסמכימה שיש איזשהו קיפוח של המוזיקה המזרחית/ים תיכונית, אבל דווקא ערוץ 24 ממש מטפח אותה. יש שעתיים ביום לפחות שמוקדשות רק למוזיקה מזרחית, היא גם משולבת בהרבה תוכניות אחרות, ועוד עכשיו הם מעלים תוכנית הופעות מיוחדת נוספת (מנטה או משו כזה)... אז אני לא מבינה מה הטענות מהערוץ... אם זה היה מופנה כלפי גלגל" למשל, הייתי מבינה

a d i d a s 2 1

New member
דווקא ערוץ 24 נותן מקום לכולם

רוק, מזרחי, פופ, היפ הופ וכו' וכו'.... מי שיחרוש על הערוץ ישמע הכל מהכל....

כן... אבל לא גלגל"צ...

הם שמים רק מזרחי סטייל "סן רמו"...אתן מבינות? ...עידן יניב וכאלה

rifkin1

New member
אייל כעס על כך שלא נתנו במה

ומועמודות בקטגוריית הזמר/זמרת הים תיכוניים בטקס העמ"י להוא צודק...

מה אמרו? סתם, לא כזה נורא

אם חושבים על זה.. היו ירידות על כולם שם, בהתחלה הייתה "ירידה" קלה .. גורי (המנחה) בפתיחה ברך בין היתר את בוגרי רימון ובוגרי 'כוכב נולד' ובדרך הוסיף משהו כמו: "ואיך אפשר לשכוח השנה את ג'קו? אל תענו לי אני יודע שזו שאלה רטורית.. ועוד משהו שאני לא זוכרת.. אבל זה עוד היה בסדר, הראל סקעת חטף ירידה יותר
בסגנון: .."..המחשוף הכי גדול של הערב שייך ללא ספק ל...הראל סקעת .. וצחוקים .. ואז המצלמה עברה אליו והוא היה נראה נבוך ולא הבין מה רוצים ממנו.. היו עוד שני מנחים שעלו להגיש פרס והזכירו אותו אם אתם מכירים מ24 , ציקי אחד עם קול צפרדע וקסדה מטופשת על הראש שבא מחופש עם 2 ענק ועוד אחד שהיה אמור להיות ה-4 קצת בלבלו ת'מוח ובסוף הוסיפו משהו שזה כמו הפרופיל ה
של ג'קו.. כמובן, לא נמאס מהבדיחה השחוקה הזו?
וגם הקהל לא צחקו מהבדיחה הדבילית אז כבר שמחתי
מעבר לזה כל בוגר כוכב נולד שעלה לפרס כמו הראל ונינט שפכו שלל השתפכויות לכולם וגם ל'טדי וטמירה שהביאוני עד הלום.'... וזה בהקשר של שרשורי השבוע האחרונים.. יש עוד מיוצגים שצריכים טיפול.. נינט כבר קבלה מספיק צומי, אז תנו גז..
בקיצור, אם הטקס שיקף באופן כללי את מצב המוזיקה בארץ אז זה באמת נראה
משעמם, לא מגוון, וחסר, בעיקר חסר..

Nova5

New member
תודה, שמיים

אפשר לספוג...לא נורא... אפרופו, פרופיל של ג'קו - 97... ולטקס הזה בהחלט אפשר לתת פרופיל 24, איך שמסתמן...

rifkin1

New member
ענק...חחח

חשבתי כבר שזה הרבה יותר נורא...אבל מסתבר שלא. אני כל כך מקווה שהוא בסוף יאמר את המילה האחרונה

rifkin1

New member
זו באמת שאלה רטורית...

באמת איך אפשר לשכוח את ג'קו???

למעלה