גם כריסטינה עשר !

גם כריסטינה עשר !

תגידו מה שתגידו לא אכפת לי...האזנתי לי לשירים נושנים בווינאמפ היקר שלי ואז נתקלתי בדואט החביב של כריסי וריקי מרטין, היא מלכה !
הקול, השיער, הגוף וכמובן - שם המשפחה...אגילרה ? say what ? לאימה קוראים שלי קוורנס (?)..הכצעקתה ? בלי שום קשר - אני מצדיע לכריסי האמיצה שהחליטה לחדש את don´t cry אני בטוח שזה יישמע זוועה אבל יהפוך חיש מהר לקאלט כאן אצלנו בפורום. (בתמונה המצורפת - כריסי ואימא שמחות)

GEL

New member
זמרת אם עתיד גדול

קול מדהים יש לכריסטינה ,עוד כמה שנים שבירטני תיעלם ( ושלא תבינו לא נכון גם לבירטני יש מידי פעם יצאות טובות ) היא תישאר ,לדעתי צפויה לה קרירה מפוארת ..................

Tom2002

New member
הפוך... בריטני תישאר וכריסטינה תיעל

תיעלם! בריטני נחשבת למדונה הבאה, מדונה 2!

שתיהן יעלמו בסוף!

שום דבר לא נצחי, גם לתהילה יש סוף! קודם כל בריטני תזדקן ותתכער (יותר ממה שהיא עכשיו) ואף אחד לא ירצה להתסכל עלייה, ואם היא תמשיך לעשות עוד מוזיקה חרא כמו שהיא עושה עכשיו אז ימאס. וכריסטינה כבר עכשיו מתחילה להעלם אז בבקשה. חוץ מזה שיום אחד תקום איזה בחורה צעירה חדשה שתחליף את בריטני, ככה זה!
חולת נפש

GEL

New member
../images/Emo46.gif כאילו די אם הנשואה בירטני-מדונה

אם כל הכבוד לבירטני (ותאמין לי שיש לי )אין שום מקום להשואה אם מדונה!!!ההשואה עושה עוול למדונה- בירטני היא מוצר בובתי של מפיקים שפונים לקהל יעד נורא מוגדר ( סטייל להקות הבנים )מדונה ממש ממש לא !!!!בירטני אף פעם לא תהיה מדונה 2 כי מדונה יש רק אחת!!! ונמאס מההשואות האלו הם מיותרות ומעצבנות (לפחות אותי) לבירטני יש רצון אולי להיות כמו מדונה אבל הפער בין הרצון לבין החומר שיש הוא ענקי

נכון אבל גם מדונה התחילה כזמרת פופ

בובתית, פ´רחולה קטנה ומטופשת עם שירים מטופשים! רק עם השנים היא התחילה להיות נורמאלית, הדיסק שלה ray of light היה טוב! בקשר לחדש לא ממש אהבתי. אבל השיר frozen הוא השיר הכי טוב שלה!
חולת נפש

אז"ש

פאקינג שיט, המוזיקה שלה עושה לי חור במוח הקטנטן שלי! ובנוסף לכל היא כל כך מנסה לחקות את בריטני שזה קורע מצחוק, הרי גם בריטני מגעילה! והקול שלה, למרות שהוא ממש חזק הוא מסריח כזה, לשאקירה יש כבר קול יותר יפה משלה, כריסטינה נשמע כמו חתול דרוס שמנסה לילל בכוח, היא לא שרה היא צועקת והיא יכולה לאבד ככה את הקול שלה! ונעבור למראה, היא נראית כמו פ´רחה אמריקאית ממוצעת, זנותית ומכוערת, אה אופס היא פ´רחה אמריקאית! ועלאק ניסתה להיות לטינית, זה שאבא שלה היה קצת באקוודור (ש"א לפי מה ששמעתי עזב אותה שהיא הייתה תינוקת) לא אומר שהיא לטינית, הסתומה הזאת לא יודעת מילה אחת בספרדית, ראיתי בטקס הגראמי הלטיני! בוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אחד גדול למסריחלה!
חולת נפש

אמממ ממש לא נכון

תגידי שהיא מכוערת, פרחה, רוצה להיות בריטני וכו´ אבל יש לה קול מדהים לא משנה מה תגידי, יש לה קול מעולה רק חבל שהוא מבוזבז על השירים האלה (חוץ מI TURN TO U שהוא לפי דעתי שיר יפה)

עוד זבל לבן מזמר

ממש כמו בריטני. הרי אחת כמוה בקלות היתה יכולה להיות כוכבת פורנו, אבל היא בחרה לשיר כדי להתרסם (אם אפשר לקרוא לזה כך). נו, טוף... עלבון למוזיקה. עלבון למאזינים. ובטח שעלבון לצופה האינטליגנט! סוזן

:) liat

New member
תסלחו לי...../images/Emo140.gif

אני חושבת שלכולכם יש כאן טעות קטנה...לא משנה אם כריסטינה זמרת טובה או לא...היא בכל אופן לא מנסה לחקות את בריטני זה בטוח...להיפך! היא אפילו עושה הפוך ממנה... נראה לי שקצת הבלבלו לכם דברים כי שתיהן התחילו מאתו מקום (המיקי מאוס הזה) אבל מבחינתי שתיהן אולי פופ, אבל אחרי האלבום הראשון שלה כריסטינה הלכה ממש לכיוון אחר (כמו למשל אלבום שני בספרדית) וחוץ מזה...למי אכפת?!

המדונה הבאה? אולי כריסטינה

עם כל הכבוד לגברת ספירס, היא משעממת כשלג דאשתקד. "בייבי וואן מור טיים" הצליח בגלל שהוא היה חדש, רענן, עם קליפ שובבי. ומה בריטני עשתה מאז? חיקויים של ברבי. כריסטינה לעומת זאת (שיש לה, אגב, קול הרבה יותר טוב) למדה משהו ממדונה, ומשחקת כל שני וחמישי עם התדמית שלה - פעם היא בלונדה, פעם לטינית, פעם קאבר סטרייטי עם ריקי מרטין, ופעם בא לה לצעוק שהיא פרחה. אם למישהי מהן יש סיכוי לתלוח את השנים הבאות, ולהיות מ-ע-נ-י-י-נ-ת יותר, זו כריסטינה.

Tom2002

New member
סיימתם לדבר כ"כ הרבה שטויות???

כי אין לי כוח להמשיך לקרוא........! אני אגיד את זה ככה בלי לתקן כל אחד, כי זה ייקח שנה: - לכריסטינה יש קול מסריח - כאילו יש לה עצירות והיא מתה לחרבן אז היא צורחת כמו אהבלה - בריטני כן תהיה מדונה 2. - על איזה ברביות אתם מדברים? בריטני כל פעם באה במשהו אחר? ואם היא הייתה כזאת ברבי מפגרת והמוזיקה שלה מסריחה ומעצבנת, אז למה אוהבים אותה וקונים את הדיסקים והסינגלים שלה בטירוף (2 הדיסקים הראשונים ביחד קרובים ל-40 מיליון עותקים, והדיסק החדש אחרי חודשיים כבר מחזיק ב-8 מיליון ככה שלא בדיוק נראה לי שהמוזיקה שלה והיא מעצבנים מישהו..!) - Britney 4 Ever - לדעתי כריסטינה לא תיעלם בדיוק עכשיו, בעוד שנה שנתיים, מקסימום שנתיים וחצי ובריטני אם כבר תיעלם הכי מוקדם בגיל 35 - בריטני היא כוסית יפה מדהימה - וכריסטינה היא קנקן מכוער וממש לא מדהימה! -Britney 4 Ever

or 2002

New member
אח... כמה שאתה צודק!!!

משום מה אני תמיד מסכים עם מה שאתה אומר... המשך כך!!!

שילום

New member
overprotected זה השירו של בריטניייי

איזה שיררררר איזה קליפ!!!טוב הוא לא מושקע אבל הוא פצצההה!! הבחורה שיחקה אותה!!

or 2002

New member
ממש לא!!!!!../images/Emo6.gif

אני והוא זה לא אותו אחד.. ניסיתי להחליף כמה פעמים את הניק ואני לא מצליח!!! ומה זה טולי????? זה היה אמור להיות אולי??? שיהיה

למעלה