גם כשהבת לא נימצאת איתי רע לי

זורחת1

New member
גם כשהבת לא נימצאת איתי רע לי

מה יהיה הסוף בעלי הוסיף משהו לבית שיהיה לנו טוב בבית וגם בשבילו משהו שקנה. ואני לא הסכמתי אבל אחרי שקנה ב6 אלף שקל בתשלומים אמרתי לו נו מה יהיה . שתקתי . היום הסומכת לא הגיעה אליי ואני רע לי לא טוב לי מה יהיה. לאחרים עזרתי לחייל בתרומות . דאגתי לו .אבל לבית שלי כלום אין לי חשק לעשות רע לי אוף איזה הרגשה מי שהבת שלי היתגיסה היתחלתי להרגיש ריקנןות בבית שלי .ועכשיו הקטנה הלכה לחברה לנסות לעשות שיעורים .ואני פה כלום לא עשיתי רק עם היתי מקבלת שיחת טלפון היתי מסדרת את המיטה .ליכלוך בכיור יש . לא הכנתי אוכל אין לי חשק .הבית לא מסודר .מהבוקר החלון פתוח של הבית לגמרה לגמרה . אפילו לא הפעלתי מכונת כביסה כלום .וכשהיא מגיעה אתם יודעים אני מבשלת איתה .מכבסת מסדרת. ניסיתי לשמוע שירים פה ושןם ושום דבר אוף רע לי .ניראה לי דפקה שחשוב שבעלי טמר לי עכשיו מי שקניתחי משהו החיים שלך הישתנו .הוא בטח היתכוון לטוב. אבל אני למה היתכונתי אמרתי בלב שלי .טוב יגידו איזה יופי קנה ועכשיו כיף ואני מה הדיעה שלי זה לגמור עם החיים שלי משעמם לי רע לי . עכשיו אני בוכה ולא טוב לי כמו כלבה כל היום אני בבית אמרתי אני ילך לקניות ולא אשאל את בעלי ולא אכפת לי .פיתאום החרה הזה ניכנסתי למחשב ואז כרגיל לא רגועה. ולא מצליחה להיות מרוכזת קצט ראיתי סרט אחר כך עזבתי הלכתי לשיון. יו איזה אדישות מה יהיה תעזרו לי אני רואה שמיום ליום לא טוב לי .כשהיתי אצל מישפחה היה לי כיף העברתי את הזמן .אבל בעלי לא מסוגל להיות בילעדיי. אמר לי שלא ישן שלוש לילות כי לא רגיל .ומה עם הצד שלי מזה איזה חייןם חרה . מי יכול לעזור לי להוציא אותי מי זה כמו זקנה וכבדה לא יוצאת מהבית לשום מקום. אפלו זריקה אין לי חשק לעשות .רק לאכול לאכול איך לא חלהשמין שמנתי ואני מרגישה לט טוב ואיזה בטן אוף . דרך אגב מישהו יכול לרשום אותי למקשיבים ולידאוג לי אבל בלי פרטים אמיתים כי לא היצלחתי

ד קובי

New member
זורחת יקרה ../images/Emo24.gif

תחושת ריקנות ושעמום היא תחושה לא קלה, אך מנגד יש לך משפחה מקסימה כפי שאני מבין מהכתוב. בשבילם ועבורם את צריכה לאסוף את עצמך ולדאוג לעצמך. אפשר לחפש קבוצת תמיכה או איזה חוג שימלא לך את השעות הריקות, משהו שאת מתחברת אליו. את יכולה סתם לצאת לסיבוב בקניון או במרכז העיר, לשתות כוס קפה. אפשר לחושב גם על בעל חיים כלב או חתול שיהיה לך למי לדאוג הם גם מארחי חברה טובים (לי בכל אופן כשעצוב הכלבה שלי ממש כמו חברה טובה). יקירתי את צריכה להתמקד בך ולהתחיל לאסוף את עצמך, אנחנו כאן איתך...

זורחת1

New member
כן תודה לך אני היום הלכתי באיזה שעה

בדיוק כשבעלי 5 דקות קודם היה צריך להגיע לא היה לי חשק לשמוע אותו למה בית בלגן .פשוט לקחתי פירות עם מיכנסים קצר וחולצה ישר יצאתי בחוץ ואתה יודע איזה קשה זה לשכנע את עצמך יהיה טוב זה בסדר. או בכוונה לנסות לשמוע מוזיקה . בכוח בכוח איזה הרגשה זאת היום ונורא .ניסיתי לשמוע באמפי ולשיר אתה לא תאמין היה לי קשה להיות לשקר ולהיות קשובה למיזיקה .איזה הרגשה אבל אבל ישבתי הלכתי אחרי שנירגעתי שוב אמרתי עכשיו ירד החום נלך עכשיו נעים ובסדר וזה מה שהיה .וכשהגעתי הביתה בעלי אמר לי בכוונה את כשאני צריך לבוא . אמרתי לו הלכתי לעשות זריקה אמרו לי מוקדם תבואי ביום אחר .אמרתי לאחות עד שבאתי לצאת מהבית לנשום אויר אז היא אומרת לי האחות לעשות זריקה לבוא לקופת חולים זה לנשום אויר. אמרתי כן ככה אני לא יוצאת מהבית. וגם שכחתי לקחת את הטלפון כי העדפתי לפני שבעלי יגיע .פשוט לא אמרתי לו כלום .והוא חיפש אותי כי תמיד דואג לי שלא נעשה משהו לעצמי .וזהו סוף סוף יצאתי להליכה. ואמרתי יו מה יהיה חיבת לדאוג למשהו לצאת מהבית מזה שיעמום בעלי קנאי לא אוהב שאני יוצאת כשהוא בבית . אומר לי בבוקר ואני מעדיפה כשהוא מגיע .כי יש לי לחצים ובעצם מצב רוח ירוד .ולכן הוצאתי לבעלי את הכעס שלי עליו .

למעלה