גם לחילוניים יש אלוהים........

טומי*

New member
גם לחילוניים יש אלוהים........

גם לחילוניים יש אלוהים ביום א' האחרון מנהל המחלקה הטיל עלינו פצצה (עלינו זה אחותי ואני) שנחליט עד היום עם אנחנו מסכימים לניתוח קטן שיכול להאריך את חייה של אימא בעוד מספר חודשים. בהתחלה בתוך אינסטינקט ישר אומרים כן בתוך תוכנו, אך לאחר התלבטויות ארוכות ושיחה עם ילדינו...עולות גם מחשבות אחרות. מחשבות של הארכת הסבל, עם כי לטענת הרופא אימא לא סובלת מכאבים. אם לא עושים את הניתוח אז מדברים על עוד כשבוע, ואם עושים אז אולי במקרה הטוב עד חצי שנה. יומיים ללא שינה עם שאלה הרת גורל איך אפשר בכלל לישון....או לחשוב בהיגיון קר? השאלה הגדולה מה אימא הייתה רוצה? הכל תלוי בתשובתה אילו רק הייתה במצב שניתן לשאול אותה. אבל כרגע היא במצב קשה ביותר...לכן ההחלטה על גורלה ניתן בידנו אנו הילדים שלה. אימא הייתה כל חייה אישה מאמינה ודתייה לו יכולנו היינו פונים לאלוהים שלה. ההחלטה לא לעשות ניתוח זה גזר דין מוות...שאנחנו הילדים לא יכולים מבחינה מוסרית לקבל מין החלטה שכזו, אני לא רוצה נקיפות מצפון כל חיי ש...למה לא אפשרנו לעשות את הניתוח. הכל למען אימא שאולי עוד תוכל לשמוח לרבות נחת מהנכדות, ומהילדים שלה...והעיקר עיקרים מוות ללא ייסורים. לכן השבנו לרופא בכן גדול וכמה שיותר מהר אם אפשר. תודה על ההקשבה.

vera2

New member
טומי חזק ואמץ אמא שלי היתה אומרת

שאלוהים יחזיק עליה את היד הימנית שלו.רק טוב שיהיה.Vera

טומי יהי רצון שאמא תעבור את הניתוח

בהצלחה ותזכה לשמוח עם ילדיה המסורים ונכדותיה. רחל

ברק 188

New member
../images/Emo24.gif טומי תודה על השיתוף.

בגדול חושב שהיתי מחליט בדיוק אותה החלטה, ובגדול יותר לא היתי רוצה להיות אפילו חלק קטן בסטואציה כזו, מאחל לאמך שהנתוח יוצלח ושתזכה עוד להרבה נחת ממשפחתה החמה ומיוחדת, ולמשפחתה להמשיך לראות עוד חיוך של אימא .

טומי*

New member
ותראו את התמונה הזאות....../images/Emo26.gif

שקיבלתי במייל היום

יוליקה

Member
מנהל
תמונה גדולה!!!

היתה לכם פעילות שיא אמש בפורום. מצטערת, שלא השתתפתי. בשעות אלה המחשב הוא הטריטוריה של בעלי.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif טומי,מחזיקה אצבעות

שהנתוח יצליח, שיעבור מהר וקל, ובתקווה שהבחירה שלכם אכן היתה לטובה. תהיה חזק. אני בלב אתך לאורך כל הדרך הלא קלה.
ושוב

גלי®

New member
טומי, אין החלטה "נכונה" בדברים האלו

... מחזקת את ידיך על ההחלטה האמיצה...

עב

New member
נושא כל כך עדין

הורי חשבו על כך ארוכות וממושכות ושוחחו עמי מראש מה הם היו רוצים במצב כזה והשאירו בידי מסמכים חתומים כדין. גם אישי ואני שוחחנו על הנושא הזה. ובכל זאת, מי יודע מה רוצה האדם באמת? מה הוא מרגיש? במיוחד אם הוא חסר הכרה? זה נושא כל כך עדין ורגיש ורק אתם יכולים להחליט. אני מאחלת לאמא ולכם שתעברו בשלום את הימים הקשים האלה.

jud1001

New member
טומי ../images/Emo41.gif

אכן החלטה קשה.. אני הייתי נוהגת לפי תחושה ראשונית.. אבל קשה מאוד להיות חכם בנעליו של האחר.

דרדרית

New member
טומי- מאחלת הצלחה בניתוח והחלמה

לאמא שלך. לתת לאדם עוד ימי חסד זה דבר נפלא! בטוחה שזה מה שאמא שלך הייתה רוצה.

סליחה ערב טוב טומי התותח

אתה צודק בכל מה שאתה אומר קשה לי מה לענות זה דבר מאד קשה להחליט

הילהל

New member
טומי היקר

מצטרפת למחזקים אותך בתקופה הקשה שעוברת על משפחתך.

orlu

New member
דילמות מוסריות אין קשות מהן ......

בטוח שהקלה אחת יש לך שאחותך אתה והמשפחה תמימיי דעת הרבה בריאות

B T1

New member
למרות המצב הקשה, אין זה ...

משנה מה תחליטו בקשר לניתוח של אמא, העיקר שתהיו שלמים עם ההחלטה. רפואה שלמה מאחל לה וילדים טובים כמוכם.

למעלה