גם ליוסי זיו-מחפשת מקפיא צר 4-6 מגירות

ladybug4NLP

Active member
בינתיים מצאתי בלומברג וגם בקו
דגם בקו 5 מגירות (ייצור טורי)

BEKO RFNE205T30W​

לא מצאתי איזה גז יש לו.
זוכרת שיוסי המליץ על משהו

מי מכיר דגם מוצלח של מקפיא? את בקו אני לא מכירה כלל אבל הגודל והמחיר מתאימים לי
בלומברג יש לי מקרר שלהם שמקרר טוב מאד אם כי יש קצת בעיה עם סגירת הדלקות אחרי 8 שנים

הבנתי שבקו הוא באחריות ברימג ובולמברג באחריות רלקו
עד כמו יבאן רשמי קריטי בקניית מקפיא

לא מעוניינת במקפיאים כמו פילוט, לנקו וכד' אלא במותג
תודה

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
בינתיים מצאתי בלומברג וגם בקו
דגם בקו 5 מגירות (ייצור טורי)

BEKO RFNE205T30W​

לא מצאתי איזה גז יש לו.
זוכרת שיוסי המליץ על משהו

מי מכיר דגם מוצלח של מקפיא? את בקו אני לא מכירה כלל אבל הגודל והמחיר מתאימים לי
בלומברג יש לי מקרר שלהם שמקרר טוב מאד אם כי יש קצת בעיה עם סגירת הדלקות אחרי 8 שנים

הבנתי שבקו הוא באחריות ברימג ובולמברג באחריות רלקו
עד כמו יבאן רשמי קריטי בקניית מקפיא

לא מעוניינת במקפיאים כמו פילוט, לנקו וכד' אלא במותג
תודה
שני דברים - כשיש בעיה עם סגירת הדלתות במקרר, לפני שמחליפים אטם כדאי למרוח פעם בכמה חדשים ווזלין על אטם הדלת, זה גורם לאיטום טוב יותר,
והשני - על השרות של ברימאג יש תלונות רבות, אפילו לי סרבו לתקן מכשיר שבאחריות, הם טענו שהחלק התקול לא באחריות למרות שבתעודת האחריות לא היתה שום החרגה עליו.

ladybug4NLP

Active member
שני דברים - כשיש בעיה עם סגירת הדלתות במקרר, לפני שמחליפים אטם כדאי למרוח פעם בכמה חדשים ווזלין על אטם הדלת, זה גורם לאיטום טוב יותר,
והשני - על השרות של ברימאג יש תלונות רבות, אפילו לי סרבו לתקן מכשיר שבאחריות, הם טענו שהחלק התקול לא באחריות למרות שבתעודת האחריות לא היתה שום החרגה עליו.
הבעיה בדלץ את בלומברג זה לא הגומיות אלא איזון הדלתות

יוסי זיו1

Active member
בקו לא רע בכלל,אחריות של ברימאג.
לגבי הגז עדיף 134 אבל עבר זמן ולארת מביאים לרוב עם גז 600 ,לא הכי נעים כשיש שריפה אבל הכמות גז במקרר הוגבלה.

ladybug4NLP

Active member
,תודה יוסי
לידיעתך, ברימאג איבדה את הסוכנות של בקו, בקו הקימו סוכנות בארץ ויעשו מכירה ישירות לקימונאים בעוד חודשיים
ומדובר במקפיא ולא במקרר

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
,תודה יוסי
לידיעתך, ברימאג איבדה את הסוכנות של בקו, בקו הקימו סוכנות בארץ ויעשו מכירה ישירות לקימונאים בעוד חודשיים
ומדובר במקפיא ולא במקרר
התלבטתי בנושא זה לפני כשנה.
עברתי בחנויות וראיתי דגמים של בקו, דייהו וליבהר. לא זכור לי מה לגבי בלומברג. אז או ששכחתי או שלא נתקלתי.
אני חיפשתי רק מקפיא בקטיגוריה של 4 מגירות.
ולגבי ה"מימצאים": רק בליבהר סידור המגירות היה "די סביר" ובאחרים, אחת המגירות (כנראה התחתונה) הייתה סוג של "כאילו".
באחרים יש מערכת הפשרה ובליבהר אין.
ובכ"ז קנינו ליבהר, למרות המחיר שהיה גבוה יותר, כי רצינו "מגירות סבירות".
אז כעת, לאחר שנה של שימוש, הליבהר מעולה. הוא שקט מאד ויש בו גם מצב של קירור מהיר ועמוק (ואז הוא מעט פחות שקט)...
האם נאלצתי להפשיר אותו במשך השנה שהוא אצלנו?
כן... זה קרה, כי כנראה שפעם אחת פספסנו את סגירת הדלת, ואז הוא כולו קפא... נאלצתי להפשיר את כל הקרח והייתה שם חתיכת כמות של קרח.
אבל יהא עלי להודות: לא לפני כן ולא אחרי כן נתקלתי בכמות קרח שהצדיקה הפשרה.
לגבי הגז? נראה לי שמדובר ב-600 הדליק, ויש על כך אזהרה, אבל כפי שיוסי כתב, הכמות אינה גדולה ואצלי לפחות המקפיא נמצא בקירבת חלון שהוא כמעט תמיד פתוח.
אגב, השירות של ליבהר הוא באמצעות אלקטרה.

יוסי זיו1

Active member
עם שרות שהם נתנו לא פלא שאיבדו את הסוכנות ,מוצרים טובים ושרות לא מי יודע מצטיין.

evike

Well-known member
מנהל
יש לנו מקפיא של ליבהר, מלפני המון שנים, מי זוכר. קנינו במחיר מצחיק במכרז של המדינה, כשהיו מצרפים חוברות מבצעים לעיתונים. אפילו בסוכנות שלהם, קרדן בזמנו, אמרו שהם קונים יותר ביוקר.
4 מגירות, לא שומעים אותו כלל, רק שמידי פעם צריך להפשיר. האיש שלי אוהב לחטט בתוכו למצוא משהו שהוא רוצה, ואז הדלת פתוחה די הרבה. אבל זה אשמתנו, לא אשמת המקפיא.
מעבר לכך, הכל תקין.
אין לי מושג איך המוצרים שלהם היום, לפי מה שקורה בשוק, שום דבר לא כמו פעם.

למעלה