גם לי אין כוחות נפשיים

מילקי110

New member
גם לי אין כוחות נפשיים

נמאס לי , אתם יודעים למה יש כל כך הרבה פורומים כאן של תמיכה נפשית ?

בישביל שיהיה לי עוד פורומים לחפור בהם , נמאס לי כבר . לא לדבר בבקשה על ללכת לפסיכולוג , פסיכיאטר , קבוצה בסדר ? כי זה רק גורם ליותר דיכאון

אני הולכת לקבוצה ונראה לי שאף אחד לא סובל אותי שם , חזרתי משם אתמול ולא הצלחתי לישון כל הלילה מרוב מחשבות , ולכן גם לא הלכתי לעבודה היום , נכון שאני בבבית עם שפעת מיום ראשון

אבל יכולתי ללכת היום לעבודה , אבל בגלל התשישות והדאגות האלה , נמאס לי כבר .

יפה שנפתח פורום נוסף , דיכאון אתם קוראים לזה ? איך קוראים למצב שזה כבר לא דיכאון , אלא יאוש תהומי , נמאס לי כבר , כל הבעיות שיש לי זה בגלל אנשים . אף אחד לא סובל אותי

או יותר נכון הרוב הגדול של האנשים לא סובלים אותי . הייתי ביום שישי במפגש עם שתי בנות מהקבוצה הן הזמינו אותי ואני חשבתי שהיה ממש נחמד , ואז אתמול הן היו אדישות לחלוטין , שלא לדבר על זה שאחת מהן נראה לי שממש לא מחבבת

אותי . נמאס לי כבר ולא לדבר על פסיכולגים בסדר , או על רופא שיתן כדור ובזה זה ייגמר . כל "הטיפולים" או הדברים שאמורים "לעזור" רק עושים יותר גרוע . נמאס לי מהאנושות בכלל .

Lady Stark

New member
יקירתי

אל תדאגי, כאן אף אחד לא יגיד לך ש"יהיה בסדר" או "לכי לטיפול" ונסיים את השיחה. כולנו מכירים את זה...
מציעה לך לנסות להירגע ולנשום עמוק ולנסות למקד את הדברים שמטרידים אותך כרגע. יכול להיות שאחרי שתרגישי קצת פחות נסערת הדברים ייראו אחרת? אולי תביני שהבנות ההן לא בטוח חושבות עליך את מה שאת מרגישה. כשאנחנו נכנסים ללופ של מחשבות הכל נראה גרוע יותר ולפעמים זה ממש מעוות את המציאות לתמונה ממש גרועה.

אם את רוצה לדבר במסרים את יותר ממוזמנת.

מילקי110

New member
תודה רבה

אני תמיד נסערת ממשהו , אני אף פעם לא שלווה ורגועה

זה אופי כזה שתמיד מחפש על מה לקטר , כי זה המצב שהתרגלתי אליו להרגיש רע כל הזמן

ממש תודה .

* אני אדם חרדתי מטבעי ובימים האחרונים גם הייתה לי שפעת אז בכלל , מחר אלך לעבודה אחרי כמעט שבוע שלא הייתי שם

יצאתי עכשיו החוצה וחשתי חרדה גדולה , בגלל שהייתה לי שפעת ונכון שזה רק שפעת עדיין זה מלחיץ , שיקרה לי משהו , שאני אתעלף במרכז הקניות ליד הבית

אני יודעת שזה פורום דיכאון כאן , אבל דיכאון וחרדה הם חברים טובים .

Lady Stark

New member
דיכאון וחרדה

בהחלט חברים טובים. הם הולכים יחד שלובי זרועות.

יש לך פה בית אם תרצי.
תרגישי טוב ותנוחי הרבה כדי להבריא.

למעלה