גם לי אין רכב (לשבוע)

גם לי אין רכב (לשבוע)

אז ההליכה הרגלית הקצרה שעשיתי היום לאחר שנה וחצי שלא הלכתי יותר משתי דקות היתה חווייתית בהתחלה אבל במהרה נהפכה לסיוט. מחר אני אקבל אופניים אבל גם זה לא יותר מידי כיף... בכל אופן, מי יודע איזה קו עובר בגן-נחום ומגיע למרכזית הישנה? כל כמה זמן הוא עובר? וכמה בכלל עולה התענוג הזה בימינו? אה כן, גם אשמח אם תדעו לומר לי אם זה מהאוטובוסים/מוניות העיר האלו שתמיד מפוצצות באנשים ואין מקום לשבת או לחילופין אלו עם הנהגים ששומעים ברדיו מזרחית (עוד לא החלטתי מה יותר גרוע). תודה.

קיר קמט

New member
אל תהיו עצלנים

תלכו קצת ברגל, פור הבנס סייקס, זה לא הורג אפאחד. אני הלכתי שלוש פעמים הלוך וחזור מהבית שלי עד הים... עכשיו, כדי שתקבלו מושג, אני גר די קרוב לספגטים.. ותראו, אני עדיין חי, נושם, ושפוי (למרות שאפשר להתווכח על זה.)

adul

New member
אני עושה הליכה/ריצה שלוש פעמים

בשבוע בערך וזה כיף לאללה... דווקא לא נראה לי שהבנאדם עצלן אלא שזה פשוט החום המעיק שמאדה אותנו טוב טוב |מזיע מפלים של זיעה!!|

Girlie

New member
קווים שמגיעים..

יש את קו 12 (המוניות הורודות) כל חצי שעה שעובר באוסטשינקי, סמילנסקי ונורדאו. ויש את המוניות הלבנות (חאפרים...) שעוברות כמעט כל הזמן בעלפי מול התותח.

cobainos

New member
כבר אין כ"כ תחנה מרכזית ישנה

חוץ מזה שזה במרחק הליכה של רבע שעה מגן נחום...לא חבל על הכסף? זה עולה 5.40 בעקרון

חןשסק

New member
זה לא כזה רחוק ההליכה...

יש מונית (כמו שענו לך, אבל גם אני רוצה) ברחוב סמילנצקי שמגיעות לשם. אני הלכתי כמה פעמים מהבית שלי (הקוטג'ים במישור הנוף) עד לבית של נעם מול השקם ברגל... 20 דקות הליכה דרך גן נחום. אבל אז היה נעים פחות או יותר ולא שואה כמו עכשיו. ממ. זהו.

תודה לכל המגיבים

בסוף לא השתמשתי בתחבורה ציבורית וגם לא באופניים. הלכתי עוד כמה פעמים ברגל וסינג'רתי כמה חברים לטרמפים. מחר אני אלך בפעם האחרונה (הבייבי חוזר לאמא) וכולכם מוזמנים לעמוד בצידי הדרך עם כוסות מים. הנקודה הסופית תהיה בתחנת האוטובוס הקרובה לביתי שדרכה אגיע למרכזית החדשה בת"א. 174 עדיין עובר בהיכל הספורט?

למעלה