גם לי גילו את המחלה

MICHALH18

New member
גם לי גילו את המחלה

שלום לכולם,
שמי מיכל ,נשואה אמא ל-4 ילדים ומתגוררת בצפון.
לפני כשלושה שבועות אובחנתי כחולת לימפומת הודג'קין והדרך שגיליתי את המחלה היא הכי הזויה....
לפני מספר חודשים רכב התנגש בי בעוצה רבה מאחורה , כתוצאה מהמכה התחילו לי כאבים בגב התחתון+תופעות נורולוגיות ביד ימין.
לאחר בירור רפואי ארוך ומתיש הסתבר לי שבגב התחתון יש בלט דיסק וסיפור לא פשוט כתוצאה מחבלה והתופעות הנורולוגיות הם כתוצאה מצבר של בלוטות לימפה שיושבות לי על העצב!
לאחר בירור רפואי של ביופסיה (שנלקחה מניתוח חזה בהרדמה מלאה) הסתבר לי שזה הוגדקין.
בעוד שבוע וחצי יש לי לבצע את הבדיקה האחרונה בסבב שלפני הטיפולים PET-CT ויום לאחר מכן מתחילה טיפולים....
אני עדיין בשוק ובהלם ולא מעכלת עדיין את המצב....
וכול מה שנותר לי כרגע זה להישאר אופטימית ולקבל את המצב מאמינה שיהיה בסדר !
כנראה שבסופו של דבר אני צריכה להודות לאדם שפגע בי כי בזכות המכה הלא פשוטה שקיבלתי גיליתי את המחלה, ללא המכה יכולתי להמשיך להסתובב עם המחלה והייתי עולה עליה בדרך אחרת בשלב מאוחר יותר!
מאחלת לכולם המון בריאות,אופטימיות אהבה והמון סבלנות ושנעבור את זה הכי בקלות.............

HONEY1986

New member
היי מיכל,החיים תמיד מפתיעים אותנו...

באמת דרך מוזרה לגלות אבל העיקר הוא שגילית ועכשיו יטפלו בזה,אני גם חליתי בהודג'קין לימפומה ואחרי שיעבור לך השוק מהמצב ותיכנסי לשגרת טיפולים הכל ילך חלק יותר.יש כאן המון אנשים בפורום שהם "בוגרי" הודג'קין ככה שתוכלי להיעזר בכולם:)
המון בהצלחה ושיעבור הכי מהר שאפשר!

מזכיר לי משהו אמיתי

רוכב אופנוע צעיר נפגע בתל אביב מתאונת דרכים
עשו לו בדיקת זעזוע מוח -ובצילום ראו גידול
הרופאים אמרו לו שלא נותר לו הרבה זמן לחיות

הצעיר מבלי שום ידע רפואי חרש על הספריה והספרים שאל מדענים
עד שהמציא מצלמה זעירה שבזכותה ניתן לבצע ניתוחים מסוכנים
לא רק שהוא ניצל וחי חיים בריאים הוא גם נהפך לעשיר מאוד

ראיתי זאת באחת הכתבות של ערוץ 10 איך להיות מליונר..

עכשיו תחשבי על עצמך ועל התאונה שעברת...
ובשביל מה יש לחיות ויש...--4 ילדים ובעל.

השלמה קטנה...

לא אהבתי את המשפט ,"וכול מה שנותר לי כרגע זה להישאר אופטימית ולקבל את המצב מאמינה שיהיה בסדר "
תלחמי בכל הכח בדיוק כמו שהצעיר המליונר
לא נכנע לתכתיבי הרופאים

תייהיה חזקה

MICHALH18

New member
ברור שאני מתכוונת להילחם

התכוונתי שאני הכי אופטימית שיהיה בסדר!!!!!!!!!!!
וברור שאני מתכוונת הכי להילחם ובכל הכוח!!!!!!!!!!
הכוונה לקבל את המצב= להפסיק לבכות על המחלה ולמה זה קרה לי, להסתכל על חצי הכוס המלאה ולצעוד קדימה.
מאמינה שיהיה בסדר= ברור שיהיה בסדר ובעוד כמה חודשים זה יהיה מאחוריי לרגע לחא חשבתי על משהו אחר
שבת שלום!

למעלה