גם לי הריון דפק תחיים
(אבל שווה)

kerenmatalon

New member
גם לי הריון דפק תחיים../images/Emo3.gif (אבל שווה)

טוב קודם כל שלום לכולם ונעים לי מאוד שמי קרן ובתחלית ההריון הראשון שלי שקלתי 60 קילו וסיימתי אותו ב80 קילו ב22.01.02 ילדתי את בתי ספיר שאני מטורפת עליה והחלטתי לקחת את עצמי בידיים ועשיתי דיאטה של רז קל וירדתי ל70 קילו ואז נכנסתי שוב להריון ועליתי חזרה ל80 קילו ב28.10.04 ילדתי את בני עילאי שיהיה בריא ושוב עשיתי את הדיאטה של רז קל וירדתי יפה ואז הפסקתי ומאז אני פשוט תקועה על72 ולא מצליחה לרדת מאוד קשה אני גם לא עובדת וכל היום אני בבית ומשעמום אני פשוט אוכלת שטויות ואני פשוט חולת ממתקיםבקיצור אני לא יודעת מה לעשות אני עם עודף של 12 קילו ועכשיו התחלתי לקחת רדוקטיל אז עם יש פה מישהי שגם משתמשת בזה או ישתמשה בזה בעבר וראתה תועות שתגיד בבקשה תעזרו לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

שלום לך.. לגבי רדוקטיל..

אני לא ממש ממליצה על הכדור הזה (בדרך כלל נותנים אותו למי שסובל מעוד אדיר בעשרות קילוגרמים) זה כדור לא בריא שעובד על גלי המוח ומשדר לו חוסר רעב.. לקחתי אותו פעם אחת לחודש וקראתי מאמרים שלצערי אינם אצלי יותר והפסקתי מאחר והוא אינו בריא בקיצור לא ממליצה..

kerenmatalon

New member
../images/Emo51.gifלך על התשובה והיחס

אני פעם ראונה כאן ואני מאוד מתרשמת לטובה ושוב תודה לך

קלריסה

New member
הלו? ... ../images/Emo33.gif

היריון דפק לך את החיים כי: נשארת עם 12 קילו עודפים? כאילו... את מסתכלת על עצמך במראה מפעם לפעם? 10 קילו זה עניין של חיים דפוקים? אני מקווה שאת צוחקת, כי אחרת קשה לחיות עם עצמך אם הפרופורציות שלך הן כאלה

kerenmatalon

New member
לפי השם מבינים שאת רוסיה רזה

וכל הרוסיות רזות זה שההריון דפק לי את הגוף אבל יש לי פיצוי שווה שקילבתי שני ילדים מקסימים בלי עין הרע חמסה חמסה וכן אני מסכלת בראי ואני מאוד אוהבת את עצמי גם כמו שאני נראת ועם בעלי אוהב אותי כמו שאני ודרך אגב עם רזה מה יש לך לחפש כאן

קלריסה

New member
חמודה, תקראי את האותיות הקטנות

אני * חולמת * להיות רזה, ומקווה להיות כך. בינתיים אני כאן. חשבתי שכתבת שההיריון דפק לך את החיים, ולא את הגוף. לדעתי 10 קילו הוא מעמסה, אבל לא אסון, זה מה שאני אומרת. קלריסה, אגב, הוא שם רומני מבית טוב. מה פתאום רוסי?

למעלה