גם לי זה קרה

• פותח הנושא e k
  • פורסם בתאריך

e k

New member
גם לי זה קרה

יש לי סיפור עצוב לספר נכנסתי להריון אחרי טיפולי פוריות השמחה היתה גדולה בעיקר שהיה ברור שמדובר בתאומים אבל אחד נפל 8 שבועות של דימומים ודמעות ואז שקיפות עורפית 1 ל 75 תסמונאת דאון אז עושים מי שפיר ועד שמגיעה התשובה פחות או יותר אין חיים התשובה מגיעה ואנחנו בשמים אבל אז כשנראה שהכל נשאר מאחור מתגלה רעלת הריון(טוקסמיה) חריפה ביותר בשבוע כל כך צעיר 25 אושפזתי וכמה שנלתמתי עירוי מגנזיום מלווה בקטטר 4 בדיקות דם ביום לא לזוז מהמיטה ב30.03 המערכות שלי קרסו(כבד וכליות) נולדנ לנו ילדה במשקל 380 גרם בובה קטנה שמזיזה ידיים ורגליים פוקחת ועוצמת עיניים הרופאים אומרים מזל שזו בת יופי הצלחנו להכנים זונדה אפילו התחילו להאכיל אותה ופתאום הכל השתבש גם אצלה המערכות קרסו ב10.014 הילדה הקטנה שלי נפטרה ומאז אני בבית ב" חופשת לידה" מחכה להתחיל הכל מההתחלה

חיבוק חזק

e k שלום הסיפור שלך באמת כה עצוב, ממש צובט את הלב. אני חושבת שהוא גם סיפור על אומץ ונחישות ואני מאמינה ומקווה שאלו הכוחות שיעזרו לך בעתיד להתחיל מחדש (או יותר נכון, להמשיך). וודאי קראת כבר בפורום שאין המון מילים נכונות למצבים שכאלה, אבל אני שולחת לך חיבוק גדול ביותר וחושבת שהגעת למקום הנכון, מקום בו אפשר להעלות כל מחשבה ורגש, קשים ככל האפשר, מקום בו מותר לפרוק ולהתפרק, כי יש מי שיבין ויש מי שיחבק. מאחלת לך המון בריאות. לי הייתה רעלת בהריון הראשון (אם כי למרבה המזל לא חריפה כמו שלך) ורציתי להזכיר לך שזו תופעה שמאפיינת בעיקר הריונות ראשונים וניתן לקוות שלא תחזור. מאחלת לך שברגע שתחליטי ותרגישי שאת מוכנה לנסות שוב, תצליחי במהרה. חיבוק גדול פילה סגולה

e.k יקרה

אני כואבת ומשתתפת איתך בצערך העצום. הלוואי וידעתי לומר את מילות הקסם שעוזרות להתאושש מהאסון הזה, אבל כפי שגם אני נכחתי לדעת - אין כאלה מילים. יש רק לחוות את הכאב ורק דרכו נולד יום חדש. בינתיים, תהיי פה איתנו. נורא עצוב פה והסיפורים כואבים אבל יש גם המון תקווה וחיזוקים שבאמת עזרו לי להעביר את הימים הכי נוראים שידעתי. אני מקווה שגם את תוכלי למצוא פה מעט נחמה. חיבוק גדול ואוהב יעל

תמי ס

New member
EK יקרה

האסון הוא נורא ואין מילים שיכולות לנחם. והשאלות כה רבות, למה? אבל למה? למה דברים כאלה קורים? זה הרי לא יכול להיות, לא יכול להיות כאב גדול כל כך. ואת נלחמת, כל כך נלחמת, וכל כך רצית שזה יצליח ובמקום לשמוח ב"חופשת לידה" את אפופה בתוך אבל כל כך נורא! הילדה הקטנה שלך תמיד תישאר איתך, ואיני מנסה אפילו למצוא מילות ניחומים, כי אין, פשוט אין. מקווה מאד בשבילך שתצליחי למצוא בעתיד כוחות "לחזור לחיים", זה לא יהיה קל, והנפילות בדרך הן רבות, אבל בסוף, בקצה המנהרה, ממתין לך האור והוא יגיע. מקווה מאד שיש לך תמיכה מהסובבים אותך, ואם לא, תמיד אנחנו כאן בשבילך, כדי להקשיב, כדי לחזק, כדי להעביר לך חיבוקים חמים ובעיקר כדי להבין אותך. אם רק הייתי יכולה, הייתי שולחת לך כדור ענק של כח, של אנרגיה חיובית, כי את כה זקוקה לזה כעת. תמי

מירבא

New member
צער

כל כך חבל שיש כמות כזאת של צער בחיינו. כואבת את צערך ומאחלת לך שתתחזקי סיפורך עצוב ובכל יום שאני רואה את כמות האנשים שחווים את הכאב הנוראי הזה אני שואלת את עצמי למה לעזאזל זה קורה??? כמובן שאין על זה תשובה! מקווה שתמצאי פה בדרכך את התמיכה וההקשבה שאני עד היום לא מצאתי במקום אחר.משתתפת בצערך ושלא תדעי עוד צער. מחבקת אותך מירב

קטיה 007

New member
צער גדול../images/Emo7.gif

הרבה מילים אין לי אבל חיבוקים יש לי המון
משתתפת בצערך הגדול פה תמצאי אוזן קשבת עידודים וחיזוקים רבים שמקווה שיעזור להמשך שולחת
קטיה

נצאב

New member
אני איתך

בוכה יחד איתך. עבר עלייך סיוט של הריון. גם אני נכנסתי להריון אחרי טיפולי פוריות. היית לי בת. בשבוע 23 גילו פער בגדילה שהלך וגדל. לא ידועה הסיבה. ניסיתי להמית את העובר, אך ועדה עליונה לא אישרה. הגעתי לועדה נוספת בבית חולים אחר בשבוע 34 בלי דופק. ילדתי עובר ללא רוח חיים במשקל 830 גרם (משקל נמוך ביותר). לא ידוע על מקרה כזה חריג. אני לא רציתי לראות אותה לאחר הלידה. זה היה לפני כמה ימים. אני פעם ראשונה בפורום זה. גם אני בבית ב"חופשת לידה" מחכה בדיוק כמוך להתחיל הכל מהתחלה. אני מציעה לנו לנצל כמה שיותר טוב את החופשה. טיולים, תחביבים, ספורט וכל מה שרק עושה לנו טוב. האם ילדת בניתוח קיסרי? אחרי כמה ימים הילדה נפטרה? לי פשוט היתה אפשרות ללדת בניתוח קיסרי ולנסות להציל את הילדה. החלטתי שלא, כיוון שרוב הסיכויים היו שמשהו לא טוב בעובר. מקווה שהצלחתי לעודד אותך קצת. גם אני בעצמי צריכה עידוד. אני יושבת ובוכה מול המחשב ועל כתפיו של בעלי, לא רוצה לראות חברים ומשפחה וכו´. אני שולחת לך חיבוק חם. תהיי חזקה.

למעלה