גם לי זורם קצת דם ג'ינג'י

rolan

New member
גם לי זורם קצת דם ג'ינג'י

ואני יודע לרסן את עצמי.... אבל אומר לך - הסייחה היא
פרח
כן, כן, פרח שלא צריך להיות כאן, זה לא המקום בשבילו - מחלקה פסיכיאטרית... אתה צריך להירתם ולעשות מאמץ כמו שגם אנחנו נתגמש ונעשה מאמץ. כי להבדיל אלף אלפי הבדלות, מה היית עושה אם היית נדרש לטיפול אונקולוגי?... כך הרופא של הסייחה היום אחה"צ... אחרי הסיכום שלו את האינטייק של הסייחה שלנו. ואחרי שאביה ממשיך להסיר מעצמו כל אחריות... ואחרי שכמעט נקרע לי הלב כשהסברתי לו (לרופא) איך כל האחריות הענקית הזו רובצת על גבי ונשמתי... וכנראה שנשבר לו הזין.... כן זין.... לי כבר נשבר מזמן, אבל מה לעשות שזה אבא של הבת שלי?... וגרטרוד - סמרטוט אמרת?... הלוואי והיה סמרטוט, זה בור תחתית אפל ממש... סתם כי רציתי לשתף...

עלמה 3

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אין לי מילים כרגע, מלבד חיבוקים. חיזקי ואימצי ותשמרי על עצמך, שיהי לך כח להמשיך.

blonda3

New member
יש לי הצעה../images/Emo67.gif../images/Emo123.gif../images/Emo5.gif

אם זאת דעתו של הרופא על הסייחה אז למה שלא יאשפזו עכשיו את האבא שלה? לא מבינה למה בכלל מתייחסים אליו אם הוא זה דפוק.... אז מה אם הוא אבא ביולוגי שלה זה אומר שהוא מסוגל להיות אבא? מבחני מסוגלות הוא עבר? אולי כדאי שיעבור....
ולך רולן ולסייחה ה
ושיהיו לך הכוחות להתמודד איתה לבד.... תחשבי כאילו את אלמנה... כאילו הוא לא קיים....

rolan

New member
בלונדיק, את יודעת מה...

גם בראשי חלפה המחשבה הזו, בחיי.... אפילו נדמה לי שמתישהו אמרתי אותה בקול רם למישהו... ולצערי זה האיש שאיתו ילדתי את שתיי המקסימות שלי, ורק איתו אני צריכה לשתף פעולה, אף אחד אחר, לא יוכל להחליף את מקומו לעולם - זה ברור לכולנו והלוואי שזה היה אחרת... תודה חמודה

רולנית../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הוא צודק הפרח שלכם לא צריכה להיות שם,הוא צריך להיות שם ,בלי חופשים. הכי חשוב שהוצאת כאן את הבעעעעעעעע שלך כי כך מתפנה לך מקום לעבודה הקשה עם סייחה ומשפחתך. שולחת לך חיזוקית חיבוקית פרטית

מוטב לשפוך כאן

מאשר שזה ירקב בפנים. את זוכרת לא כל בני האדם נולדו עם אותן יכולות (ומבחינה רגשית אלהים קפח את הגברים...במיוחד.) ושמישהו יעז להגיד אחרת!!!

rolan

New member
סביבית אני פוחדת

להעיז לומר אחרת... אף שפרי מפחידה אותי יותר - לה יש
נכון אמרת, אני מודה לך על כל מילה

פרח 11

New member
היי רולן ../images/Emo24.gif

אין לי כ"כ מה לומר, אך יש משהו אחד והוא שאת אישה חזקה
אני כ"כ אוהבת את היחס שלך לדברים מסוימים, את הסבלנות והסובלנות שלך. מאחלת לך את כל הטוב שאת רוצה ושהסייחה תחזור מהר לתלם ותיתן לך רק נחת בהמשך הדרך.

בוקר, רולן../images/Emo24.gif../images/Emo26.gifתכנסי...

אני מרגישה שאת
אז קחי
וגם
וצאי להלחם בכוחות הרשע שמנסות לפגוע בבנותיך. את מוצאת חן בעיני ואני חשה מעין קרבה מיוחדת אליך, את אשה חזקה, בטח נצר של בנות האמזונס.
חזקי ואמצי כי אנו זקוקים לך כאן
לסיום קחי גם
ממני.

החתולית

New member
רולן

אני לא מכירה את הסיפור המסובך של חייך וחיי בנותייך, אני לא מכירה אותך בכלל... אני מכירה רק מה שקראתי וחשתי ממך בימים הספורים שאני כאן. אני לא יכולה להתחיל לתאר לעצמי איך את חשה, לא יכולה אפילו לדמיין בדמיון הפרוע ביותר שלי מה עובר עלייך, אבל... יכולה כן לחוש שאת אישה חכמה ובעלת יכולת, אישה חמה וחזקה מאין כמותה (טוב, את הרי אישה - זה חלק מהיותנו נשים)... יש לך שותף שנמצא שם בשבילך - כך נדמה לי, וזה לא מעט. ולי... לי יש רק חיבוק לתת לך, והרבה תקווה שבתך תמצא את דרכה בחיים, שאביה יראה את האור, ושכולכם ביחד תצליחו לעזור לה. החתולית מודה ומתוודה שיש לה דמעות בעיניים כעת

למעלה