גם לי יש בנדוד בג`!

גם לי יש בנדוד בג`!

אדם מוזס. שמעתם עליו? כן?! לא פלא. אין לי מושג איך, אבל הבנאדם הפך לאליל אצל הבנות. בעצם יש לי מושג איך, הוא נראה טוב לאללה (אנחנו בני דודים, אז איך לא?!), מסתובב עם ``החבר`ה הטובים``, ועושה סביבו לובי ענקי. ``המופע של אדם``, כמעט. האמת היא שפעם כתבתי עליו הודעה, כתגובה לאיזה הודעה אחרת על מישהי שמתלוננת על זה שמישהו זרק אותה או משהו כזה. אבל בכל מקרה, האמת היא שיש סיכוי אמיתי שמשהו מכם שמע עליו, אז אני פשוט רוצה לדעת בדיוק מה שמעתם עליו, ואיך הוא הפך לכזה כוכב. בשבילי זה היה מין שוק כזה קטן, כי לא היה לי מושג ששמים עליו בכלל עד שדיברתי עם איזה מישהי ברשת והיא אמרה שהיא שמעה עליו המון וכל מני. אח``כ הוא סיפר לי שהיא באה אליו ודיברה איתו עלי וכל זה, ושהיא נראית דוקא לא רע בכלל ושכדאי לי לדבר איתה בט` כשאני אהיה שם באזור. אבל אני עדיין לא קולט איך זה הכל קרה. אז פשוט שאלתי אותו. מה הוא אמר לי? ``תראה, זה לא הכל. השם שלי הולך לפני בשלושה פורומים, לפי הסדר הזה בערך: 1. גולשים 2. מועדונים 3. בנות`` הוא פשוט נתן לי ראיון אישי חושפני כזה שאני יכול בקלות למכור לראש אחד או מעריב לנוער, ולא ענה לי על השאלה שלי - איך?! האמת היא שאתם לא צריכים לענות לי כי במישור התאורטי אני יודע מה קורה פה. הוא מספר לכולם הכל (בהגזמה גלויה לגמרי). האנשים שמכירים אותו מקרוב יודעים שהוא לא בדיוק עשה 360 עם הגלשן, והוא לא בדיוק זיין את המלצרית באילת באותו ערב, אבל מבחינתם, כמה שהזוהר שלו יגדל, ככה הקרינה הטובה תעבור אליהם. -אז למה לא לעזור לו לגדול? מתי זה ייפסק העסק הזה?! תגידו לי?! אני אישית לא איכפת לי, אני דוקא בעד שהוא יעשה חיים, רק שאני מפחד שכשהבלון המנופח יתפוצץ, הוא ישאר בלי כלום (לא שאין לו כלום חוץ מהבלון). ומילה אחרונה: למי שמכיר אותו, ולמי שלא מכיר אותו, יש לי מספר מילים לומר לכם עליו. הוא אחלה בנאדם. הוא טיפה אוהב ``להרשים``, אבל בפנים הוא פשוט מחפש הערכה אין-סופית. הוא מנצח. הוא מנצח גם כשהוא מפסיד. הוא אף פעם לא פורש בראש מורכן, זה בלתי אפשרי בשבילו. הוא לא מיוחד בשום אופן, יש אדם מוזס בכולנו (אפילו בי, כן, תתפלאו), זה פשוט שהוא הילד הכי כריזמטי ודו-פרצופי שאני מכיר, ואני גאה להיות בן-דוד שלו. הלאה! האח הגדול! life Is Art...

למעלה