הבכור הכין לשבת, יצא מעולה! הכרוב הסגול כל כך יפה בהקפצה!
מביאה שוב, עם התיקון של אמרלדה.
משרים קוביות חזה עוף כשעה במשרת סויה, צ'ילי ותבלינים (פפריקה, כוסברה יבשה) לפני ההקפצה.
מוציאים את קוביות חזה העוף מהמשרה, שומרים את נוזלי המשרה (! צריך אותם בהמשך), מטגנים את קוביות חזה העוף במעט שמן במחבת גדולה ולהוציא.
להכניס רצועות בצל להקפיץ עד שמתחיל להשחים,
להוסיף רצועות פלפל (אורך כ-2 ס"מ) ולהקפיץ כ 3 דקות
אם רוצים, להוסיף פטריות פרוסות ולהקפיץ 2 דקות
להוסיף חצי כרוב חתוך לרצועות דקות. אני בחרתי סגול.
מיד אחרי הכרוב להוסיף את קוביות העוף שטיגנו בהתחלה
ולהוסיף כתיבול את נוזלי המשרה ששמרנו.
(תכל'ס כל תיבול שאתם אוהבים ילך פה)
להקפיץ הכל יחד עוד 3-5 דקות.
תיקון טעות:
מביאה שוב, עם התיקון של אמרלדה.
משרים קוביות חזה עוף כשעה במשרת סויה, צ'ילי ותבלינים (פפריקה, כוסברה יבשה) לפני ההקפצה.
מוציאים את קוביות חזה העוף מהמשרה, שומרים את נוזלי המשרה (! צריך אותם בהמשך), מטגנים את קוביות חזה העוף במעט שמן במחבת גדולה ולהוציא.
להכניס רצועות בצל להקפיץ עד שמתחיל להשחים,
להוסיף רצועות פלפל (אורך כ-2 ס"מ) ולהקפיץ כ 3 דקות
אם רוצים, להוסיף פטריות פרוסות ולהקפיץ 2 דקות
להוסיף חצי כרוב חתוך לרצועות דקות. אני בחרתי סגול.
מיד אחרי הכרוב להוסיף את קוביות העוף שטיגנו בהתחלה
ולהוסיף כתיבול את נוזלי המשרה ששמרנו.
(תכל'ס כל תיבול שאתם אוהבים ילך פה)
להקפיץ הכל יחד עוד 3-5 דקות.
תיקון טעות: