גם לי יש חמות מטורפת

גם לי יש חמות מטורפת

חמותי : ליד בעלי היא זהב כל הזמן אומרת לו שהיא כ"כ אוהבת אותי ושאני כ"כ יפה ומוצלחת. ושיצאה לנו בת מדהימה, שהיא באמת נורא אוהבת. אבל אם אנחנו רק שתינו ביחד: הגברת פשוט מדברת אליי בגסות, כל מה שאני אומרת היא ישר מתחילה לרדת עליי שאני לא מבינה כלום. השיא היה שהיא פשוט באה ואמרה לי שהיא היתה מעדיפה שבעלי יתחתן עם החברה הקודמת שלו! שאגב, איתה היא בקשר על בסיס שבועי, ואפילו הזמינה אותה ליומולדת 60 שלה למרות שהיא יודעת שאני לא בדיוק מאושרת מזה(בסוף למזלי היא לא יכלה להגיע עקב התחייבות קודמת). ליומולדת שלי, היא הביאה לי כמתנה את המתנה שמקבלים מקליניק.... כמובן שהיא הביאה לי את זה עטוף יפה, וכל מי שלא יודע שמקבלים את זה בחינם חשב שמי יודע כבר איזה מתנה היא הביאה לי. בקיצור, בעלי משוכנע שהיא חולה עליי ואני פשוט מנסה לא להיות לידה לבד.

ר של ניב

New member
גם חמותי אומרת לי כל מיני דברים

כאנחנו לבד. ליד בעלי היא לא מעזה. כמו על הילדים, שאנחנו משלמים ביוקר לגן של הילדה, ואנחנו בזבזנים. כאילו שהם עוזרים לי כלכלית שיש להם הזכות להתערב. ביום החתונה שלי היא אמרה לי, בדרך לחופה, שמה זה המחשוף הזה ליד הרק, לא נעים. אמא שלי שהייתה מהצד השני לא שמעה לצערי. ואחר כך אמרה לי שהשיער שלי היה זוועה. כנראה שבמספרה שלה לא הייתה מראה, כי איך שהיא נראתה, כמו זקנה בת 100. לגיסתי שעוד יותר לא סובלת אותה אמרה שהאודם מזעזע, גם בעודם צועדים לחתונה.

ניסיתי אפילו פעם לדבר איתה

בשיחה זהו גם ניסתי לרמוז לה בעדינות שאני לא ארגיש בנח אם האקסית של בעלי תגיעה גם למסיבה שלה. אז כמובן שהיא ענתה לי בצורה מגעילה שאם שכנראה שיש לי בעיה עם עצמי עם כזה דבר צריך להפריע לי...ושממתי היא צריכה לשאול את מי להזמין ואם כבר אז בטח שלא אותי! כמובן שהיא גם טרחה להגיד לי שהשמלה שלי לחתונה היתה בלתי הולמת?!

גם לי זה קרה בהריון

הינו לבד והיא סיפרה לי סיפורי זואה על מי ומתי איבד או ילד תינוק מת....אני בחודש חמישי חשבתי שאני הולכת למות....בעלי היה בחדר אחר ... סיפרתי לו....וכל שאר ההריון היא שתקה כמו דג.....ולא הלכתי אלה לבד! ו

למעלה