גם לי יש כמה שאלות

jeniam

New member
גם לי יש כמה שאלות

ראיתי את הרשימה של המפלגה ומתוך כל האנשים שעומדים בראשה לא מצאתי ולו ביולוג/אקולוג אחד. כיצד אתם מתיימרים לייצג את עולם החי, הצומח ושמירת הטבע ללא השכלה מינימלית בנושא? זאת לא תקיפה, רק שאלה לגיטימית קרו מקרים בעולם שאנשים שהתכוונו לטוב הרסו בתי גידול בגלל חוסר ידע והכחידו מיני בע"ח רבים

מומחים??

יסמין שלום לא ברור לי הקשר בין רשימה לכנסת ובין מומחים. בכל נושא שקשור לפעילות הפוליטית שלנו, ב- 8 שנות פעילותינו העניפות מצאנו את המומחים שנתנו חוות דעת. האם נראה למישהו, כי אני יכולה להיות גם ביולוגית, גם מהנדסת, גם בוטנאית וגם וגם??? העולם כיום הוא של התמחויות!!! אני כפוליטיקאית מרימה נושאים באוויר, מגובה בחוות דעת ספציפיות לפי הנושא וכך מקדמת דברים. שהביולוגים ישבו באקדמיה, אנחנו בכנסת, וביחד נקדם דברים!! בברכה הדס שכנאי מזכל הירוקים

כאן אני לא מסכים

מפלגות אחרות השכילו להכניס לרשימותיהן אנשי אקדמיה (למשל, ד"ר לאה נס בליכוד, פרופ' אבישי ברוורמן בעבודה, פרופ' אוריאל רייכמן בקדימה וכו'). דווקא ברשימת הירוקים היה חשוב מאד שיהיה גיבוי אקדמי, הן ברשימה עצמה (וזה מאוחר מדי הפעם) והן בתמיכה חיצונית. זה בולט יותר בהתחשב בנטיית המפלגה לגייס ידוענים, גם אם אין להם הרבה רקע סביבתי קודם.

למעלה