גם לי יש משכנתא

rikrik

New member
גם לי יש משכנתא

פניתי לחברה שבודקת, בהמלצת אחותי. מה שהיה יפה זה שאת הבדיקה בהתחלה זה חינם. אצלי לא היה חסכון אבל אצל אחותי הם עשו את כל התהליך מול הבנקים וחסכו לה את כל הבלאגן. חסכו לה 270 ש"ח בתשלום החודשי, שווה. הם ממש בסדר וממליץ עליהם בחום. הכתובת שלהם [email protected]

m a o r b z

New member
עובר-דרפט בע"מ- האוברדרפט שלך עובר

יש חברה חדשה שעוסקת בתחום מיחזור המשכנתאות- עובר-דרפט בע"מ. החברה עושה בשביל הלקוח את כל הבדיקות והצעדים שצריך כדי למחזר את המשכנתא. הרישום נעשה דרך האינטרנט- ולאחריו הוא עובר לטיפולם של אנשי מקצוע. מומלץ להתרשם דרך האתר. בהצלחה לכולם

dunko

New member
אבל זה עולה כסף דמי רישום

ראיתי את האתר של עובר-דרפט ואצלכם זה עולה כסף פתיחת תיק 250 ש"ח. אצל השניים זה בדיקה בחינם ובסוף משלמים רק אם יש חסכון. יותר שווה. הנה אני פניתי אליהם אחרי הודעות שהיו כאן באתר עשו לי בדיקה בחינם ויצא שאין חסכון, אז מה הייתי מפסיד סתם 250 ש"ח על כלום ! קוראים להם כלכלת בית ושלחתי להם אימייל כאן מהפורום [email protected]

m a o r b z

New member
סבתא שלי: "תזהר מדברים בחינם"

נכון. יש עלות של 250 ש"ח עבור פתיחת תיק.ועוד עלות של 250 ש"ח נוספים רק במידה ואנחנו מצליחים לחסוך ללקוח מעל 1000 ש"ח לשנה. הסכום הראשון הוא עבור הוצאות הכרוכות בתהליך הבדיקה. כך שאנחנו לא מרוויחים על לקוח שלא נחסכים לו לפחות אלף שקלים כל שנה= עשרות אלפי שקלים לכל אורך תקופת ההלוואה. לכן, אנחנו מראש לא לוקחים לקוח, שלפי הנתונים הראשונים שמסר לנו- אנחנו לא רואים פוטנציאל לחסכון מספיק גדול.

לא נדמה לי

אני כבר מיחזרתי משכנתא, ותאמינו או לא, עשיתי זאת באמצעות אחת החברות שעוסקות בכח.ונכון, הבדיקה הראשונית היתה חינם, דווקא סבתא שלי מתגאה בי. כיום בישראל 600 אלף בעלי משכנתאות... הרעיון של לגבות מכל אחד 250 ש"ח דווקא נשמע טוב... איזה עלויות יש לבדיקת משכנתא מלבד שיחת טלפון? נראה לי כי זו פשוט דרך מקורית להתעשר על חשבון מתעניינים הרוצים לשפר את תזרים המזומנים החודשי שלהם. אז עם כל הכבוד לסבתא שלך... בוא נהיה רציניים... 250 ש"ח זה גזל... יש שירות חינם, והוא טוב... ד"א החברה שמיחזרה לי את המשכנתא היא כלכלת בית, וכל הסיפור לקח שבועיים.והתשלום... רק אחרי שסידרו לי את המשכנתא החדשה. אז למה בדיוק אמרת שכדאי לשלם 250 ש"ח???

m a o r b z

New member
מבצע!!

רוזנטל , תודה לך על השאלה. שאלת מה כבר עולה בבדיקה למיחזור משכנתא- זה בסך הכל טלפון... ובכן, נושא המיחזור של המשכנתא הוא נושא רציני מדי, מכדי לסגור אותו בשיחת טלפון לבנק, לשאול כמה עולה. זה לא מנוי לעיתון, כל החלטה לפה או לשם יכולה להיות משמעותית מאוד ללקוח. לכן, אנחנו משלמים כסף רב עבור כל בדיקה לבעלי מקצוע בתחום= אקדמאים עם ניסיון רב בבנק למשכנתאות. כל לקוח מקבל דו"ח אישי, המפרט את האפשרויות שלו, לאחר שבדקנו והשוונו בשבילו. אנחנו מאמינים שאנשים יסכימו לשלם מעט יותר- עבור מוצר איכותי. בכל מקרה- אם את מישהו המחיר הראשוני עוצר- אני מכריז על מבצע: 15% הנחה על דמי הרישום- למי שיגיע דרך הפורום בחודש אוגוסט.

למעלה