גם לי יש סיפור מענין

makakio

New member
גם לי יש סיפור מענין

בבקשה לא לאיתיחס לשגיעות כתיב אני מודעה לבעיה ומטפל בה אני לא דיסלקט אוקי נתחיל שהייתי בכיתה ה' קמתי מהשנה והיה על הסמיכה מין חתול בתלת מימד (לא ליצחוק זה אמיתי) והוא אתחיל לאיתקרב אלי וארמתי את הרגל מהר והוא איתפוגג , זה לא יכול להיות חלום בגלל שבמשך כל הזמן זזתי ואגב לאחר שהוא איתפוגג ראיתי צללית מוזרה נופלת באזור אחר של החדר ושמתי מין צליל של נפילה של משאוה קשהוזהוא לא ילתי לאירדם מרוב פחד. סיפור שני זה היה לא מיזמן בארך חמישה חודשים אחרי שאבתרתי חדר נירדמתי למספר שניות ואז פקחתי את עיינים וראיתי מין אדם אם פנים של ציפור מביט בי מרוב פחד ישר קמתי ואדלקתי את האור הקטן שלי (מנורה ליד המיתה) ברגעה שהאור נידלק הוא פשות נעלם !! וחוץ מיזה בכל החיים שלי חלמתי כל מינה חלומות מוזרים וגם לאחרונה צפיתי באור מוזר על השקיעה , צפיתי בשקיעה וראיתי נקודת אור רחוקה שזזה בצורה "חכמה" ולאחר מספר שנות ניבלעה בענננים וזהוא ומיצתאר על שגיעות הכתיב

יבגנייי

New member
שני המקרים הראשוניםקרו לך לאחר שינה

כך שיתכן מאוד שלא היית ער עד הסוף אלא עדיין על הגבול בין החלום למציאות.
גם לי הייתה פעם אחת שהייתי ב"אמצע" ושמעתי כל מיני קולות וראיתי צבעים

scriewy

New member
שמע כל עוד אתה לא רואה סימני איום

תנסה לא להלחץ ולא לנסות לברוח מזה או להפסיק בכל שהיא צורה כמו להדליק תאור. תנסה להתקשר עם "ההזיה" שלך כמו שהרבה חושבים שזה. יש כאלה שמנסים בכוונה להפחיד, לא יודע מה מטרת הדבר, ויש כאלה שפשוט שם וזהו, בלי כוונות זדוניות. אז אל תברח מהם, כי אם זה מאלה שמנסים להפחיד אז הם ימשיכו עד שתשתגע או תעמוד נגדם ותרגיש בפנים שאתה לא מפחד יותר, אבל אם זה מהרגועים ותמשיך לברוח, אז אולי תפספס הזדמנות חשובה בחייך.

makakio

New member
אבל תבין

מה אני אמור לאסות ?? פשות לנסןד לדבר איתם ?? או פשות לא לאיבאל???

scriewy

New member
גם וגם, אל תבהל ונסה לדבר.

או שפשוט תסתכל עליהם וזהו עד שמישהו עושה מהלך ראשון. אם היה רוצה לפגוע בך באותו רגע אז לא היה מסתכל עליך, פשוט היה מתעלל בך.

makakio

New member
אתמול בלילה ראיתי

עוד אחד אפעם ראיתי רק את הראש וזה ניראה קמוא מי עיגול בחושך קמתי (אבל לא הדלקתי את האור) והוא נאלם במין אבזק חשוך (אני לא יכול לאסביר אבל לא היה אור אבל היתה הרגשה של פלש)

makakio

New member
ואבנתי משהוא חדש

שאני רואה אותם הני מתחיל לארגש מין פחד מוזר שאני ל מבין אותו

Th3onE

New member
שיתוק שינה ולא שום דבר אחר..

אחד מין הסימנים של מצבים אלו הוא הרגשה בלתי נשלטת של בהלה\פאניקה. אם אתה מרגיש גם לחץ בחזה או במקופ אחר זהו גם סימן המראה זאת וקשור למצב פיזי אחר.. חבל שאני לא זוכר תפתרון לבעיה.. ראיתי את זה בערוץ שמונה..

scriewy

New member
עכשיו אתה יודע מה נשאר makakio

שתאמין להסברו של The3onE שראה לזה הסבר בערוץ 8 ממדענים שרק בדקו תתופעה מבחינה חיצונית אם מכשירים אלקטרומגנטים שיכולים לעקוב אחר גלים אלקטרומגנטים שונים שזורמים בגופך ובמוחך בזמן שינתך, אבל לא באמת מה קורה, ותסגור תתיק, ותוכל לחיות בשלווה שמישהו שלא חווה את זה בעצמו "המדענים" יסבירו לך מה קורה אצלך. המדענים הטמבלים לא יודעים אפילו איך להקליט רוח רפאים על מצלמת וידאו, חבורה של פדלעות חסרי תועלת. רב המדענים בטח לא יודעים אפילו מה היא הזיה אמיתית, למה ? כי הם מסוג האנשים שבצעירותם לא מתנסים לשם המדע בסמים כדי להבין מה סם עושה, במקום זאת חושבים שסמים זה רע כי כך לימדו אותם והם בדרך כלל אותם חננות עם משקפיים שמקבלים תציונים הכי טובים בכיתה (דוגמה סטריוטיפית), ובמקום זאת קוראים ספרים שמתארים ומסבירים, שזה שווה ל*** ולא מתקרב בכלל יחסית להתנסות עצמה, ועוד תוסיף לזה אופי של כל בן אדם שע'פ התגובה האוטומטית שלו שתלויה ברקע והסביבה שממנה הוא בא, לכן לכל מילה בזמן ההסבר יופרשו כימיקלים ברמות שונות והבנתם של ההסבר תיהיה מגוונת, רמות שונות בהפרשת כימיקלים זה מה שקובע אדם מדוכא עצבני שמח היפראקטיבי ועוד מלא עיוותים אחרים. ולהסבר של מדענים כאלה אתה הולך "להאמין" בעצם, כי מה שהם עושים בניסוים האלה זה פשוט מקשרים גלים כאלה להתנהגות כזאת, ו או למה שהמתנסה מספר להם אחרי התקרית כשבחלום לאדם אין הרגשת זמן והוא לא יכול לציין מתי הוא חלם קטע כזה וקטע כזה כשהוא יסתכל על עצמו אחרי שצילמו אותו, ואז מקשרים את זה לתנועת עיניים בקצב כזה וכזה מתייקים לתיקיה ונסגר הנושא. ומה בעצם קורה שיש לחץ בחזה או בכל מקום אחר כמו עמוד השדרה כשהסם הרדמה מוגבל למערכת עצבים במוחך כדי לבטל תנעות בזמן שינה שלא קשורים בשום דרך בלתת הרגשת לחץ ממשית בחזה או כל מקום אחר בגוף, שיגידו לי כמה אנשים אחרי ניתוח בהרדמה מלאה מרגישים פתאום לחצים כאלה ? וכמה מהם פתאום שומעים קולות ורואים דמויות ? ולהסברם של מדענים הלא מיודעים והמוגבלים האלה אתה הולך להאמין מה קורה לך. ובנוסף לזה את הנושא פסיכולוגיה אי אפשר לתייג על כל האוכלוסיה, כל אחד מקרה פרטי, והמדע לא יודע כלום כמעט על המוח מכל מה שיש לדעת. כמו בעיות גב שאי אפשר להוכיח או להפריך. או אדם שמתחמם בשמש כמה דקות וסובל לקראת הערב מכאבים, ניורולוגים לא יכולים להוכיח או להפריך טענות הלו, אבל מה זה עוזר שהם פדלעות ולא יודעים הרבה דברים, אי ידיעת החוק לא מבטלת תחוק. ואנשים רגילים אוכלים תלוקשים האלה חופשיייייייי. אתה יודע מתי יש תחושת פחד, כשעומד מולך משהו לא ידוע, או כשיש אנרגיה זרה, או סתם תדרים אולטרה סונים, ומה הסיכוי שמישהו אורך דווקה בך תגובות לתדרים אולטרה סוניים לפיתוח נשקים לא קטלניים ? כך שאת 3 אתה יכול לפסול. מה זה חרדה בכלל ? זה עוד חרטה כשאדם בעצם אומר לעצמו וואלה אני מפחד ואז זה מתחיל תגובת שרשרת והוא נכנס לעוד יותר לחץ ומתחילים להפרש כימיקלים שמפרים תאיזון בתאי העצבים שכחתי את שמם, ומוחך מתחיל לשלוח אותות חשמליים לא סדירים לחלקי גופך מסויימים, זה בעצם מה שקורה לך גם בגז חרדל נגיד, וגזי עצבים שונים. את הפחד מזין עוד פחד וזה הופך לפחד כפול מוווחה חה חה חה חה.... תגיד לי עכשיו, גם אתה אוכל לוקשים ? והינה לך דוגמה, Th3onE החליט לאכול תלוקש שהמדענים מספקים. זה בעצם כמו אגדה שעוברת מפה לפה. או שהוא יודע משהו שאני לא יודע. וכמובן זה יכולה פרי דמיונך, אבל זה כבר בידך להחליט אם יש לך הזיות או לא אתה צריך לדעת מתי מזבלים לך בשכל ומתי יש באמת עובדות, כמו לדעת לסנן בקירוב מתי אתה שומע דיסאינפורמציה ומתי זה מקורי או ניטרלי ואין מצב להנעל על צד חד משמעית. להנעל במובן של eyes on target ולא לחפש אוגן רק כדי לא ללכת לאיבוד ולסדר הכל על מדפים שיהיה סדר. do i make my self clear private

scriewy

New member
עוד דוגמה

מכיר תקטע הזה שלאדם יש חלום בלהות וסיוטים ואז הוא מתעורר פתאום באמצע הלילה ומרים את חלקו העליון של גופו בבהלב, או פשוט מרים תראש בבהלב בנסיון לברוח, ואז קולט שסתם היה לו סיוט, אז איך בדיוק זה בכלל אפשרי מבחינה מדעית כשכל אדם בזמן שינתו ניהיה משותק לגמרי, זה כאילו פרדוקס מהלך מה שמספרים לכם, שיתוק שינה בגלל שהגוף ניהיה משותק בזמן שינה, ווווואלה זה מעניין, אז איך אחרים פשוט קופצים מהמיטה כשצריך ? או כשיש הזעקה בבסיס צבאי אני לא זוכר תצמי פתאום משותק או חיילים אחרים, אלה קופץ מהמיטה תוך שניה וחצי ומתחיל להתלבש. או איך אנשים קמים ברעידת אדמה ? כולם אמורים להמשיך לשכב משותקים, אבל לא, קמים בלי בעיות. לך תביא לבן אדם באמצע הלילה סתירה, תירא איזה דובי חמוד ומשותק הוא יהיה ולא "יפרק אותך על המקום" ממש לא, יהיה לך 2-3 דקות להתרחק ממנו עד שהסם יתפוגג מעצביו, כן בטח פחחחחח. תאמינו יותר . "ל מ ד ע נ י ם"

makakio

New member
קראתי על שיתוק השינה

וזה ממש לא זה !!! ביגלל 3 סיבות 1) זה קורה ליפני שאני נירדם 2) אני נימצאה בשליטה מלאה באצמי 3) הפחד שאני אובר זה פחד מ"הלא נודעה" ולא פחד מוזר כל שהוא (ראיתי קריש לאחרונה באילת וזה אותו פחד מדברים שאנחנו לא מבינים) ודבר נוסף על הדמויות שראיתי לא קיבלתי שום לחץ בחזה

scriewy

New member
כל הכבוד makakio זה נקרא ניתוח הולם

thats the spirit boy, keep it up !

Gilliana

New member
איזה סלט עשה כותב המאמר!

ערבב בין שיתוק שינה לבין שנת אלפא, התקפי חרדה ותופעות הנובעות ממחסור בחמצן למוח בזמן השינה, שלא לדבר על כך שהוא הפך את שיתוק השינה, תופעה טבעית ונורמלית לחלוטין - להפרעת שינה. עדיף לקרוא כאן ולא את האינפורמציה המטעה ההיא.

ronAdmin

New member
טוב, מה שאתה ראיתה הוא דבר שכיח

אם אותה תופעה תחזור על תפחד לא יקרה לך כלום, חתול הכוונה היא לחמימות ליצירת קשר. חתול הוא משהו מוכר לך מהטבע קרוב אליך, וכל זה נועד בשביל לא להפחיד אותך. אני ממליץ לך לזרום יש סיכוי שבגיל יותר מאוחר אתה תיצור מגע מלא איתם, אני חושב שדובר בחוצנים מכוכב ה-12. אני ממליץ לך ללמוד על הטכנולוגיה שלהם, ובנוסף כדי שתחיל לעסוק בתחום המחשבים, ועוד משהו נוסף אחד כדי מאוד שתתחיל ללמוד בצורה רצינית. או שהם יתחילו ללחוץ עליך.

ronAdmin

New member
מידע!!!!!...בנושא נתתי מספיק מידע

אתה יכול לחפש בגוגל מידע על כוכב ה-12, אולי זה יכול לעזור לך. בהצלחה.

למעלה