אוווווווקי התשוביות שלי ../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif
אז ככה: שם\גיל\בלה- טוב אמרתי כבר שאני רק האורחת... איסיקיו\מסנחר\בלה- בשביל המסנג'ר שלי תשלחו לי מסר בפורום האיי סי קיו הוא 284093174 צבע אהוב- כתום כחול/סגול שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות-אממ לבזבז תזמן לראות טלוויזיה לא יודעת Havin' a great time! ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?-אממ אני קוראת "המאהה" אני עדיין לא בשלב שאני יכולה לומר אם הוא שווה..... סרט אחרון שראית,האם תמליץ?-אממ זה היה " לפגוש את (Sexy) ג'ו בלאק" מצטערת על התוספות לא יכולתי להתאפק! וכככככככככן מומלץ ב ט י ר ו ף! איזה תכניות אתה רואה?-אממ אני מכורה לסרטים מצויירים מה לעשות, אבל גם את כל הסדרות בערך של ערוץ 3 או שאני אמורה לומר Hot3
הסרט הכי טוב שראית אי פעם- וואו זה קשה! אממ טרויה!!! אבל גם פורסט גאמפ מדהיייייייים וגלדיאטור..... ויש עוד פוול אבל ביקשתם אחד אז..... תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם - אולי Friends אמממ כן נראה לי!
מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?-אם אני כבר הולכת אני ממש לא מתייפיפת, מה שנוח לי וזין על העולם! אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?-אהההה ברווווווור!!!! אני חולה על מולאן והרקולס
כבר שנייייים אבל יש עוד טונה אלדין וטרזן ולא יודעת
אוווווו איזה שירים יש לסרטים האלה!!!!!!!! אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?-אממ אני מנגנת זה נחשב?
ופעפ הייתי מציירת המון.. חמשת השירים המועדפים עליך- קשה! אבל עכשיו זה Remember - Josh Groban Higher-Creed Accidentally inlove - counting crows Michael Jackson-Heal the world I don't wanna miss a thing-Aerosmith אבל אל תתפסו אותי במילים כי זה מה שעלה לי לראש... שחקן אהוב\שחקנית אהובה-בראאאאאד כאילו! אבל חוץ ממנו טום הנקס! וגם די ראסל קרואו שחקנית אהובה, אמממ ג'וליה רוברטס, היא מדהימה! באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- מ ת מ ט י ק ה ! אההה איזה 40 תרגילים
מרוצה מהכיתה שלך?- אממ כן נראה לי מה הארטיק האהוב עליך?-חחח אממ אולי מטרה או שוקובו מה טעם הגלידה האהוב עליך?-אני הכי אוהבת את החמוצים (אפרסק מנגו מישמיש) מהי המסעדה האהובה עליך?-מה זה החרא הזה לא יודעת! איפה שמוכרים אוכל!? במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?-מנוחה מהחרא של בי"ס ואנשים נחמדים
ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון?-כן! In a matter of fact, I did.. חח
באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?-אממ אולי ספרדית למרות שמאז המורדים יצא לי החשק
וגם תופים או יהה
איזה יומן קנית?-סתם משו שאבא שלי נתן לי למי היית רוצה לגשת ולהגיד לו שהוא עושה טעות והוא צריך להפסיק\לתקן?-אממ לידיד שלי לא משנה מה.... זה או זה? בריטני או כריסטינה? כריסטינה כי לפחות היא יודעת לשיר... אשר או אמינם?וואו זה קשה אני חולה על אמינם אבל אשר מ ע ו ל ה ! מה הקשר בינהם?! זה Hip Hop וזה R&B.... סרט מתח או קטמדיה?אמממ קומדיה מבחנים או עבודות?עבודות חתולים או כלבים?כלבים!!!!!! דיסקים או קאזה?חחח חובבת קאזה אבל מעדיפה דיסקים טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)?דהההה איכות! מיקי או דונלד?מיקי
מיני או דייזי?מיני
אלאדין או פיטר פן? אה אלדין שחור או לבן? אפור אפשר? אלגברה או גאומטריה? איייייכס אני אקיא מה זה החרא הזה, ו*ין סיימתי עם גיאומטריה, למרות שנראה לי לפעמים שזה עדיף
אנגלית או עברית?אנגלית פחחחח MTV או VH1? אה MTV למרות שבVH1 יש סדרות סלבס מגניבות
ברד או קפה קר? איייס קפה בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? חח מה שבא לי באותו רגע פסטה עם עגבניות או פטריות? מה שבא לי באותו רגע ספרי מתח או ספרי "מופת"?מופת! חולצה או גופיה?חולצה! גופיה איכס\ אוו היתעייפתי