גם לי יש עוד שאלון..

גם לי יש עוד שאלון..

שוב גנבתי מפורום באסטד. אבל תענו על כל השאלונים שמפרסמים!!
חיחי שם\גיל\בלה- איסיקיו\מסנחר\בלה- צבע אהוב- שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות- ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?- סרט אחרון שראית,האם תמליץ?- איזה תכניות אתה רואה?- הסרט הכי טוב שראית אי פעם- תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם- מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?- אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?- חמשת השירים המועדפים עליך- שחקן אהוב\שחקנית אהובה- באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- מרוצה מהכיתה שלך?- מה הארטיק האהוב עליך?- מה טעם הגלידה האהוב עליך?- מהי המסעדה האהובה עליך?- במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?- ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון?- באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- איזה יומן קנית?- למי היית רוצה לגשת ולהגיד לו שהוא עושה טעות והוא צריך להפסיק\לתקן?- זה או זה? בריטני או כריסטינה? אשר או אמינם? סרט מתח או קטמדיה? מבחנים או עבודות? חתולים או כלבים? דיסקים או קאזה? טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? מיקי או דונלד? מיני או דייזי? אלאדין או פיטר פן? שחור או לבן? אלגברה או גאומטריה? אנגלית או עברית? MTV או VH1? ברד או קפה קר? בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? פסטה עם עגבניות או פטריות? ספרי מתח או ספרי "מופת"? חולצה או גופיה?

שלי

שם\גיל\בלה- לינה / 14 / בלה איסיקיו\מסנחר\בלה- אין/ [email protected]/ בלה צבע אהוב- סגול,ורוד,כחול ואדום! שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות- 1)להקשיב למוזיקה 2)לראות TV 3)להיות במחשב ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?- הארי פוטר ומסדר עוף החול. כן, ספר מעולה! סרט אחרון שראית,האם תמליץ?- אמ..לא זוכרת איזה תכניות אתה רואה?- המירוץ לאתמול, שנות ה-70, חברים, סמולוויל,כן מותק, אנג'ל, ועוד מלא.. הסרט הכי טוב שראית אי פעם- אמ..הכי אהבתי את טיטניק, שבעה חטאים ולפגוש את ג'ו בלאק תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם- יש הרבה! כל אלה שאני רואה! מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- בגדים יפים אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?- מאיפה לי?? אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?- אמ..לא יודעת..אנשים אחרים צריכים לשפוט.. חמשת השירים המועדפים עליך- Avril Lavigne - My happy ending Blue - Breathe easy + Bubblin' Busted - 3am + Sleeping with the light on D12 - How come McFLY - That girl שחקן אהוב\שחקנית אהובה- בראד פיט,ג'ניפר אניסטון ואנג'לינה ג'ולי. באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- אמ..מתמטיקה! מרוצה מהכיתה שלך?- כע מה הארטיק האהוב עליך?- לא יודעת.. מה טעם הגלידה האהוב עליך?- שוקולד מהי המסעדה האהובה עליך?- מאיפה לי??? דניז! טוב לכם? (זה בכלל באמריקה!) במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?- חברים, כיף, ומידע! ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון?- באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- נגינה או משהו כזה.. איזה יומן קנית?- סקצ'רס ספורט למי היית רוצה לגשת ולהגיד לו שהוא עושה טעות והוא צריך להפסיק\לתקן?- לא יודעת ! זה או זה? בריטני או כריסטינה? כריסטינה אשר או אמינם? אמינם! אם שולט! סרט מתח או קטמדיה? שניהם! מבחנים או עבודות? נמ..עבודות. ככה אפשר לבדוק, להעזר בהורים/ומקורות מידע אחרים. חתולים או כלבים?שניהם! דיסקים או קאזה? תלוי למה. טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? איכות!! מיקי או דונלד? מיקי! מיני או דייזי? שתיהן! אלאדין או פיטר פן? אף אחד שחור או לבן? לבן! אלגברה או גאומטריה? פיכסה! שונאת את שניהם! אנגלית או עברית? אינגלייש!!!! MTV או VH1? MTV ברור!! ברד או קפה קר? ברדדדד! בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? טוסט!! פסטה עם עגבניות או פטריות? עגבניות!! ספרי מתח או ספרי "מופת"? לא יודעת....תלוי.. חולצה או גופיה?גופייה איי גאס.. *ותזכרו, מי שמגיב - מגניב! *הססמה נגנבה מפורום בלו חיחי*

ה אורחת

New member
אוווווווקי התשוביות שלי ../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif

אז ככה: שם\גיל\בלה- טוב אמרתי כבר שאני רק האורחת... איסיקיו\מסנחר\בלה- בשביל המסנג'ר שלי תשלחו לי מסר בפורום האיי סי קיו הוא 284093174 צבע אהוב- כתום כחול/סגול שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות-אממ לבזבז תזמן לראות טלוויזיה לא יודעת Havin' a great time! ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?-אממ אני קוראת "המאהה" אני עדיין לא בשלב שאני יכולה לומר אם הוא שווה..... סרט אחרון שראית,האם תמליץ?-אממ זה היה " לפגוש את (Sexy) ג'ו בלאק" מצטערת על התוספות לא יכולתי להתאפק! וכככככככככן מומלץ ב ט י ר ו ף! איזה תכניות אתה רואה?-אממ אני מכורה לסרטים מצויירים מה לעשות, אבל גם את כל הסדרות בערך של ערוץ 3 או שאני אמורה לומר Hot3
הסרט הכי טוב שראית אי פעם- וואו זה קשה! אממ טרויה!!! אבל גם פורסט גאמפ מדהיייייייים וגלדיאטור..... ויש עוד פוול אבל ביקשתם אחד אז..... תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם - אולי Friends אמממ כן נראה לי!
מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?-אם אני כבר הולכת אני ממש לא מתייפיפת, מה שנוח לי וזין על העולם! אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?-אהההה ברווווווור!!!! אני חולה על מולאן והרקולס
כבר שנייייים אבל יש עוד טונה אלדין וטרזן ולא יודעת
אוווווו איזה שירים יש לסרטים האלה!!!!!!!! אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?-אממ אני מנגנת זה נחשב?
ופעפ הייתי מציירת המון.. חמשת השירים המועדפים עליך- קשה! אבל עכשיו זה Remember - Josh Groban Higher-Creed Accidentally inlove - counting crows Michael Jackson-Heal the world I don't wanna miss a thing-Aerosmith אבל אל תתפסו אותי במילים כי זה מה שעלה לי לראש... שחקן אהוב\שחקנית אהובה-בראאאאאד כאילו! אבל חוץ ממנו טום הנקס! וגם די ראסל קרואו שחקנית אהובה, אמממ ג'וליה רוברטס, היא מדהימה! באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- מ ת מ ט י ק ה ! אההה איזה 40 תרגילים
מרוצה מהכיתה שלך?- אממ כן נראה לי מה הארטיק האהוב עליך?-חחח אממ אולי מטרה או שוקובו מה טעם הגלידה האהוב עליך?-אני הכי אוהבת את החמוצים (אפרסק מנגו מישמיש) מהי המסעדה האהובה עליך?-מה זה החרא הזה לא יודעת! איפה שמוכרים אוכל!? במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?-מנוחה מהחרא של בי"ס ואנשים נחמדים
ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון?-כן! In a matter of fact, I did.. חח
באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?-אממ אולי ספרדית למרות שמאז המורדים יצא לי החשק
וגם תופים או יהה
איזה יומן קנית?-סתם משו שאבא שלי נתן לי למי היית רוצה לגשת ולהגיד לו שהוא עושה טעות והוא צריך להפסיק\לתקן?-אממ לידיד שלי לא משנה מה.... זה או זה? בריטני או כריסטינה? כריסטינה כי לפחות היא יודעת לשיר... אשר או אמינם?וואו זה קשה אני חולה על אמינם אבל אשר מ ע ו ל ה ! מה הקשר בינהם?! זה Hip Hop וזה R&B.... סרט מתח או קטמדיה?אמממ קומדיה מבחנים או עבודות?עבודות חתולים או כלבים?כלבים!!!!!! דיסקים או קאזה?חחח חובבת קאזה אבל מעדיפה דיסקים טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)?דהההה איכות! מיקי או דונלד?מיקי
מיני או דייזי?מיני
אלאדין או פיטר פן? אה אלדין שחור או לבן? אפור אפשר? אלגברה או גאומטריה? איייייכס אני אקיא מה זה החרא הזה, ו*ין סיימתי עם גיאומטריה, למרות שנראה לי לפעמים שזה עדיף
אנגלית או עברית?אנגלית פחחחח MTV או VH1? אה MTV למרות שבVH1 יש סדרות סלבס מגניבות
ברד או קפה קר? איייס קפה בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? חח מה שבא לי באותו רגע פסטה עם עגבניות או פטריות? מה שבא לי באותו רגע ספרי מתח או ספרי "מופת"?מופת! חולצה או גופיה?חולצה! גופיה איכס\ אוו היתעייפתי

ה אורחת

New member
בשפות אז-

עברית שפה שולטת!!!!! חשבתי שהיה כלוב שם ערבית בעעע.... חח וספר הוא "המאהב" לא "המאהה"......חחחחח

מיצי007

New member
אוף אתכן,כמה שאלונים ביממה?

באמת... שם\גיל\בלה-בלה בלה בלה.... איסיקיו\מסנחר\בלה-בלה בלה בלה... צבע אהוב-שחור,כתום וירוק שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות-מוזיקה,סרטים,מחשב ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?-זה היה ממזמן..לכן לא אמליץ סרט אחרון שראית,האם תמליץ?-כן,ספיידרמן 2 אם הכוונה לקולנוע. איזה תכניות אתה רואה?-כל מיני,מה שמעניין אותי.... הסרט הכי טוב שראית אי פעם-מועדון קרב תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם-לא יודעת,יש המון מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?-גופיה ומכנס שחור אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?-מלך האריות אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?-ממש ממש ממש לא חמשת השירים המועדפים עליך-נו אין לי כוח...אני עייפה שחקן אהוב\שחקנית אהובה-אדוארד נורטון באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?-אין לי שיעורים,אני בצבא,זה הדבר היחידי שטוב בו מרוצה מהכיתה שלך?-אין לא כיתה מה הארטיק האהוב עליך?-ארטיק לימון מה טעם הגלידה האהוב עליך?-שוקולד מהי המסעדה האהובה עליך?-לא יודעת...לא יודעת!!! מזה השאלות האלו על הבוקר? במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?-בהמווווון,לא יודעת נו כבר,מתי השאלון הזה נגמר? ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון?-בהחלט
באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?-לא אוהבת חוגים איזה יומן קנית?-לא קניתי יומן,קיבלתי... למי היית רוצה לגשת ולהגיד לו שהוא עושה טעות והוא צריך להפסיק\לתקן?-לחברה טובה שלי זה או זה? בריטני או כריסטינה?כריסטינה אשר או אמינם?אשר סרט מתח או קומדיה?מתח מבחנים או עבודות?לא זה ולא זה! חתולים או כלבים?שניהם דיסקים או קאזה?דיסקים טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)?איכות... מיקי או דונלד?דונלד מיני או דייזי?דייזי אלאדין או פיטר פן?אלאדין,כי הוא חתיך והייתי עושה אותו שחור או לבן?שחור אלגברה או גאומטריה?לא רוצה לענות על שאלות כאלו אנגלית או עברית?אנגלית מן הסתם שולטת MTV או VH1?שניהם ברד או קפה קר?ברד קפה קר! בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת?בייגלה פסטה עם עגבניות או פטריות?עגבניות ספרי מתח או ספרי "מופת"?מופת חולצה או גופיה?גופיה

שחרצי

New member
גמני עונה

שם\גיל\בלה- שחר, 15 וחצי איסיקיו\מסנחר\בלה- בלה צבע אהוב- שחור, סגול, אדום שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות- תיאטרון (לשחק ולראות), חברים, וסתם טלוויזיה מחשב ושטויות ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?- אני קוראת כרגע את "העונג שבחברתי" ונראה לי שכן... סרט אחרון שראית,האם תמליץ?- "ראיון עם ערפד"- ממליצה בחום! איזה תכניות אתה רואה?- המון המון המון הסרט הכי טוב שראית אי פעם- יש יותר מדי תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם- כנ"ל מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- ג'ינס (או חצאית) וגופיה אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?- חולה על דיסני! אלאדין, בת הים, מה שבא ברוך הבא אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?- משחק (בערך, הייתי בבית ספר לאומנויות) חמשת השירים המועדפים עליך- אויש אסור לשאול אותי את זה... אני מכורה למוזיקה שחקן אהוב\שחקנית אהובה- בראד פיט וג'וני דפ באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- מתמטיקה? מרוצה מהכיתה שלך?- לא ממש מה הארטיק האהוב עליך?- שוקובו? מה טעם הגלידה האהוב עליך?- לא יודעת מהי המסעדה האהובה עליך?- לא יודעת... אולי פסטו במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?- כיף
ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון?- רק פעם אחת?! 10! באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- צילום איזה יומן קנית?- של הפנתר הורוד למי היית רוצה לגשת ולהגיד לו שהוא עושה טעות והוא צריך להפסיק\לתקן?- ידיד טוב שלי זה או זה? בריטני או כריסטינה? אפחת אשר או אמינם? אפחד סרט מתח או קטמדיה? שניהם מבחנים או עבודות? תלוי חתולים או כלבים? כלבים! דיסקים או קאזה? דיסקים! טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? איכות! מיקי או דונלד? דונאלד (יש לו אופי!) מיני או דייזי? דייזי אלאדין או פיטר פן? אלאדין!!! הכי סקסי! שחור או לבן? שחור אלגברה או גאומטריה? אפחד אנגלית או עברית? שניהם MTV או VH1? לא ולא ברד או קפה קר? קפה קר בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? טוסט פסטה עם עגבניות או פטריות? פטריות (עם שמנת!) ספרי מתח או ספרי "מופת"? תלוי חולצה או גופיה? גופיה!!!

tuty fruty

New member
תשובות שלי

שם\גיל\בלה-רנה/16 בסוף החודש 17/בלה איסיקיו\מסנחר\בלה-156645500 צבע אהוב-כחול,סגול שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות-לרקוד,לשמוע מוזיקה,לצחוק ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?-באדולינה כן מאוד אחלה ספר!! סרט אחרון שראית,האם תמליץ?-הרגע ראיתי תעביר את זה הלאה אחלה סרט תראו אותו... איזה תכניות אתה רואה?-חברים, מופע שנות ה-70,שבתות וחגים וכו'... הסרט הכי טוב שראית אי פעם-יש מלא אבל אני ימליץ לכם על אחד ריקוד צמוד! תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם-עניין של זמן מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?-משהו נוח אני מהאלה שמתפרעות ואני לא יכולה להתפרע שלא נוח לי... אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?-אוהבת יש מלא סרטים כאלה! אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?-ריקוד! חמשת השירים המועדפים עליך-יש יותר מ-5 אבל כרגע:עכשיו טוב-גלעד שגב,ערב אבוד-גידי גוב,bitch-לא זוכרת של מי,ניו יורק רפיח-שייגעצ,גידי- שרון ליפשיץ שחקן אהוב\שחקנית אהובה-ג'ולייה סטיילס ובראד פיט באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?-מתמטיקה מרוצה מהכיתה שלך?-כן מה הארטיק האהוב עליך?-מגנום אינטנס מה טעם הגלידה האהוב עליך?-קרמל,קוקוס,לימון מהי המסעדה האהובה עליך?-מקדונלדס (חחח...) במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?-זה כייף! ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון?-לא באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?-אני מחפשת חוג לבלאט קלאסי איזה יומן קנית?-אירגונית למי היית רוצה לגשת ולהגיד לו שהוא עושה טעות והוא צריך להפסיק\לתקן?-לחברות שלי שהתחילו לעשן לא מזמן זה או זה? בריטני או כריסטינה?לא זה ולא זה אשר או אמינם?לא זה ולא זה סרט מתח או קטמדיה?קומדיה מבחנים או עבודות?עבודות חתולים או כלבים?כלבים דיסקים או קאזה?דיסקים טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)?סדרות איכות מיקי או דונלד?מיקי מיני או דייזי?מיני אלאדין או פיטר פן?פיטר פן שחור או לבן?שחור אלגברה או גאומטריה?גאומטריה אנגלית או עברית?עברית MTV או VH1?ערוץ 24 ברד או קפה קר?אייס קפה בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת?טוסט פסטה עם עגבניות או פטריות?פטריות ספרי מתח או ספרי "מופת"?מזה ספרי מופת? חולצה או גופיה?גופייה

Anwanis

New member
גם אני עונה (פסיכית שאלונים....)

שם\גיל\בלה- עדי, 18 וכמעט חצי. איסיקיו\מסנחר\בלה- לא זוכרת בע"פ, ואין לי כוח לחבר. צבע אהוב- סגול על גווניו. שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות- לכתוב, לצייר, לקרוא. ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?- "נסיך", של איב מיכאל. ממליצה בחום מכל הלב!!!!! סרט אחרון שראית,האם תמליץ?- "סוף העולם שמאלה", ממליצה. איזה תכניות אתה רואה?- הכי גאים שיש
בעיקר, עמוק באדמה (שיחזור כבר!), מלאכים באמריקה (כנ"ל!), אחים לנשק, וויל וגרייס, סימפסון.... ויש עוד. הסרט הכי טוב שראית אי פעם- שאלה קשה! אולי מולאן רוז'? תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם- הכי גאים שיש. או מלאכים באמריקה. או עמוק באדמה.... :) מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- משהו נוח ויפה כאחד. אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?- ברור! מלך האריות! אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?- יש אומרים בציור. חמשת השירים המועדפים עליך- לא יכולה לבחור. שחקן אהוב\שחקנית אהובה- ג'וני דפ, בראד.../אנג'לינה ג'ולי באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- נראה לי אנגלית מרוצה מהכיתה שלך?- הייתי, עכשיו כבר אין לי כיתה. מה הארטיק האהוב עליך?- שוקולד. מה טעם הגלידה האהוב עליך?-שוקולד. מהי המסעדה האהובה עליך?- כל דבר שמגיש דברים עם שוקולד. אולי "גרג". במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?- לכיף. ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון?- ברור, כל יום. באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- נגינה על כינור, ריקוד. איזה יומן קנית?- לא קניתי, אין לי מה לרשום בו. למי היית רוצה לגשת ולהגיד לו שהוא עושה טעות והוא צריך להפסיק\לתקן?- לעצמי... יש כמה דברים שאני צריכה לעצור ולתקן. זה או זה? זה. בריטני או כריסטינה? לא זה ולא זה, אבל עדיף כריסטינה. אשר או אמינם? אמינם. סרט מתח או קטמדיה? מתח. מבחנים או עבודות? כשהיה, אז עבודות. חתולים או כלבים? בעיקרון חתולים, באופן ספציפי הכלבה האישית שלי. שתיהן. דיסקים או קאזה? דיסקים. טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? ג'ואן מארקדיה זה סדרת איכות...? אני מעדיפה סדרות איכות, באמת. שונאת טלנובלות. מיקי או דונלד? מיקי. מיני או דייזי? דייזי. אלאדין או פיטר פן? פיטר פן!!! אהוב ליבי! שחור או לבן? שחור. אלגברה או גאומטריה? לא זה ולא זה. שונאת!!! אנגלית או עברית? עברית. MTV או VH1? ערוץ 24. ברד או קפה קר? קפה קר. בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? בייגלה חם. פסטה עם עגבניות או פטריות? עגבניות. ספרי מתח או ספרי "מופת"? ספרי מופת! חולצה או גופיה? חולצה.

כמה שאלונים|מזיע|

שם\גיל\בלה- מארין 16 וחצי בלה בלה איסיקיו\מסנחר\בלה- מסנג'ר[email protected] צבע אהוב-רוד:) שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות- שונאת שאלות כאלו ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?- סרט אחרון שראית,האם תמליץ?- כןןן חתיכה בהפתעה אתמול ביס הסרט הכי קורע שיש איזה תכניות אתה רואה?- איזה לא?! הסרט הכי טוב שראית אי פעם- טרויה:) תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם- בוב ספוג! מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- ג'ינס/חצאית וחולצה אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?-מלך האריות-כאילו דה
אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?- אמא אומרת שכן:) חמשת השירים המועדפים עליך- ג'סטין. שחקן אהוב\שחקנית אהובה-בראדוש ודרו ברימור באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- אנגלית מרוצה מהכיתה שלך?- הכיתה הכי טובה בעולם המשפחה המורחבת שלי:) מה הארטיק האהוב עליך?- מגנום שקדים וקרמל:| מה טעם הגלידה האהוב עליך?- פרוזן יוגורט פסק זמן קמופלת ופקאן מהי המסעדה האהובה עליך?- מסעדה אחת בבברלי הילס במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?- הם אמורים לתרום? חח סתם אחלה פה לדבר על בראדוש:) ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון?- כמעט כל יום.. באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- חוגים של שפות:) איזה יומן קנית?- פו הדב:) למי היית רוצה לגשת ולהגיד לו שהוא עושה טעות והוא צריך להפסיק\לתקן?- לאלוהים:) זה או זה? בריטני או כריסטינה? כריסטינה אשר או אמינם? אמינם סרט מתח או קטמדיה? קומדיה מבחנים או עבודות? מבחנים, לעושת ולשכוח:) חתולים או כלבים? כלביםםםםםםם דיסקים או קאזה? אימיול טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? איכות והשיר שלנו:) מיקי או דונלד? מיקי הבית שלו המ זה מבולגן, ראיתי באורלנדו מיני או דייזי? מיני, יש לה בית המ זה חמוד? אלאדין או פיטר פן? פיטן פן שחור או לבן? שניהם:) אלגברה או גאומטריה? אממ קשה קשה.. אלגברה אנגלית או עברית? עברית MTV או VH1? MTV ברד או קפה קר? אייס שוקו בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? טוסט פסטה עם עגבניות או פטריות? עגבניות, נמא סלי כבר מפטריות! ספרי מתח או ספרי "מופת"? מתח חולצה או גופיה? חולצה

למעלה