גם לי יש עידכון קטן תגובות יתקבלו בברכה
E eldarinn New member 13/6/05 #2 וואו מגניב לאללה! ../images/Emo12.gif אפשר קצת רקע על הרינדור? מוצלח מאד
D dj brick city New member 13/6/05 #3 זה קטע מפרויקט הגמר שלי בתלת בסלע יוניברסיטי יש סיפור שלם אבל תאלצו לחכות בסובלנות שאני אסיים הרינדור הזה הוא סתם להמחשה לא השקעתי כל כך בתאורה ואין עדיין טקסטורה שהיה לי יותר מה להראות אני אשים דברים חדשים תודה על התגובה
זה קטע מפרויקט הגמר שלי בתלת בסלע יוניברסיטי יש סיפור שלם אבל תאלצו לחכות בסובלנות שאני אסיים הרינדור הזה הוא סתם להמחשה לא השקעתי כל כך בתאורה ואין עדיין טקסטורה שהיה לי יותר מה להראות אני אשים דברים חדשים תודה על התגובה
E Escova New member 13/6/05 #5 משה.. חשבתי על משהו.. בגלל שזה מעין חיקוי של ניו יורק, מה לגבי שילוב של גרפיטי שלך על חלק מהבניינים ?? כמובן שלא בצמרת, לרגלי הבניין הכוונה...
משה.. חשבתי על משהו.. בגלל שזה מעין חיקוי של ניו יורק, מה לגבי שילוב של גרפיטי שלך על חלק מהבניינים ?? כמובן שלא בצמרת, לרגלי הבניין הכוונה...
I ilankt New member 14/6/05 #7 וזה באמת נראה כמו ביצים! חחח איך לא שמתי לב? בכל מקרה, תשנה את זה קצת, זה די דופק את התמונה (שנראית מעולה ד"א) אחרי שמקבלים את הרושם שזה ביצים.
וזה באמת נראה כמו ביצים! חחח איך לא שמתי לב? בכל מקרה, תשנה את זה קצת, זה די דופק את התמונה (שנראית מעולה ד"א) אחרי שמקבלים את הרושם שזה ביצים.
D dj brick city New member 14/6/05 #8 אני לא יכול לשנות על זה מבוסס הדמות הראשית הציפור עם הביצים הגדולות