גם לי יש שאלה, אבל היא מופנית

שמופית

New member
גם לי יש שאלה, אבל היא מופנית

לנשואות ולהריוניות שבפורום: איך בישרתן לבעל על ההריון ? האם בטלפון ? או שהוא היה לידך וגילה איתך ? דרך אחרת ? (ולא... אני לא בהריון
, סתם סיקרן אותי בעקבות הפרסומת לסלולארי עם המצלמה של סלקום שבה האישה מצלמת לבעל את בדיקת ההריון החיובית
)

אחרי שנודע לי בעצמי..

שאני בהריון (וגם לי זה היה הפתעה) מאוד לא רציתי לספר לעמית בטלפון, אבל ממש לא יכולתי להתאפק... אז טילפנתי אליו ושאלתי "אתה יושב?" והוא ענה "לא, אני בתור לארוחת צהרים, למה?" וחיכה לבשורות רעות כרגיל... "אתה עומד להיות אבא". הייתה דקה שלמה של דממה. "את רצינית?" ואני צחקתי... "אני עומד להיות אבא!!!!" הוא צעק מול אלף איש בחדר אוכל.... והשאר היסטוריה...

rona25

New member
לי היה איחור שבוע במחזור והתאפקתי

בכל כוחי לא לעשות את הבדיקה - אחרי מפח נפש מפעמים קודמות... ואחרי שבוע וחצי עשיתי בדיקת דם בבוקר (הלכנו ביחד לקופ"ח והוא חיכה לי בחוץ) אבל בגלל שאת התוצאות מקבלים רק אחה"צ ובטלפון - הודעתי לו בשעה 15:00 אחה"צ בטלפון הסלולרי (שנינו היינו בעבודה). זה היה די מאופק אבל אח"כ בבית שנינו קפצנו משימחה אחד על השני... ואז למחרת הוא נסע שבוע לחו"ל מטעם העבודה והיה לשנינו שבוע לעכל את גודל המאורע... לא כ"כ רומנטי אני מודה

אז אצלי זה היה ככה...

לאחר איחור של בערך שבוע וחצי , הלכתי סוף סוף לעשות בדיקת דם. לירון באותו יום היה מהצבא. אחה"צ שידעתי שהתשובה חיובית , התקשרתי אליו וצרחתי לו בטלפון, הוא מצידו היה בשעור ולא כ"כ היה יכול להגיב, אבל אחרי שעתיים הגיע לי זר פרחים ענק לחנות " גלגול נעים - מבעלך האוהב" ...

rinutza

New member
אני גיליתי כשאילן היה במילואים בעזה

זה היה ביום שלישי אחה"צ והחלטתי לעשות בדיקה ביתית שיצאה מאד מאד חיובית. ניסיתי להתקשר לאילן לסלולרי ולא היתה תשובה. אחרי שניסיתי בערך 10 פעמים בחצי שעה התייאשתי והתקשרתי להורים שלי ונסעתי אליהם הביתה. אח"כ התחילה מסכת ארוכה של נסיונות להשיג את הטלפון בבסיס הקטנטן שבו הוא היה וזה לקח בערך עד עשר בלילה. המסכן בכלל ישן אחרי שמירה וממש נבהל שרצו לקרוא לו לטלפון. כשסיפרתי לו הוא לא הפסיק לצחוק במשך כמה דקות וכל כך התרגש שאני התחלתי לבכות. אח"כ, בלי ידיעתי, הוא התקשר לאבא שלי וקבע איתו שיאסוף אותו מאשקלון בבוקר למחרת. החברים בבסיס התארגנו לשמור במקומו ושלחו אותו ל-24 שעות הביתה (ממש מקסימים). אז למחרת הוא הגיע לעבודה שלנו (אנחנו עובדים באותו מקום) עם המדים והכל ואח"כ נסע הביתה לנוח קצת. כשאני חזרתי הביתה, הוא חיכה לי עם זר פרחים ענק, צנצנת של מלפפונים חמוצים וצנצנת של ריבה
אני חושבת שזה היה אחד הימים היותר מאושרים שלנו. רק חבל שלמחרת הוא היה צריך לחזור לבסיס לעוד שלושה שבועות של פחד (בעיקר שלי).

נופר30

New member
שבת בבוקר יום יפה

החלטתי לעשות את הבדיקה והוא ישן וכשהתשובה יצאה חיובית לא כל כך רציתי להעיר אותו ואז גסי´ צעקה עלי שאני חייבת להעיר אותו ולהודיע לו ושלא מחכים הערתי אותו והודעתי לו הוא שמח נורא והתחיל לקרוא את ההוראות של הבדיקה הבתית והיה כל כך מאושר אבל אז הוא אמר אולי כדאי לחכות לבדיקות דם כדי שנדע בוודאות ביום ראשון עשיתי בדיקת דם ולמרות שהחלטנו שמחכים קצת לפני שמספרים לכולם הוא לא התאפק ובמסיבת יום הולדת של האחיין שלו הוא הודיע לכולם ( מסכן הקטן לא הבין למה פתאום כל הזרקורים מופנים אלינו )

למעלה