גם לי יש שאלה (לנגנים שביננו)

man-o-war

New member
גם לי יש שאלה (לנגנים שביננו)

אני חושב ששאלתי אותה פעם אבל לא נורא. איזה שיר של רדיוהד אתם הכי אוהבים לנגן? לא חשוב באיזה כלי. שלי זה man-o-war אני חושב

power play

New member
מכיוון שלא משנה מה השאלה פה

התשובה תמיד תהיה street spirit אז אני לא אהיה זה שיהרוס את הקטע הזה.. אבל האמת אני אוהב יותר לנגן את fade out..

Major Thom

New member
זה תלוי

באיזה כלי. בבס את just בפסנתר (או קלידים, איך שלא תקראו לזה) את יד ימין של karma police (כי זה היחיד שאני יודעת). בגיטרה.. מממ.. קשה. אני אהיה לא מקורית. street spirit.

tuchi

New member
וואי.. תני לי את

התווים של karma police בבקשה..

polyethylene

New member
יחסית התחלתי לנגן מאוחר.

קניתי גיטרה קלאסית לפני שלוש שנים בערך, אבל רק בזמן האחרון יצא לי לנגן קצת יותר, הלימוד העצמי מבאס לפעמים... את street spirit אני מאוד אובהת (הא ! מקורי...) אבל גם את lucky ואת karma police... בפסנתר ובאורגן לא נגעתי המון זמן, אבל פעם אחרונה כששיחקתי בפסנתר שבחדר של שותף שלי no surprises יצא לי די סביר.

skin blues

New member
תשובה מקורית בערך

spinnig plates - live version על פסנתר, כי זה חמוד, ומנחם אותי אחרי שאני שוברת את הראש על יצירה , ועל גיטרה -in limbo זה כיף לזמזם את ה cooooome in

man in heaven

New member
הממ.. שאלה טובה

בגיטרה הקלאסית זה ממש כיף לנגן את קארמה פוליס כי אלה פשוט אקורדים כאלה יחסית פשוטים..., עם מקצב פשוט והכל כ"כ פשוט שזה יפה.. בגיטרה חשמלית - AIRBAG או פרנויד אנדרואיד. פשוט תענוג.. בפסנתר - PYRAMID SONG וגם EVERYTHING IN ITS RIGHT PLACE. ובתופים - שוב - PARANOID...

Esmena

New member
את פייק פלסטיק טריז!

יש כזה שביל שמוליך מהקניון לשכונה שלי, לפני כמה זמן הייתי צריכה ללכת כמעט כל יום להביא לי ולאחי אוכל...ואז ,אם הייתי לבד יחסית, הייתי פוצחת בשירה אדירה של "פייק" שלידה בוודאי נראית הגירסה של אלאניס כמו יצירת מפת...

Major Thom

New member
הכל..!

בזמן האחרון בעיקר דברים מ-kid a ו-amnesiac.. pyrimaid song.. motion picture soundtrack..

s0uljacker

New member
שלי -

street sprit ואם פסנתר: karma police מישהו מכיר ביצועים של brad mehldau לparanoid android וexit music על פסנתר?

למעלה