גם לי יש שאלה לקלפים אבל לא יודעת

2קוקיה

New member
גם לי יש שאלה לקלפים אבל לא יודעת

איך לנסח אותה ואיזה פריסה לבקש. אשמח אם תדריכו אותי. באופן כללי השאלה שלי היא כזו: עלי להגיש שתי עבודות סמינריון להשלמת לימודי האקדמיים. האחת עד לתאריך 30/03/04 והשניה עד לתאריך 30/06/04 - האם אעמוד בלו"ז? (=יהיה לי תואר?)

batgalim

New member
שלום לקוקיה...../images/Emo118.gif

אי אפשר לשאול את הקלפים שאלות של כן ולא (האם אעמוד בלוז?) אבל את יכולה לפרוס פריסת שאלה ולשאול: מה עלי לעשות על מנת שאצליח בקבלת התואר בתקופה של חצי שנה? 5 קלפים + קלף סיכום (קלף הסיכום יוצא אוטומטית ולכן עליך לבחור באופציה של 5 קלפים בלבד).

2קוקיה

New member
אז ככה: פרסתי פריסת שאלה, ריידר

השאלה הייתה כפי שהוצע: מה עלי לעשות על מנת שאצליח בקבלת התואר בתקופה של חצי שנה? והקלפים (מימן לשמאל): חמישה מטבעות, אס הגביעים, העולם, הכוהנת הגדולה, מלך החרבות סיכום - שמונה חרבות. תודה

batgalim

New member
הי שוב,../images/Emo96.gif

5 מטבעות בתחילת הפריסה מעיד על כך שאת נמצאת בתחושה פנימית של חוסר, לא סומכת על עצמך ועל יכולתך בהכנת העבודות. את נמצאת כיום בתקופת התפתחות וצמיחה וכדאי שתאפשרי לעצמך לבטא זאת באופן חיובי ופורה, תשאפי להצלחה על מנת שזו תגיע. העולם קורא לך להביא את התהליך שעברת (קרי: לימודיך) לידי מימוש - לא להמתין לרגע האחרון אלא לראות את קבלת התואר והדרך אליו כדרך למימוש סופי, עליך לשלב בין השכל לבין האינטואיציה... גם הכהנת הגדולה מדברת על כך שהיכולת האינטלקטואלית שלך גבוהה והפוטנציאל להצלחה גבוה, את רק צריכה להשתמש בכישוריך, ביכולת הביטוי הטובה שלך ובשילוב בין השכל לאינטואיציה בכתיבת העבודות. עפ"י מלך החרבות ו- 8 חרבות בסיכום, נראה כי את מושכת את הזמן ומשתהה, לא ממהרת לשום מקום, את צריכה לקחת אחריות, לא להסחף לדברים תפלים, עם כח רצון ונחישות - להכין תכנית לימודים מסודרת, לו"ז וכד' ולהשתדל לעמוד בו. בהצלחה !

2קוקיה

New member
ואוו, איזה יופי של ניתוח.

בהחלט משכתי את הזמן והשתהתי (את לימודי סיימתי לפני מס' שנים) ורק עבודות הסמינריון נותרו להשלמת התואר. גם התחושה הפנימית (5 חרבות) על כך שאיני סומכת על עצמי בנושא זה נכונה. שמחתי לקרוא כי הדבר אפשרי עם קצת אחריות, כח רצון ונחישות. מאוד מעודד. תודה.

צוף3

New member
תוספת ../images/Emo41.gif

הניתוח של בת גלים מאוד יפה, ויש לי דבר מה להוסיף: אני רואה בקלף הסיכום - 8 חרבות גם מעין חוסר רצון לחזור למסגרת המחייבת של הלימודים, אל מול ההכרח לעשות זאת. כפי הנראה התקופה הנוכחית אינה מתאימה עבורך לחזור למסגרת של בית ספר והגעה במועדים קבועים לשיעורים ולכן את מחכה ומחכה... את חייבת למצוא את המקום של המסגרת הזו כיום בחייך, כי ללא הכניסה למסגרת הזו לא תוכלי לסיים את הסמינרים. *** ועכשיו משחק משעשע: כמה פעמים במהלך ששת השורות חזרתי על המילה: מסגרת???

צוף3

New member
ועוד קטנה ../images/Emo41.gif

ייתכן שחוסר היכולת להתאים את חייך למסגרת הלימודית מחדש נובע מבעיה כלכלית - את עובדת ואינך רואה כיצד את משלבת את עבודתך עם הסמינרים הדורשים ים של השקעה, כי כרגע מצבך הכלכלי הוא בעדיפות הראשונה (קלף המבוא לשאלה - 5 מטבעות אל מול קלף הסיכום - 8 חרבות).

2קוקיה

New member
ונכון - יש חוסר יכולת להתאים את חיי

למסגרת הלימודית, אני מקשרת זאת לעובדה שאני עובדת משרה מלאה+ ילד קטן מה שלא משאיר לי זמן פנוי לסמינריונים.

2קוקיה

New member
נכון יש מעין חוסר רצון לחזור

למסגרת הלימודים והתקופ ההקרובה אכן לא מתאימה, אבל איני נדרשת להגיע לשיעורים וכו'. את המסגרת אני צריכה לספק - לתחום את עצמי בעצמי.

צוף3

New member
מאחלת לך שתמצאי את שביל הזהב :)

אה... ואם תמצאי - אנא אל תשכחי לעדכן אותי היכן הוא נמצא

למעלה