גם לי יש שאלה מעניינת

Harleydude

New member
גם לי יש שאלה מעניינת

אני מאוד מבין את כל עניין הסוד, בהרבה מקומות גם הבנתי את זה לפני גל ההייפ שהולך עכשיו, ויצא לי גם לקרוא את הספר בדיוק לפני אותו גל הייפ. מה שמעניין אותי, ואני לא אומר את זה בציניות או באנטי אלא בעניין אמיתי, זה איך תסבירו תופעות מסויימות שבהם הסוד לא בדיוק עובד, כמו לדוגמא, מהמר כפייתי, שבטוח באלף אחוז שהפעם הוא יזכה, הוא שם הכל על השחור, הוא כבר רואה את הכסף שלו מוכפל, מדמיין מה יעשה איתו, הולך בביטחון, ועדיין - בום! יש כמה תופעות שדומות לזה, כמו אנשים שבטוחים ש"לי זה לא יקרה", עם סוגים שונים של התמכרויות. כמו שאמרתי, אני מאמין גדול בנפש האדם ובכח שרצון מנצח הכל, ומאמין ש"הסוד" עובד, אבל עדיין יש דברים שצורמים לי כשחושבים על זה וזה אחד מהם.

מרי לי

New member
לי יש תשובה (אם אפשר לקרוא לזה ככה)

מטרת ה"סוד" הבליפ וגם האמונה היא להביא את האדם להרמוניה עם עצמו אדם מכור לא נמצא בהרמוניה עם עצמו, והוא בטוח לא יציב כשהוא "בטוח" שהפעם הוא זוכה. מאותה סיבה אם אדם מבקש משהו בתפילה, או ע"י דמיון ומחשבה, וממשיך עם זה בצורה כפייתית, כנראה שהוא מרגיש שהוא ל ייקבל את זה, ולכן מנסה להמשיך ו"ליצור" לעצמו את זה ע"י "נדנוד" בגלל זה המטרה היא לבקש ואז לשחרר את זה. מנסיון, כולנו יודעים דיי טוב עוד לפני שביקשנו אם נקבל זאת או לא. ולדעתי לגבי אלה שאומרים "לי זה לא ייקרה", כמה זמן לפני שזה כן קורה, באה תחושת בטן לפני. פשוט ממשיכים להתעלם ממנה לרוב......זה קרה לכלנו

תרשה לי לתקן אותך

למרות שהתשובה שכבר קיבלת ממרי היא מצויינת. זה לא שמהמרים כפייתיים לא זוכים, הם זוכים מידי פעם, אבל הבעיה בהתמכרות, שהמיקוד שלך בתוצאה, הופך להתמקדות בהתמכרות. מה שאומר שמהמר כפייתי גם אם יזכה ב 10 מליון דולאר, יהמר על כל סנט מהם.חוץ מזה, הימורים עובדים כל כך טוב על אנשים, כי הם מוכרים לאנשים שפע, ובעצם נותנים להם עוני. תסתכל על לאס וגס, סמל השפע, יש שם מלונות אוכל, ודברים שתוכל להנות מהם בחינם - עם רק תהמר, הם מוכרים לך את השפע בצורה נהדרת. ואגב - לאס וגאס, אם אתה לא תהמר, זה באמת מקום של שפע, וזה כנראה אחד המקומות הקלים ביותר לעשות כסף, כי שפע מושך שפע. פשוט צריך לבוא לשם כדי לעשות כסף ולא כדי להמר. בברכה שפי

ממליצה לך לקרוא את דונה פלור ושני בעליה

ספר מקסים, אבל מה שרלוונטי לענייננו שמסופר שם על מהמר אחד שמת וחוזר בתור רוח. וכדי לשמח את חבריו לשעבר הוא גורם להם לזכות תמיד, גם כאשר הרולטה אינה הוגנת. התוצאה היא שכל החברים מפסיקים להמר. כי הם בכלל לא מהמרים בשביל הכסף אלא בשביל הריגוש. אז מה המהמר שלך בעצם רוצה כשהוא שם הכול על השחור??

פשוט מאוד

יש הבדל בין לשלוט במציאות.. שזה בלתי אפשרי .. לבין לחיות איתה בהרמוניה. וכשאתה חי איתה בהרמוניה אתה מבין שאפילו את זה אתה לא צריך לעשות, כי אתה והמציאות זה דבר אחד, אין פה בוס ומשרת כמו שמראים בסרט "you'r wish is my command". לכן עבורי ההכרה באחדות שלי עם הכל מחברת אותי למהות האלוהית של הכל. אתה תמיד תראה את העולם כמראה של הנפש שלך, ואם אתה נתקל בקונפליקט .. זה הרי הקונפליקט הפנימי שלך, וזה תמיד חדשות טובות לפגוש את הקונפליקטים שלך כי זה מראה לך מה השלב הבא ומה הקונפליקטים שלך שאפילו לא היית מודע להם! לכן אל תנסה לחשוב חיובי, אל תנסה להשתמש בטריקים או בשיטות, אל תנסה להעלים כאבים, אל תפנה עורף לסבל שלך.. הוא המורה שלך. פשוט תיהיה עצמך עם כל הכנות וכל הקונפליקטים, וקח את זה מהמקום הזה.. חזרה למציאות, זה מה שאני אוהב.. כי המציאות למעשה נדיבה הרבה יותר מכל מה שאי פעם נוכל לדמיין.. ואת זה אפשר לראות כשפוגשים אותה ללא קונפליקטים.

למעלה