גם לי יש שאלה קטנה

גם לי יש שאלה קטנה

כשאני מכיר מישהי דרך הרשת אני אישית מעדיף לדבר על הכול מכשרות ועד סקס בדרך זו מונע מעצמי להיקשר לאדם שבעצם יש בנינו מרחק ברצונות או בהשקפת חיים האם זה לא בסדר "להכנס לתחתונים/ורידים כבר בהתחלה?

נימשון

New member
כל מה שנעשה בהסכמה הדדית

הוא בגדר בסדר. אני לא אוהבת לדבר הרבה לפני שאני נפגשת כי אם הכל מתאים ויפה אז באופן טבעי נוצרת ציפיה לשצערי לרוב לא מתגשמת וככוגדל הציפיה כך גם גודל האכזבה.

advak

New member
אני לא בעד

להתחיל לדבר על הכל באינטרנט. שניה, בוא נכיר, לאט לאט. נדבר על דברים טרוויאליים, נפגש.. לא צריך למהר ולשתף בכל המחשבות על כל הנושאים...

אז...

את מכירה מישהו...מדברים קצת יוצאים לדייט ואז קורה ככה... אמרת לו משהו..ואז התחוורלו שלא מתאים לו אבל הוא מתבייש לומר את זה בפנים....ופשוט נעלם או אחרת היה סבבה ואתם רוצים שוב...ונפגשים שוב וכיייייייף לכם יחד...ואפילו נכנסים למיטה ואז מתברר שאתם ממש לא מתאימים כי בעצם גיליתם עוד דברים שלא ידעתם ... ואז הוא אומר והולך...את נשארת עם המחשבה של "מנייאק קיבל את שרצה והלך" עכשיו תחשבי מה עדיף?? לדבר וולבזבז כמה פעימות מונה ולגלות או להיקשר ואז עוד שבר צלקת..

אם זה לפני, אז זה משהו אחר

אין תשובה חד משמעית... אבל גם לא ממש ברורה ההגדרה שלך "להכנס לה לתחתונים/ורידים" בכל מקרה, התאמה מינית, לאחרונה שבדקתי, היא התאמה של גוף לגוף, נשמה לנשמה, כשהם עירומים, באותו חדר, רצוי צמודים זה לזה (עמידה, שכיבה, על ארבע.. זה כבר לא משנה) אפשר לדבר על הכל, השאלה מה זה משיג? סקס זה סתם עוד נושא, שיחה. אבל יש גבולות... ולא נראה לי שלהכנס בעובי הקורה במשהו שהוא כ"כ לא וורבלי (מלבד הגניחות והשיחות חולין בזיון עצמו), יעזור למנוע הקשרות "מיותרת".

למעלה