גם לי יש שאלה

רויהלה

New member
גם לי יש שאלה../images/Emo4.gif

חורף הגיע וישנם אנשים שסובלים מפיצוצים בידיים! מה עושים? אני מדברת על פיצוצים קשים כתוצאה מנסיעה בקטנוע .. אני יודעת שדבר ראשון ששמים כפפות.. אבל קרה לפני שימוש בכפפות. תודה רבה

I Was Hoping

New member
../images/Emo13.gif הילה באה

אם הכוונה היא לכוויות קור (כי לא כל כך הבנתי את המילה "פיצוצים") אז בתור נפגעת קור רשמית, יש פטנט אחד מושלם - קרם בפאנטן, ניתן למצוא בכל בית מרקחת. למרוח לפני ששמים את הכפפות וגם אחרי, בלילה ומתי שרק אפשר. הקרם הזה עושה פלאים. כשמדובר בסדקים מדממים, אני קיבלתי משחה אנטיביוטית, אבל סינטומיצין לא עובד על זה, זה חלש מדי (מפתיע אבל כך אמרה לי הרופאה כאן). למרוח ולשמן כל הזמן עם בפאנטן, מומלץ מאוד! ואם שורף, טיפת שמן לבנדר טהור (בבתי מרקחת וסופר פארמים יש) מרגיעה מאוד את השריפה.

lala76

New member
בפאנטן טוב גם לידיים עם חתכים?

בעלי סובל מפיצוצים משולבים גם מקור ויובש וגם מחתכים (תוך כדי עבודה) האם טוב למרוח לו בפאנטן או שזה ישרוף? תודה שלומית

I Was Hoping

New member
מהניסיון שלי

גם בלי חתכים הכל שורף, אבל זה מרגיע מאוד. טיפ: קודם ג'ל אלוורה ואחר כך בפאנטן, מפחית שריפות

I Was Hoping

New member
משחת בפאנטן

הצילה את מצבי (כוויות סגולות עם חתכים) וניתנה לי על ידי רופאת עור. כמובן, שמומלץ לא להשתמש בה יותר מדי, אבל שום דבר לא טוב יותר מדי. המצב אצלי הוא שהכוויות קיימות, וכשהקור גובר ואיתו גם היובש הן "נדלקות" מחדש, ואז אני מורחת. בלילה אני מורחת שמן זית מחומם מעט ועוטפת בכפפות כותנה (כן מראה מאווווד מלבב לישון עם כפפות) וזה עוזר מאוד.

לחתכים משחת קלנדולה ולגבי בפאנטן

לא כדאי להשתמש בה יותר מידי לאורך זמן כי היא מכילה סטרואידים.

lala76

New member
עכשיו נזכרתי שהשתמשתי בבפאנטן

לרפא את העור שלי אחרי הקעקוע שעשיתי וזה דווקא לא שורף... בכל אופן, האם אפשר להשתמש בקלנדולה לאורך זמן, כי הפצעים האלה באים והולכים והאם אפשר לקנות את זה בבית מרקחת? תודה שלומית

כן בוודאי שאפשר קלנדולה=ציפורני חתו

חתול. פרח וצמח בעל תכונות מחטות ומאחות פצעים וחתכים. חובה בכל בית. אפשר למצוא בבית מרקחת מנסיוני המשחה של "וולדה" טובה וגם של traumheel הגרמנים. כשיש חתכי קור בידיים מה שעושים זה מטפלים ביובש עם קרם עשיר בלנולין או חמאת שיאה ובמקביל מורחים על החתכים את משחת הקלנדולה.

iditush11

New member
משחת בפנטאן טובה לכוויות בעיקר

מה גם נותנים אותה בתור משחת ריפוי אחרי שעושים קעקועים ופירסינג. לגבי מריחת בפנטאן על ידיים פצועות אני לא בטוחה שזה טוב, זה עלול לשרוף אימים!! הכי טוב אני חושבת שכדיי להתייעץ עם רופא עור לפני שמורחים את הבפנטאן על הידיים הפצועות, זה גם תלוי בחומרת הפצע.

Negyot

New member
תשובה מסבתא..

וזה מה שסבתא שלי עושה עד היום - מחממים מעט קערית קטנה עם שמן זית (משהו כמו 20-30 מ"ל) מורחים בנדיבות רבה על הידיים ומכסים בכפפות (אפשר לקנות כפפות גינה מבד, זולות כאלה, יש בכל חנויות הום סנטר, אייס וכו'). הולכים לישון עם זה בלילה, או להשאר עם זה כמה שעות שיכולים. חוזרים על זה כמה לילות. אפשר לטפטף קצת לבנדר לשמן זית אחרי החימום, זה יעזור עוד יותר.. אפשר במקום שמן זית גם חמאת שיאה או שמן דקלים (להשיג בחנויות טבע) שגם הם תורמים מאוד לגמישות ולחות העור ומצמצמים "פיצוצים", אבל זה כבר לא תרופה של סבתא שלי... בהצלחה..

שגיא 1991

New member
שמעי רויה

את יכולה למעלה לעלות לאמא ולשאול אותה דבר שני תתקלחי במקלחת עם מלחים מים המלח בתודה "השכן".

../images/Emo36.gifהסבתות העירקיות../images/Emo26.gif

מבשלות כל עונת החורף לפת שבדרך כלל אוכלים אותו ביום שבת ועם המים של הלפת מורחים ומשפשפים את הידים וזה יותר טוב מכל קרם ידיים .

csh018

New member
תשובה של בעל

מכיוון שגם אישתירוכבת על קטנוע ( ולא מוכנה לוותר). אני מכין לה מישחה מחמאת שיאה+ויטמין E+שמן אתרי לבנדר נסיעה טובה שלומי

רויהלה

New member
תודה תודה

במקרה זה לבעלי... אני גם רוכבת על אופנוע אבל תמיד עם כפפות... דרך אגב מה עם שמן עץ התה? יש לו תרומה?

csh018

New member
גם שמן עץ התא יכול לעזור להמרצה

ואיחויי וניתן למרוח אותו ישירות על העור. תזהרו בכבישים שלומי

למעלה